Terkedildim hastalıkta kısmı yalan kızlar…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle çok geçmiş olsun. İnsanlar ne hastalıklar atlatıyor. Sizde bunu atlatırsınız inşallah.

konuya gelecek olursak, herkes her yükü kaldıramaz. Bu yükü kaldıramadığı içün karşı tarafı suçlu göremeyiz. Tam tersi bir şekilde rengini belli etmiş. Herkes kendi hayatıyla ilgili bir seçim yapmış. İkinizinde yolu açık olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun. İnsanlar ne hastalıklar atlatıyor. Sizde bunu atlatırsınız inşallah.

konuya gelecek olursak, herkes her yükü kaldıramaz. Bu yükü kaldıramadığı içün karşı tarafı suçlu göremeyiz. Tam tersi bir şekilde rengini belli etmiş. Herkes kendi hayatıyla ilgili bir seçim yapmış. İkinizinde yolu açık olsun
Öyle tabi insan hasta olunca hassas oluyor
Teşekkür ederim

Öyle tabi insan hasta olunca hassas oluyor
Teşekkür ederim
Sağlık hassasiyet kaldırmıyor. Soğukkanlı ve güçlü olacaksınız. Hastalık nereye geldiğini şaşıracak. Şuan daha ciddi ilgilenmeniz gereken birşey var kendiniz.. ilişkiler başlar ve biter ne sebeple olduğunun bir önemi yok. Sonuca bakmak gerek. Bitti mi bitti. Hemde en az hasarla en sağlıklı şekilde.

Sağlık hassasiyet kaldırmıyor. Soğukkanlı ve güçlü olacaksınız. Hastalık nereye geldiğini şaşıracak. Şuan daha ciddi ilgilenmeniz gereken birşey var kendiniz.. ilişkiler başlar ve biter ne sebeple olduğunun bir önemi yok. Sonuca bakmak gerek. Bitti mi bitti. Hemde en az hasarla en sağlıklı şekilde.
Ne güzel yazmışsınız çok beğendim❤️

Öyle nöbetler şeklinde mi oluyor? Sürekli bir rahatsızlık mi yapıyor?

Ataklar geliyor dönem dönem. ama rutinde hafif de olsa sürekli ağrılarım var hayat kalitesi düşük bir tık diyim. Bazen tamamen unuttuğum da oluyor. Değişiyor yani. Ataklar yılda 1-2 kez oluyor o zaman bayağı tutuluyorum. Ama ilaçlarımı düzenli alırsam hafifçe geçiyor. Teşhis konmadan önce çok zorluyordu

Haklısınız bu yönden bakmamıştım
Ben de eve kapanıp depresyona mı gireyim dedi demekki bencilmiş. En azından 3 yılın hatrına insan bir kez olsun gelirdi.
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Açıkçası herkeste o toto yok, Aman bane ne diyen insan da çok. Serde hanzoluk olunca seninle birlikte depresyona mı gireyim yani diyebilir. Çok şükür ki evlilik ve çoluk çocuk yok. Defolsun gitsin.

Gecmis olsun insallah iyilesirsin hemen.

Ben yadirgamadim böyle olmasina,
hastalikta saglikta lafi agir bir söz herkes karsilayamaz bunu. Evlilerde bile bitiyor bazen, yada buyük zorluklarla katlaniliyor.

Sevgiliykende gitmesi daha iyi

Arkadaşlar 3 yıllık uzak mesafe ilişkisi bu yıl evlenicektik. Ancak benim eklem problemim oldu yürümemi de engelleyecek şekilde ve orta-ciddi bundan sonraki hayatımı da etkileyecek bişey maalesef. Aylardır tedavi sürecindeyim yanıma gelmedi ben de gelme toparlıyim dedim o dönem gerçi. Biletleri aldı başka bişey çıktı gelemedi. Normalde hayalimiz ben onun yanına gidecektim orada iş bulacaktım. Ama hastalık çıkınca ben hem depresyona girdim hem de burada işim var tedavi masraflarımı daha kolay karşılarım diye düşündüm. Ve ona söyledim orada iş bulacak gücüm yok tedavi masrafları da olacak diye. Ama o önemli değil ben karşılarım demedi ben de oraya gelmem dedi. Ben de iyi peki yolun açık olsun dedim bitti. Bu arada ben hastayken gezdi filan bozuldum ee senle birlikte ben de eve kapanıp depresyona mı gireyim dedi. Peki dedim. Üzgünmüyüm bilmiyorum. Keşke sağlığım yerinde olsaydı benim de hatalarım var ama. Bir hayır var mıdır herşeyde ne dersiniz…

