Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben anlayamıyorum böyle intikam falan..
sen onu üzsen ne olacak yani eline ne geçecek. biten bitmiş, olan olmuş. Geleceğe bakma zamanı senin için...
artık sevmiyorsan, umrunda değilse hayatını yaşamaya devam edersin,onun için birkaç gününü, haftanı vs. herneyse harcamazsın ki senin yaptığını biri bana yapsa yaptığım şey ne kadar üzmüş ki o da beni üzmek için bu kadar yırtınmış, beni çok umursuyormuş, içinde hala birşeyler varmış bana karşı diye düşünürüm.
birinin kötülüğüne kötülükle karşılık vermek insanı yüceltmez, daha iyi yapmaz.
sen bilirsin tabi...

kızlar bilgisayarım bozuldu,
bir türlü KK nın sayfasını açamıyorum açtığımda da üye adımı giremiyorum. o yüzden girebilmişken yazayım dedim.
hiçbir gelişme yok.
sadece msne giriyor arada bir,
öyle bir saat falan durup çıkıyor,
ama bu aralar engelini kaldırmayı düşünüyorum.
gelişme olduğu anda sizi bilgilendiririm. hepinize teşekkürler :)

bir de şunu ekleyim
inanın hayatımı ertelemiyorum,
bütün zamanımı ona endeksli yaşamıyorum.
kendim eski hayatıma döndüm bir şekilde.
mutluyum rahatım,
ama bu konuyu içimde kapatmadım, gününü bekliyorum..

bence senın durumun öç almada değil sadece merak ve öfke...öfkelisin ve merak ediyorsun bu derece seven bir kişiyi değiştiren ne oldu ?neden senden vazgeçti bunu merak ediyorsun bence...​
yerimseniben

BU OLAYIN AYNISINI AYNISI BEN YASADIM VE SUAN HALA BEREBERIZ SEKERIM MERAK ETME O TLF ISI BILE AYNIIII KIMSENIN BILMEDIGI HALDE ACIK OLMASI SENI SEVDIGINE ISARET EGER GERCEKDEN VAZGECSE TLF KAPALI OLUR DEGISIR FILAN FILAN SABRET CANIM SABRETTTTTTTTT SEVEN INSAN OLE KOLYA VAZGECMEZZZZZZ DONERRRRRRRR BEN BU OLAYI COK YASADIMMM COK AYNI KONUSMALAR YASADIM

AGLADIM BEN O OLMAZ BITSIN ISTEMIYORUM DEDI BEN AGLADIM YANIIIII OLUYOR ZAMANLA BAZEN ERKEKLER SIKILIO BAZEN ERKEKLER KORKUOOO CIDDI BERABERLIKLERDEN BAZEN AILE ICINE GIRIOOOO BAZEN KENDI SORUNLARI OLUYOR YANI ERKEKLER COK FARKLIIIII BIZIM GIBI DEILLER

SEN SABIRLI OL SADECE SEVEN INSAN GERI DONER MERAK ETME AHANDA BURAYA YAZIYORUM BIR GUN AYNI SEKILDE BENDE KAVGA ETTIM BENDE TAMAMMMMMM ARTIK BITTI DONUS YOK DEDIM ARAMAZ DEDIM BIR HAFTA IKI HAFTA DAYANDIM ERKEKLER BOLE KIZLAR SEVERSE VAZGECMEZZZZ DERLER BAKTIKI BEN ARAMIYORUM SORMUYORUM HEMEN ISIKLAR YANDIIII GIZLI NUMARLAR BASLADI SESSIZ TELEFONLAR BASLADI CESARETINI TOPLAYIP BULUSALIMMI DEDI SENIN KIDE BOLE OLACAK EMINIMMMMM SEVENLER AYIRLAMAZ CANIM ICINDEKI SEVGI BITMESIN AMA SABIRLI OLLLLLLLL:teselli::1hug:

mız mız cım bizim durum biraz farklı sanırım.
çünkü o başkasıyla beraber şuan...
bu aralar ben de özel numaradan aranıyorum, sesimi dinleyip kapatıyor biri ama o mu bilemiyorum tabii ki..

mız mız cım bizim durum biraz farklı sanırım.
çünkü o başkasıyla beraber şuan...
Bu aralar ben de özel numaradan aranıyorum, sesimi dinleyip kapatıyor biri ama o mu bilemiyorum tabii ki..

hadi be ne cabuk baskasiyla berabar olmus bunlar numara olmasin canimmmmmmm

hadi be ne cabuk baskasiyla berabar olmus bunlar numara olmasin canimmmmmmm

canım başta ben de inanamadım.
bi arkadaşı söyledi başkasıyla beraber diye, kesin beni deniyorlar ,üzmek için damarıma basıyor falan diye düşündüm.
ama en son msnde konuştuk, gayet net konuştu yani.
başkası var dedi.
sen varken bana geldi dedi, seninle mutsuzdum o yuzden bitirdim dedi.
aldatmadım vs vs dedi.
üzgünmüş...

