- 12 Eylül 2021
- 44
- -71
- 1
- 25
- Konu Sahibi happilyeverafter0
-
Yalnızca sevgilinin bana dediği şey şu ki kız hiç kimseye anlatmadığı sorunlarını sevgilime anlatıyormuş. Bu acayip sinirlerimi bozdu.Her gün konuşuyorlar dediğiniz whatsapp mesajı mı? Aramaysa günde kaç dakika konuşuyorlar? 5-10 dakika ne yaptın günün nasıl geçti diye mi konuşuyorlar? Kızın hareketlerinde sıkıntılı bir şey mi gördünüz? Eski sevgiliniz ve kız kaç yıldır arkadaş?
2-3 yıldır arkadaşlar ne konuştuklarını bilmiyorum. Sevgilim benim yanımda sinirlenmemem için açmıyordu. Üniversitede aynı sınıftalar ödevleri projeleri her şeyi beraber yapıyorlardı işte.
Sevgiliniz de siz de hatalısınız. Bazı hareketleriniz bana 20 yaşındaki birkaç davranışımı hatırlattı. Ben yine fotoğrafını beğendiği arkadaşında kendimce bir şeyler görüp de sinirlenmiştim. Profilden gördüğüm kadarıyla 21 yaşındasınız. Ben şu an 24 yaşındayım ve bu hareketler bana o kadar saçma geliyor ki. Siz de 1-2 sene sonra yaptıklarınızın mantıklı olmadığını anlayacaksınız.Yalnızca sevgilinin bana dediği şey şu ki kız hiç kimseye anlatmadığı sorunlarını sevgilime anlatıyormuş. Bu acayip sinirlerimi bozdu.
O kız olmasa başkası olurdu. Adam güvenilir biri değil ki. Önüne bak boşver. Erkek mi yok.Buluştuğumuz zamanlarda çok mutlu mesuttuk ancak mesaj üzerinden pek ilgili olamıyordu. Heleki arkadaşlarıyla beraberse bütün gün ne yazar ne arardı. Ben fazla tepki verdiğimin farkındayım ama güvenimi öyle bir kırdı ki. Aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum ama bu devirde herkesten her şey beklenir. Benim canımı sıkan nokta beni silmeyi göze alması ama o kızı silememesi.
Teşekkür ederim fikirleriniz için eminim ki yıllar içinde fikirler değişir ancak benim canımı sıkan nokta beni silip o kızı silememesiydiSevgiliniz de siz de hatalısınız. Bazı hareketleriniz bana 20 yaşındaki birkaç davranışımı hatırlattı. Ben yine fotoğrafını beğendiği arkadaşında kendimce bir şeyler görüp de sinirlenmiştim. Profilden gördüğüm kadarıyla 21 yaşındasınız. Ben şu an 24 yaşındayım ve bu hareketler bana o kadar saçma geliyor ki. Siz de 1-2 sene sonra yaptıklarınızın mantıklı olmadığını anlayacaksınız.
İnsanların karşı cins arkadaşı olabilir. O arkadaşın gerçekten şüpheli bir hareketini görmediğiniz müddetçe karışmak doğru değil. Bir dahaki ilişkinizde lütfen somut bir şey olmadıkça bu tip durumlara sokmayın kendinizi. Güvenmediğiniz bir adamla da asla birlikte olmayın.
Evet.Sizce ben çok mu sıkı ve yobaz davranmışım?
Aslında ona karşı hiçbir güvensizliğim yoktu ama rastgele sorduğum bir soru ona duyduğum güveni sorgulamaya ittiO kız olmasa başkası olurdu. Adam güvenilir biri değil ki. Önüne bak boşver. Erkek mi yok.
