Terkedildim

Maalesef bazen ilişkinin içinde birşeylerin yanlış gittiğini farketsek bile uzatıyoruz uzatıyoruz. Siz de son birkaç konuda aranızda aslında o saygı ve sevgi bağının yıprandığının farkındaydınız. Ama bir şekilde devam etmek istediniz. Erkek arkadaşınız çoğunlukla sizin mesajlarınıza dönmüyor gündelik hayatına devam ediyordu sizse gerek yalvarıyor gerek bir sürü şey atıyordunuz. Neden söylüyorum bunları ? Yüzleşin diye. Kangren olmuş bir ilişkiydi. Bitince en güzel anılar kalır insanın aklında ama hayır. Bunu denedim olmadı elimden geleni yaptım deyip kapatabilmelisiniz.

İnsanlar kaç senelik evliliklerini sonlandırıyor 5 yıl ne ki. Biri çıkar unutturur. Amaan ona üzül buna ağla bu kervan nasıl yürüsün. İki ağlarsın üç içine öküz oturur sonra geçer.
Kiz çileklidon senin kafadan istiyorum bende. Oyle saçma şeyleri dert edinirim ki kendime.

Merhaba
acım çok taze. 5 yıllık sevgilim terketti. Aslında çok uzun süredir benim de aklımda vardı. Birşeylerin olmadığı uymadığı ilgisiz ve alakasız olması..
Beni tanıyan vardır. Önceki konumda bana ayrılmamı önermiştiniz. Bana kalmadan terkedildim.
Içimde çok büyük bir kor var. Canım çok acıyor.
Bu nasıl geçecek ?
herkes aynı şeyi söylüyor ama zamanla geçecek. içine her kor düştüğünde her aklına gelip canın yandığında ne kadar mutsuz olduğunu her şeyin ne kadar kötü gittiğini söyle kendine. zamanla alışıyor insan. 5 sene uzun bir süre tabii ama insan hayatı çok tuhaf böyle kısa zamandan bakınca pek anlaşılmıyor. ama hayat karşınıza bir anda neler çıkarıyor. henüz karşılaşmadığınız olanakları, mutlulukları düşünün. yalnız değilsiniz..

4 sene önceye gideceğim beni istemeye gelecekleri gün erkek arkadaşım tarafından terk edildim
Gururum hayallerim koptu öldüm dirildim intihar edecektim beni kurtardılar
İyi ki diyorum iyi ki diyorum namaza başladım dua etmeye başladım manevi olarak huzurla hayırlı bir eş dilerken eşimle tanıştım. Beni kilomla seven, beni her halimle seven bana değer veren ailesi mükemmel biri olan. Hakkımda en hayırlı olan eşimle tanıştım elhamdulillah Allah’a çok şükür. Şuanda şükrediyorum. Geçen gün yolda eski erkek arkadaşımı gördüm aşk kalmadı unutmuşum sadece üzüldüm adına. Uyuşturucu alkol karı kız olan mafyavarimsi bir adamı nereden buldum diye ağlıyorum. Elhamdulillah Allah’a beni ondan kurtardı. Kötü alışkanlıkları olmayan biriyle evlendim elhamdulillah
Şuanda dualarımı yaşıyorum
Tavsiye ederim dua edin hayır hasenatta bulunun yetimlere yardım edin yardım kuruluşlarına gidin çok iyi olur.
seneler önce geçer mi diyordum düğün hayali gelinlik hayali kurarken kefen giydirdiler diyip depresyona girmiştim. Sizde sizi önemsemeyen birinden kurtulmuşsunuz. Ben zamanında çok ağladım şimdi de elhamdulillah benim hastalığımda ağlayan bir eşim var elhamdulillah
Şu söz hoşuma gidiyor
Rabbim ummadığın anda karşına çıkarmış mutluluğu
Gerçekten öyle bekle sabret😊

Öncelikle bu acıyı herkes hayatında çok kez yaşamıştır , bir Arkadaş yazmış babasını kaybetti diye ,Rabbim kimseye göstermesin ama daha zor acılar var eğer ilgilenirsen sana Hakan Mengüç videolarını izlemeni tavsiye ederim ,umarım çabuk geçer acın

Kiz çileklidon senin kafadan istiyorum bende. Oyle saçma şeyleri dert edinirim ki kendime.
Benim kafa biraz farklı çalışıyor ya sanırım kendimi fazla önemsiyorum. O yüzden canımı sıkan kim olursa ezer geçerim çünkü yaşadıklarım karşıma çıkan insanlar bana bunu öğretti

Merhaba
acım çok taze. 5 yıllık sevgilim terketti. Aslında çok uzun süredir benim de aklımda vardı. Birşeylerin olmadığı uymadığı ilgisiz ve alakasız olması..
Beni tanıyan vardır. Önceki konumda bana ayrılmamı önermiştiniz. Bana kalmadan terkedildim.
Bu nasıl geçecek ?
Bugüne kadar işin o boyuta varacağını anladığım her erkeği ben şutladım.En güzeli bu ve çok zevkli bence bu saatten sonra erkeklere karşı acımasız olmayı öğrenmelisin.

