Terkedildim. Sizce bunu haketmiş miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özür falan dileme. Biz bu konulardan dolayı sevgilimle yeni hesaplar açtık. Onun hesabında kız yok benim hesabımda erkek yok belli kişiler hariç. Zaten kızlarla arkadaş olan bir tip olmadığı için pek sorun olmadı bizde. Kafam o kadar rahat ki yok onu beğenmiş buna bakmış. Ama ben de fedakarlık yaptım. Demek ki sizin hayata bakış açılarınız farklıymış.

Keşke sizin gibi ciddi bir ilişkimiz olabilseydi. Bana dediği şey şuydu o kız senden önce de vardı senden sonra da olacak. Benim için ondan sonrası yoktu ama onun için benden sonrası vardı ve bunu söylemekte bir sakınca da görmüyordu. Ben kimseyi takipten çıkarmasını istemedim hiç çünkü benim de erkek arkadaşlarım var. Yalnızca her şeyin bir sınırı olması gerektiğini düşünüyorum çünkü hayatına bir insan alıyorsan onun da saygıyı hak ettiğini düşünüyorum. Sevgilim bu kızla ilgili kız hiç kimseye anlatmadığı şeyleri bana anlatıyor diyordu. Kızın da bir sürü arkadaşı var sevgilisi var neden benim sevgilime anlatıyor diye kafama takıyordum. Dediğiniz gibi hayata bakış açılarımız çok farklıydı. Umarım yanlış düşünen ben değilimdir. Yorumunuz için teşekkür ederim.

.

İnsanların karşı cinsten yakın arkadaşı olabilir.ancak bu kadar yakın bi erkek arkadaşım olsa ilk fırsatta tanıştırırım hayatıma bi şekilde dahil ederim bu yakın ilişkiyi de.böyleleikle karşımdaki insan normal biriyse sorun çıkmaz.bunu yapmıyorsa sorun

bi kadin durduk yere pirelenmez emin ol arkadasim dedigiyle vardir altinda baskaca seyler。fazla tepki verdigini dusunmuyorum aksine az bile yapmisin

bi kadin durduk yere pirelenmez emin ol arkadasim dedigiyle vardir altinda baskaca seyler。fazla tepki verdigini dusunmuyorum aksine az bile yapmisin

.

o kadar yakın kız arkadaşı olan birirni tercih etmmişsiniz, aradan zaman geçmiş sizi özel kılmamaış. değerli hissetmemeişisinizki kızdan rahatsız olmuşsunuz. bence yolu ayırmalıydınız. ısrarala devam etmişisisniz

.

Valla benim de cok yakin oldugum, cok sevdigim erkek arkadaslarim var ve sevgilim istedi diye dostlarima mesafe koyacak ya da hayatimdan çıkaracak degilim. Icine sinmiyorsa ayrılabilir. Sevgili buldu diye arkadas satanlari görüyoruz.

Bence hak etmişsiniz bende kimse için kimseyi hayatımdan çıkarmam tercih yap diyen kimse ona yolu gösteririm sevgilimde bende aynı gün farklı barlarda farklı kızlı erkekli gruplarla eğleniyoruz umrumda olmaz hatta dün ben dedim benim işim var git bir kaç yer gez de grubumuza yeni arkadaşlar ekleyelim tavla bir kaç kişi diye cidden bu kadar yorucu yaşamayın hayatı ya kıza foto atmış ne var ? O kızla zaten arkadaşlardı onunla olmak isteseydi zaten sizden önce fırsatı vardı olurdu neyi kıskanıyorsunuz ya da neden kendinize güvenmiyorsunuz ?

Haklısınız ama onu çok özlüyorum nasıl aşacağımı bilmiyorum
Zamanla, kafanızı başka şeylerle meşgul ederek, stalklamayarak… Geçen sene bitti 2 yıllık ilişkim, sosyal medyadan kız ekleme,foto beğenme,DM de en büyük sorunlardan biriydi. O da hep o sanal dünyayı tercih etti beni hiç acımadan ordaki kızlar için üzdü…Şu an iyi ki bitmiş diyorum, 4-5 ay ağladım acı çektim ama şu an kafam o kadar rahat ki iyi ki de bitmiş diyorum…Sürekli bir şeylerle uğraşın boş kalmayın bir de stalklamazsanız daha çabuk geçiyor.

Kadın erkek arkadaş olamaz diye kim uydurdu bilmiyorum ama sığ bir kafadan çıktığı belli. Benim de kaç yıllık erkek arkadaşlarım var. Sevgilin birlikte olacak olsaydı o kadar yıllık geçmişlerinde olurdu ve siz olmadınız belki de. Onu beğendi buna yorum yaptı yok görüşüyorlar araşıyorlar vs bunlar bu çağa uygun hareketler değil. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ve hayatında sadece tek nefes alan canlı ben olmalıyım kafasında çıkmalısınız.

İlişkiyi ben bitirmedim o bitirdi. Ona olan sevgimden dolayı haklı mıyım haksız mıyım idrak edemiyorum. Haksızsam kapısına gidip özür dileyebilirim ilişkiyi kurtarmak adına...
ben olsam bir daha o defteri açmam, sonuç değişmez.
aklınız kalıyorsa tavsiye edeceğim kitabı okuyun isterseniz. kendinizi ve onu bi anlamaya çalışın. sonra karar verin. Bağlanma - amir levine ve rachel heller .

bana dediği şey şuydu bir itirafı olarak bir ara onunla sevgiliyken aklından geçirmiş biz olsak nasıl olurdu acaba diye tabii ki de asla şüpheli bir durum yoktu çünkü ahbap gibiydik

Adamın aklı kızda net şekilde, neden sizinle beraber bunu anlayamadım ki Keşke baştan kzıla sevgili olsaymış seni de hiç uğraştırmasaymış konu sahibesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…