Terkedildim

Yapmayın Allah aşkına siz zaten uzun zamandır erkek arkadaşınızla ilgili konu açıyorsunuz.

Sizin terkedilmeniz bugün olan bir şey değil ki . Sadece siz hep gözünüzü kapatmayı tercih ediyorsunuz.

Bir sorunu aşmak için onunla yüzleşmeniz gerekir. Açık yaraya alkol dökülünce insanın canı çok yanar ama o yara ancak o acıyı gördükten sonra kapanır. İnşaallah anlatabilmişimdir
Nasıl aşacağım

Babam gitti ben de onsuz düsünmemistim.Ölecegim zannettim nefesim kesildi.Ölmedim.
Zaman en güzel ilaç canım.Aşk acısı da zor ama şu hayatta gecmeyen hicbir acı yok.Hayırlısını dile..
Kandilde ağlayarak dua ettim. Benim için hayırlısı ise gönlümü ferahlandır değilse gönlümden al diye. O gece bi rüya gördüm. Benden artık ben yapamıyorum dedi ve ayrıldı. 1 hafta geçmedi o sözlerle ayrıldı benden

Kandilde ağlayarak dua ettim. Benim için hayırlısı ise gönlümü ferahlandır değilse gönlümden al diye. O gece bi rüya gördüm. Benden artık ben yapamıyorum dedi ve ayrıldı. 1 hafta geçmedi o sözlerle ayrıldı benden
Suan cok hassassın anılarlasin ve mantigin ne derse desin kalbin sana güzellikleri anımsatacak.Resimleri hicbirşeyi kaldırma? Zaman ver kendine.Biraz acın sogusun.Belki toparlarsiniz.O da sen de yoruldunuz belki de.

Yazını okuyunca eskiyi hatırladım. Ah bir zamanlar bende senin gibi çok üzülmüştüm. Hatta benim ki küs olduğumuz dönem direk gidip nişanlanmıştı.Meğerse başkası ile de görüşüyormuş. Çok üzülmüştüm ve ağlamıştım ama geçti geçiyor. Sadece zaman.. Belki de karşına daha iyi birisi çıkacaktır. O yüzden yollarınız ayrılmıştır. Seni istemeyeni sen hiç isteme.

Sizin de aklınızdaymış zaten. Demekki yolunda gitmiyordu.
Birlikteyken ağlamaktansa ayrılığınıza ağlayın bence daha iyi.
Ben öyle yaptım çok eskiden.
Birlikteyken çok ağlıyordum, olmuyordu. Ayrıldım öyle ağladım, sonra geçti.
Hangi acı, zamana yenik düşmemiş?
Düştü işte. 8 yıl unutulur mu derdim, unutulurmuş gördüm.
Hep derim şimdi, tavsiye veririm. Ağla acını yaşa ama olmayanı oldurmaya çalışma.
Vallahi böyle uzun falan geliyor ama hayat kısa.
Belki de çok daha iyi bir insanla karşılaşmanız için ayrılıyorsunuz. Mutluluk hep var.

Olaya terk edildim olarak bakmayın mesela.
Şuan ne farklı hayatınızda?
Sizi sürekli arayıp soran, sizi ilgisiyle boğan sevgiliniz artık yok mu?
Mesela şuan telefonunuza gelmesi gereken bir mesaj vardı da terk edildiniz diye mi gelmiyor?
Sizin zaten sizinle ilgili bir sevgiliniz yoktu ki.
Sevgiliniz yoktu hatta sadece adı vardı.
Hatta sadakatiniz yüzünden kim bilir ne aşklara kapattınız kendinizi.
Birde böyle bakın olaya

Geçer bende 5 yıllık ilişkimi bitirmiştim başta kötüydüm sonra kitap okudum film izledim. Bir süre sonra bu salak için ne kafa patlatmışım sevmemişim ki dedım. İki üç ay sonra alışkanlık olduğunu farkedersin

Sadece terk edilme psikolojisi bu. Gececek merak etme. Yurumeyen bu iliskiyi sen bitirse idin belki bu kadar canin yanmayacakti. Ote taraftan sepetindeki curuk elmadan kurtuldun. Boyle dusun. Seni aranayan biri de surekli kafani mesgul ediyordu. Bu dert bitti. Yükünden kurtuldun.

Sağlıksız ilişki yalnızlıktan daha zor. Vallahi teselli olsun diye söylemiyorum... sağlıksız ilişki seni devamlı negatife çekiyor, arada getirdiği 3-5 pozitif kendi kendine bile yetmiyor hep negatifte kalıyor. Ama yalnızken, çok donuk yaşadığını farzetsek bile eksiye düşmezsin. Sıfır noktasında kalırsın en kötü zamanında, arada gelen pozitifler de seni yükseltir.
(matematik çalışırken yorum yazınca böyle oldu sanırım, kusura bakma, umarım anlatabilmişimdir😅)

Bir de soyle dusun. Evren boslugu sevmez. Belki de baska birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu.
Uzulme. Hayatina baska biri girdiginde bunlari hatirlamayaksin bile, hatirlasan da artik birsey hissetmeyeceksin.

Merhaba
acım çok taze. 5 yıllık sevgilim terketti. Aslında çok uzun süredir benim de aklımda vardı. Birşeylerin olmadığı uymadığı ilgisiz ve alakasız olması..
Beni tanıyan vardır. Önceki konumda bana ayrılmamı önermiştiniz. Bana kalmadan terkedildim.
Içimde çok büyük bir kor var. Canım çok acıyor.
Bu nasıl geçecek ?
şu an bende çok üzüldüğüm bir durumdayım. karakter olarak illa ki kötü yanları vardır eski sevgilinizin onları düşünün veya size yaptığı kötü davranışları o şekilde soğursunuz biraz daha

Back
X