Yazını okuyunca eskiyi hatırladım. Ah bir zamanlar bende senin gibi çok üzülmüştüm. Hatta benim ki küs olduğumuz dönem direk gidip nişanlanmıştı.Meğerse başkası ile de görüşüyormuş. Çok üzülmüştüm ve ağlamıştım ama geçti geçiyor. Sadece zaman.. Belki de karşına daha iyi birisi çıkacaktır. O yüzden yollarınız ayrılmıştır. Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Bu mesajı görünce aynı şeyi yaşamış olduğumu hatırladım....

Kandilde ağlayarak dua ettim. Benim için hayırlısı ise gönlümü ferahlandır değilse gönlümden al diye. O gece bi rüya gördüm. Benden artık ben yapamıyorum dedi ve ayrıldı. 1 hafta geçmedi o sözlerle ayrıldı benden
Bende 5 ay önce 1 yıllık ilişkimi bitirmeye çalışırken o başkasıyla nişanlandı, yani zaten yolunda gitmeyen bşir şeyi bitirmezsek daha ağır darbe alıyoruz... Günün birinde çok dua etmiştim uyuduğumda ise onu bir yabancı gibi görmüştüm, rüyalara çok inanıyorum ..
Zamanla gerçekten geçecek ama her duyguyu her acıyı ertelemeden yaşamanız lazım, erteledikçe birikiyor yüzleşin gerekirse sabahlara kadar ağlayın, kitap film demiycem hiçbiri teselli eetmeyebilir bu aşamada...

Belki de karşı taraf sizin gibi düşünüp ezip geçti 5 yılı
Kimseyi yarı yolda bırakmadım düşüncem ilk gün neyse son günde aynı. Niyetimi hep belli ettim biriyle görüşüyordum çocuk bana niyetimi sorduğunda onunla evlenmeyi düşünmediğimi açıkça söyleyebilmiştim sırf yakışıklı olduğu için yanında olduğumu biliyordu mesela. Gibi gibi şeyler. 5 yılını verdiğin kişide hisler bitmişse uzatmanın ilişkiyi ilerletmenin iki taraf içinde sağlıklı olmadığını düşünmüşte olabilir bu kadar kendini hırpalama senin hislerin olmasa ve sana bu ilişki zor gelse illa bitmesin diye devam mı ederdin?

Cokkk aci cektigim zamanlar her gece aglayarak gecicek bunlar sakinles diye kendimi yatistirirdim. 1 yildan uzun bir sure oldu 6 aydir geceleri basimi yastiga rahat koyuyorum. Sizlanmadan uzulmeden gecti yani her sey. Ondan once her gecem kabus gibiydi neler geciyor bu da gecicek bekle ve sabret. Dua et icini rahatlat. Sonsuza kadar boyle surmucek bunu aklina kazi her seyin normale donucegi gunu hryecanla bekle 💕 ve o kisiyi asla ama asla stalklama bakmamak icin arladaslarinin hesabindan da engelle o yokmus gibi davran. Bu sureci atlattigin zaman yuzunu bile gorsen canin acimicak iste o zaman sadece keyiften ve meraktan stalk yaparsin 😁

Sizin ilişkiniz zaten bitmişti yani bana göre.
Herkes de diyordu tamam evet öyle olmuyor ama
Hayattan beklentileriniz de çok farklıydı
Yazıyordunuz hani

Merhaba
Bu nasıl geçecek ?
Benimde daha dün bitti ilişkim, nişanlıydık evlenmek üzereydik. Keşke bilsek nasıl geçeceğini, acısını hissedip anlayabiliyorum. Herşeyin hayırlısı

Lütfen özel olarak konuşabilir mısınız bunları. Benim acım çok taze
Ne acısı ne tazesi ya duyan da birisi öldü zannedecek anan baban ölse böyle üzülmezsin insanlar kafan dağılsın diye espiri yapıyor sen arabeske bağlamışsın ağla dur yani o zaman herkes yaşadı bunları ben düğüne 1 ay kala terkedildim gayette geçiyor öyle bir geçiyor ki başka biriyle evlendim ve iyi ki terkettin beni diye adama teşekkür edicem gördüğüm yer de

Back
X