Silmek zorunda değil. Hatta dediğim gibi somut bir şey yoksa silmesi yanlış. Size göre olması gereken mesafe neydi mesela? Adamın önüne cidden mantıklı bir sebeple gitmediyseniz umursamamış olabilir.Teşekkür ederim fikirleriniz için eminim ki yıllar içinde fikirler değişir ancak benim canımı sıkan nokta beni silip o kızı silememesiydi
Kesinlikle hak veriyorum ancak dediğim gibi hayatımda bir kere bile açıp kimi takip ettiğine kimi beğendiğine vs bakan bir insan hiç değildim ama rastgele sorduğum bir soru ona olan güvenimi sorgulamama sebep oldu ve daha sonrasında kendime hakim olamadan kontrolcu bir yapıya büründümHikayen sağlıksız ilişki nasıl olurun özeti gibi. Çiftler arasında güven yoksa sonuç bu. Sen sevgiline güvenmediğin için onu engellemeye, talimatlar vermeye kalkmışsın. O uymadıkça kendini sorgulamışsın. Sevgilin de güven aşılayacak şeyler yapmamış, şüpheleri hep canlı tutmuş. Bu ilişkinin olacağı yokmuş zaten. Ama ders çıkarmak lazım. Sağlıklı bir ilişkide sosyal medyasını kontrol etme gereği duymaman, like larından şüphe etmemen gerekir. Eğer ediyorsan bu biraz da senin problemindir. Çünkü güvenmediğin insanla neden ilişki içindesin? Böyle düşünmek lazım.
Evet farklı hayatlar farklı insanlarEn yakın arkadaşım erkek, hatta öyle ki ailelerimiz de arkadaş, birbirimizle her şeyi de konuşuruz, ben açıkçası "kadınla erkek arkadaş olamaz, her şeyini paylaşamaz, birbirine saf gözle bakamaz" diyenlerin ciddi açıdan ilişki kurma problemi olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımın hayatına giren hiçbir kadın sırf ben kadın olduğum için arkadaşlığımızı kesmemizi isteyemedi, keza benim için de durum aynı. İlişkiniz sağlıksız ve güven duymuyorsunuz birbirinize. Birbirinizin şartlarına ve hayatlarına adapte olduğunuzu sanmıyorum.
.Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşım beni terketti. Terk edişinden önce bir konu hakkında tartıştık ve ben onu sanırım biraz fazla bunalttım. Gerçekten akıl verecek birilerine ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun ondan özür dilemeli miyim?
Sevgilimin 2-3 yıllık çok yakın olduğu bir kız arkadaşı var. Her gün her saat arayabiliyor ve her gün mutlaka konuşuyorlar vs. Ben biraz fazla kıskanç bir yapıya sahibim ve bu durumu bir türlü kabul edemedim. 2 ay önce bu konuyu açtım ve rahatsız olduğumu bu şekilde devam edemeyeceğimi, o kızı hayatından çıkartmasını kesinlikle istemediğimi ama soğukluk koymasını istediğimi ve gerekmedikçe konuşmamasını birebir buluşmamasını istediğimi belirttim. Çok sorun çıkarttı kızdı bağırdı çağırdı ama sonra kabul etti. Peki dediğin gibi soğukluk koyacağım dedi. Ben bu 2 ay zarfında bu kızın konusunu hiç açmadım. Çünkü buluşmadılar vs ben de bu yüzünden sorun etmedim. Daha sonra bir gün snapchatinde kimlerin olduğunu merak edip sordum. Benim dışımda tek bir kızın ekli olduğunu bunun da o kız olduğunu söyledi. Ekli olması bir şeyi ifade etmez ama ara sıra birbirlerine fotoğraf attıklarını ve bunda bir sakınca görmediğini söyledi. Ben bunu duyunca çıldırdım çünkü bana soğukluk koyacağına dair söz vermişti güvenim çok kırıldı. Bunu ona güzelce açıkladım bana verdiği sözde durmadığını bu yüzden güvenimin kırıldığını belirttim. Özür dilemedi hala normal gördü. Benim soğukluk koyma şeklim bu. Senin istediğin şekilde sırf sen istedin diye insanları hayatımdan çıkartamam dedi ve ben bu söylediğini unutamıyorum. Bu sorunun üzerini kapatmaya çalıştım bir şekilde ama içimde bir sıkıntı olarak duruyordu derken üzerine bir kere daha güvenimi kırdı. Bu seferki konumuzda yine benim aylar önce onu uyardığım bir konuydu. Instagram'da takip ettiği kızların attığı bütün fotoğrafları beğeniyor ve bu durum benim canımı sıkıyordu. Ona bunu söylediğimde peki artık beğenmeyeceğim demişti. Bu Snapchat olayından sonra benim güvenim kırıldı ve açtım baktım. Yalnızca ortak takipte olduklarımızı beğenmemiş ve diğer kızların paylaştıklarını yine hiç boş geçmemiş. Olay beğenip beğenmemesi değil ama benim söylediklerimi umursamaması çok canımı yaktı. Tekrardan uyardım. Tekrardan sanki hiç konuşmamışız gibi beğenilerine devam etti. Sabrettim sabrettim belki değişir diye ama ne söylediysem de bir kulağından girip bir kulağından çıkmış sanki. En sonunda ben iyice çıldırdım kendimi kaybettim. O da artık istemediğini söyleyerek benden ayrıldı. Sizce ben çok mu sıkı ve yobaz davranmışım?
.Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşım beni terketti. Terk edişinden önce bir konu hakkında tartıştık ve ben onu sanırım biraz fazla bunalttım. Gerçekten akıl verecek birilerine ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun ondan özür dilemeli miyim?
Sevgilimin 2-3 yıllık çok yakın olduğu bir kız arkadaşı var. Her gün her saat arayabiliyor ve her gün mutlaka konuşuyorlar vs. Ben biraz fazla kıskanç bir yapıya sahibim ve bu durumu bir türlü kabul edemedim. 2 ay önce bu konuyu açtım ve rahatsız olduğumu bu şekilde devam edemeyeceğimi, o kızı hayatından çıkartmasını kesinlikle istemediğimi ama soğukluk koymasını istediğimi ve gerekmedikçe konuşmamasını birebir buluşmamasını istediğimi belirttim. Çok sorun çıkarttı kızdı bağırdı çağırdı ama sonra kabul etti. Peki dediğin gibi soğukluk koyacağım dedi. Ben bu 2 ay zarfında bu kızın konusunu hiç açmadım. Çünkü buluşmadılar vs ben de bu yüzünden sorun etmedim. Daha sonra bir gün snapchatinde kimlerin olduğunu merak edip sordum. Benim dışımda tek bir kızın ekli olduğunu bunun da o kız olduğunu söyledi. Ekli olması bir şeyi ifade etmez ama ara sıra birbirlerine fotoğraf attıklarını ve bunda bir sakınca görmediğini söyledi. Ben bunu duyunca çıldırdım çünkü bana soğukluk koyacağına dair söz vermişti güvenim çok kırıldı. Bunu ona güzelce açıkladım bana verdiği sözde durmadığını bu yüzden güvenimin kırıldığını belirttim. Özür dilemedi hala normal gördü. Benim soğukluk koyma şeklim bu. Senin istediğin şekilde sırf sen istedin diye insanları hayatımdan çıkartamam dedi ve ben bu söylediğini unutamıyorum. Bu sorunun üzerini kapatmaya çalıştım bir şekilde ama içimde bir sıkıntı olarak duruyordu derken üzerine bir kere daha güvenimi kırdı. Bu seferki konumuzda yine benim aylar önce onu uyardığım bir konuydu. Instagram'da takip ettiği kızların attığı bütün fotoğrafları beğeniyor ve bu durum benim canımı sıkıyordu. Ona bunu söylediğimde peki artık beğenmeyeceğim demişti. Bu Snapchat olayından sonra benim güvenim kırıldı ve açtım baktım. Yalnızca ortak takipte olduklarımızı beğenmemiş ve diğer kızların paylaştıklarını yine hiç boş geçmemiş. Olay beğenip beğenmemesi değil ama benim söylediklerimi umursamaması çok canımı yaktı. Tekrardan uyardım. Tekrardan sanki hiç konuşmamışız gibi beğenilerine devam etti. Sabrettim sabrettim belki değişir diye ama ne söylediysem de bir kulağından girip bir kulağından çıkmış sanki. En sonunda ben iyice çıldırdım kendimi kaybettim. O da artık istemediğini söyleyerek benden ayrıldı. Sizce ben çok mu sıkı ve yobaz davranmışım?
Hayır kesinlikle istemiyorum ama sevgilimin hatrı için görüşmelerine sorun çıkartmıyordum yalnızca gereksiz samimiyetleri beni çok yoruyorsiz bu ilişkide o kızı istiyor musunuz ?
her zaman o kızı tercih etmiş. zaten bitirmişsiniz. lafınızın arkasında durun . özür dilenecek birşey yok.Hayır kesinlikle istemiyorum ama sevgilimin hatrı için görüşmelerine sorun çıkartmıyordum yalnızca gereksiz samimiyetleri beni çok yoruyor
İlişkiyi ben bitirmedim o bitirdi. Ona olan sevgimden dolayı haklı mıyım haksız mıyım idrak edemiyorum. Haksızsam kapısına gidip özür dileyebilirim ilişkiyi kurtarmak adına...her zaman o kızı tercih etmiş. zaten bitirmişsiniz. lafınızın arkasında durun . özür dilenecek birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?