Ps: arkadaşlar ilişkinin benim depresifliğim yüzünden bittiğini benim de hatalarım olduğunu söylüyor. Hep umutsuz konuştum ben de.
Ben geçen sene yaz aylarından beri yatan hastayım. Bacağımda tümör çıktı, ameliyatla aldılar, bacak içime uzun bir protez takıldı. Hala düzgün yürüyemiyorum, eklem gücüm çok zayıfladı. Kas güçlendirici hareketler yapıyorum umarım eskisi gibi yürüyebilirim

Konuya gelecek olursak iyi günde kötü günde diye boşuna denilmiyor, bu hastalık sürecinde yanında olması gerekirken terk etmeyi tercih etmiş. Evlendikten sonra seninle ilgilenmeseydi asıl o zaman çok zoruna giderdi. Herkes şefkatli olamıyor. O kötü gün sorumluluğunu herkes kaldıramıyor. Ayrılık çok yıkıcı olmuştur bunu tahmin edebiliyorum ama kötü gününde seninle ilgilenmeyen biriyle de ne yapacaksın yani. Umarım tedavi süreçlerin güzel geçer, bana her zaman mesaj yazabilirsin ben de anlattığım durum yüzünden tedavi sürecindeyim. Asıl bu süreçte kim yanımızdaymış kim değilmiş onu anlıyoruz. Ne kadar sevsen de böyle olması gerekirmiş. Bunun hastalığı var, yaşlılığı var. Kötü günleri beraber aşamadığın biriyle yol yürünmez.

Bu hayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil hepimiz hastalık ve engelli adayıyız. Hayatımızda hem bu farkındalığa sahip olan hem de kötü günlerin de sorumluluğunu alan birileri olmalı. Olmayanları da silmek lazım. İyi günümüzde gülüp eğlenmesi kolay. Asıl bugünlerimizde yanımızda olacaklar mı kim bize değer veriyor işte bu süreçte tam olarak bunu görmüş oluyoruz

Bu hayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil hepimiz hastalık ve engelli adayıyız. Hayatımızda hem bu farkındalığa sahip olan hem de kötü günlerin de sorumluluğunu alan birileri olmalı. Olmayanları da silmek lazım. İyi günümüzde gülüp eğlenmesi kolay. Asıl bugünlerimizde yanımızda olacaklar mı kim bize değer veriyor işte bu süreçte tam olarak bunu görmüş oluyoruz
Kesinlikle haklısınız
dün daha sakindim şu an inanılmaz sinirliyim hasta halimde bunu yaptığı için ona saydırasım var inanılmaz :(

Kesinlikle haklısınız
dün daha sakindim şu an inanılmaz sinirliyim hasta halimde bunu yaptığı için ona saydırasım var inanılmaz :(
Yoo hiç sinirlenme buradakilerin de dediği gibi kumaşı yokmuş yani öyle ilgilenecek biri değilmiş. Sadece iyi gün insanıyla da işin olmasın. Bunun daha hastalığı da var yaşlılığı da var. Hayatta karşımıza ne çıkacağı hiç belli değil şefkatli olmayan biriyle yaşanmaz zaten. Ben bu süreçte aileme bağımlıyım ailem bakmasa ne yapacaktım mesela öyle düşün. Aile yaşlanır eş seçimini de şefkatli olan biriyle yapmak lazım

Yoo hiç sinirlenme buradakilerin de dediği gibi kumaşı yokmuş yani öyle ilgilenecek biri değilmiş. Sadece iyi gün insanıyla da işin olmasın. Bunun daha hastalığı da var yaşlılığı da var. Hayatta karşımıza ne çıkacağı hiç belli değil şefkatli olmayan biriyle yaşanmaz zaten. Ben bu süreçte aileme bağımlıyım ailem bakmasa ne yapacaktım mesela öyle düşün. Aile yaşlanır eş seçimini de şefkatli olan biriyle yapmak lazım
Haklısınız ailem olmasa ben napardım. Şefkatli biri var mı ki ya herkes çıkarı peşinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X