Arkadaşlar 3 yıllık uzak mesafe ilişkisi bu yıl evlenicektik. Ancak benim eklem problemim oldu yürümemi de engelleyecek şekilde ve orta-ciddi bundan sonraki hayatımı da etkileyecek bişey maalesef. Aylardır tedavi sürecindeyim yanıma gelmedi ben de gelme toparlıyim dedim o dönem gerçi. Biletleri aldı başka bişey çıktı gelemedi. Normalde hayalimiz ben onun yanına gidecektim orada iş bulacaktım. Ama hastalık çıkınca ben hem depresyona girdim hem de burada işim var tedavi masraflarımı daha kolay karşılarım diye düşündüm. Ve ona söyledim orada iş bulacak gücüm yok tedavi masrafları da olacak diye. Ama o önemli değil ben karşılarım demedi ben de oraya gelmem dedi. Ben de iyi peki yolun açık olsun dedim bitti. Bu arada ben hastayken gezdi filan bozuldum ee senle birlikte ben de eve kapanıp depresyona mı gireyim dedi. Peki dedim. Üzgünmüyüm bilmiyorum. Keşke sağlığım yerinde olsaydı benim de hatalarım var ama. Bir hayır var mıdır herşeyde ne dersiniz…
Ps: arkadaşlar ilişkinin benim depresifliğim yüzünden bittiğini benim de hatalarım olduğunu söylüyor. Hep umutsuz konuştum ben de.
Ps: arkadaşlar ilişkinin benim depresifliğim yüzünden bittiğini benim de hatalarım olduğunu söylüyor. Hep umutsuz konuştum ben de.