- 2 Şubat 2025
- 622
- 1.441
- 28
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun soru sahibi, vefasız ve hayırsızmış. Evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş iyi olmuş. Umarım karşınıza her zaman birbirinize destek olabileceğiniz bir ruh eşi çıkar![]()
Teşekkür ederim bence de benim suçum yok.
en azından bir gel de bak kız ne durumda dimi. Çok ilginç herkes iyi gün de yanında demekki. Bana da ders oldu.Cekmek zorunda degil diyen arkadaslara aldirmayin. Zira sizin 2 gunluk bir iliskiniz yokmus 3 senelik bir iliski ve bu yil evlenecekmissiniz. Hayat oyle her gun toz pembe degil. Sadece iyi gununuzde yaninizda olacak biri hic olmasin zaten gerek yok.
en azından bir gel de bak kız ne durumda dimi. Çok ilginç herkes iyi gün de yanında demekki. Bana da ders oldu.
Haklısınız. Gelecekte büyük şeylerden korudu bu beni belki de.Hastalıkta sağlıkta... Hapsi 40 - 50 yıllık evliliklerde kaldı.
Hele uzak mesafe ilişkisi diyorsunuz. Şimdi insanlar piresini birbirine vermiyor hastalık çekip, emek mi verecek?
Adam gerçek yüzünü göstermiş. Şükretmelisiniz.
Haklısınız gelmeyi bırakın orada burada gezip fotoğraf paylaştı. İnsan sonradan sonraya anlıyor işte.Sizi daha cok uzmek istemem ama size deger veren biri ne yapar eder gelirdi ve olabildigince yaninizda olurdu zaten. Iyi tarafindan bakin boyle birinden kurtulmaniza sebep olmus bu durum.
Bir de teşekkür ederek ayrıldım şeytan diyor yaz içindekileri saydır.Sizi daha cok uzmek istemem ama size deger veren biri ne yapar eder gelirdi ve olabildigince yaninizda olurdu zaten. Iyi tarafindan bakin boyle birinden kurtulmaniza sebep olmus bu durum.
Bir de teşekkür ederek ayrıldım şeytan diyor yaz içindekileri saydır.
Engelledim telefon numarasını ve mesajları direkt sildiğim için şu an telefondan engelleyemedim bir tek.Sakin yazmayin. O sizi onemsemezken sizin ona yazmaniz cok yersiz olur. Her yerden engelleyin. Yok saymak en guzel cevaptir.
Çok teşekkür ederimKendinizi suçlamayın lütfen. Gerçekten seven insan hastalıkta ,sağlıkta , iyi günde kötü günde hep yanında olur. Evlenirken de hep gülmek için hayatımızı birleştirmiyoruz sonuçta. Hayatta tüm duygular var. Siz bu kişiyle evlenseydiniz , bu hastalık sürecinde yapayalnız bırakırdı sizi, böylesi daha kötü olurdu. Çok geçmiş olsun, şifalar dilerim. Umarım sağlığınıza kavuşur, toparlanırsınız ve hayatınıza sizi seven, değer veren, gözünüzün içine bebeği gibi bakan birisi girer.![]()
Öyle nöbetler şeklinde mi oluyor? Sürekli bir rahatsızlık mi yapıyor?Neyiniz var?
Ben de ankilozan spondilit hastasıyım yürüyemediğim yattığım dönemler oldu. Şükür şimdi daha iyiyim sürekli ilaçlarımı kullanıyorum kontrollerimi ihmal etmiyorum kendime iyi bakıyorum.
Sizin de romatizmal bir sıkıntı mı?
Bana mı sordunuz?Öyle nöbetler şeklinde mi oluyor? Sürekli bir rahatsızlık mi yapıyor?
Haklısınız bu yönden bakmamıştımBu süreçte size destek olmamış bir de gezmiş. Yani hastalık başa gelince zaten insanın psikolojisi de bozuluyor depresiftin ondan ayrıldım demesi de saçmalık. Bu adamda hem sevgi yok hem de merhamet yok gördüğüm kadarıyla o yüzden bu dönemde bunu görüp ayrilmaniz iyi olmuş.
Hayır ama sizi de merak ediyorum.Bana mı sordunuz?
Aynen.banyoda bir ayağının kaymasına bakar yani.benim başıma gelmişi.belim bir döndü aniden aylarca eğilemedim bile.sürüne sürüne yaşadım.hâlâ daha dönem dönem o hâle geliyorum.Öyle tabiki ama yine de buruklaşıyor insan neticede örnekleri de var. Dünya bu yarın kimin düşeceğini bilemeyiz.
Zor hastalık tamamen iyileşmiyor ama toparlar umarım zamanlarHayır ama sizi de merak ediyorum.