Gozunle gordunmu icimde bir ses bu sanki yalan bir beraberlikmis gibi gelioooooo seven insan nasil hemen vazgecer yaaaaa inanma buna sakin kiskandirmak icin olmasin canim erkekler bole kucuk hesaplar yaparlar kendince gozunle gormediysen birilerinden duyduysan bence sadece kiskandirmak icin olabilir ama dogruuuuuuu diyorsan bu cocuk seni hc sevmemis

eger bana bunu diyorsan o sana bunu yapiyorsa onun adini bile agzina alarak onu onurlandiriyorsun umarum hersey gonlunce olur canim

yok yok bence bu kucuk bir oyun seni denemeye calisiyor peki baska biri var dediginde senin tepkin nasildirrrrrrr

yok yok bence bu kucuk bir oyun seni denemeye calisiyor peki baska biri var dediginde senin tepkin nasildirrrrrrr

canım ben arkadaşından duyduğumda ona bi sms atmıştım.
"hayatında başkası olduğunu duydum, bu kadar ucuz olacağını tahmin etmezdim,sonsuza kadar hoşçakal" diye.

cevap gelmedi,yani bi inkar olmadı.

sonra aradan bir ay geçti msnde karşılaşınca ben direkt ona neden yaptın bunu bana diye giriştim zaten..
nasıl aldattın beni falan dedim,
o da aldatmadım dedi,
ne çabuk buldun kızı falan dedim, benimle beraberken buldun eski kız arkadaşın falan mı dedim
hayır ilk kez tanıştığım birisi dedi, eski değil dedi.
benden nefret ediyorsun biliyorum dedi
nefret etmiyorum aşık olmuşsundur gitmişsindir,sadece bitişimiz yanlış oldu dedim.
aşığım evet dedi
sonra da aslında aşık değilim ama mutluyum desem daha doğru olur dedi.
bende,önemli olan mutlu olman zaten dedim.
o da neden öyle diyorsun senin de mutluluğun önemli gibi bir şey dedi
bende evet teşekkür ederim benimde önemli tabiiki falan dedim. rahat konuştum yani..

canim keske sen onemsemiyormus gibi davransaydin ya ole cikislarin olmasi onu simartmis olabilir erkekler oledir ya ilgi gosterince simarir valla biraz geri cekilseydin eminm o tam tersi olurdu peki kac ay oldu simdi siz ayrilaliiiiiiii

2 aya yakın olmuş canım.
açıkcası biz önce ayrılmıştık bi 5 gün falan aramasını bekledim çünkü arardı.
sonrasında asıl olarak telefon trafiğimiz ve ayrıldık bitti konuşmaları başladı.
o yüzden net hatırlayamadım ne kadar süredir ayrıyız. ama iki ay sanırım..
bu son konuşmayı yapalı da 1 hafta ancak oldu.

bu kadar basit mi diyosun ya ewt erkekler için inan çok basit...gerçi sende üzerine çok fazla gitmişsin bunalmış olabilr.biraz zaman tanı.zamn biraz acılarınızı dindirsin,kafa karışıklığn biraz geçsin daha net anlarsın senin we onun duygularını.zaman herşeyin ilacı....

arkadaşlar kusura bakmayın yeni üye oldum.yeni msjlar die okuyunca hiç tarihine bakmak aklıma gelmedi direk ilk msjı okuyup yorum yaptım.olay bir ay önce olmuş...

çok gelişmeler oldu canım ilk yazdığımdan sonra...

B]canim zor gunler yasiyormusuun hayrola kotu bir sey yoktur insallah????
Nasil gidiyor o cocuktan intikam falan alacagim demisitin[/b]

B]canim zor gunler yasiyormusuun hayrola kotu bir sey yoktur insallah????
Nasil gidiyor o cocuktan intikam falan alacagim demisitin[/b]

hala beklemedeyim canım,
bekledikce de sinirlerim bozuluyor açıkcası.
artık bi gelişme olması lazım,
ve işin kotusu ondan bir tepki gelmeden ben yaklaşamam.
yaklaşırsam peşinden koşan kız konumuna düşerim o zaman da intikam falan yalan olurbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…