- Konu Sahibi Princess
-
aman bırak öle kendi kendine gelin güvey olsun canım..
Hiç takma takmazsın zaten bılıorm a.s.
peki ona karşı duydugun nefret ne alemde canım
:1shok:azalıyo mu acaba yaa....
bak iyi oldu canım hatırlattığın. eski yaptıklarını hatırlayıp hırslanayım biraz:)jeyyar
şimdi bu yaptıklarıyla onu affedersen ilerde çok pişman olursun
yorum yapmasamda konuyu baştan beri takip ediyordum..
yanlış hatırlamıyorsam seni aldatmıştı dahası varmı madem
kendine engel olamıyorsun sil msn den gitsin...
biraz güçlü olun lütfen
canım benimle birlikteyken başkasıyla başlayıp beni bırakmıştı.
ve ayrılık sebebi olarakta beni göstermişti.
uzun süre kendimi suçladım affettirmeye çalıştım ama beyfendi istemedi.
sonradan öğrendim ki başkasıyla birlikteymiş zaten.
kendime engel olamamak demeyelim buna ama benim bu insanla işim bitmedi sadece.
bilmiyorum ben kin tutan bir insanda değilmdir ama bu adamdan intikamımı bir şekilde alacağım diyorum.
bedelini ödeyecek diyorum.
o yüzden msnimde tutuyorum,
her şeyi de göze aldım,
yani bana deyin ki git çocuğa telefon et deyin onu bile yaparım, cünkü bu olayı ben bitirmek istiyorum.
gurur düşünmüyorm bu konuda.
sadece intikamımı alıcam diyorum.
güçsüz müyüm, çok güçlüyüm bence.
en güçlü halimdir belki bu.
kuralına göre gidiyorum.
kızmazsanız birşey söyleyebilir miyim?evet veya hayır demeniz yeterli olucak yerimseniben
Bence biraz gururunu düşün çünkü sana bu şekilde yapan bir erkeğin yaptığından etkilenip üzüleceğinimi düşünüyorsun?
Onun ah edip vah edip pişman olucağınımı aklından geçiriyorsun...
Yanılıyorsun arkadaşım... İntikam çözüm değildir... Onun yaptığını sen ona yapınca için rahatlıcak mı?Evet diyorsun dimi içiim rahatlıcak diyorsun...
Tamam şimdi kinin var öfken var yediremiyorsun sana bu yapılanları tamam haklısında ama haksız olduğun ve yanlış düşündüğün çok şey var...Mesela gururumu düşünmüyorum diyorsun intikam alıcam diyorsun...Bunlar yanlış şeyler... Sen zaten biraz sabretsen görüceksin ki onunda başına neler gelicek ama sabretmen gerekiyor...
Güçlüyüm diyorsuun Güçlü olmak bu şekilde olmaz...
Ona güçlü olduğunu ilk başta onu kafandan atarak silerek göster sonraa telefonundan sil msninden sil hayatından sil...Konuşma bileee muhattap olmaaa..Güçlü olan insan böyle yapar bence... Daha fazla onunla uğraşarak zamanını kaybetme.Değer mi böyle yapan bir insan içinn intikam planları yaparak kafanı yormaya... Yaptığın böyle hareketlerle arkandan konuşturmaya?Değer mi yanii değersiz bir insan için bu kadar çabaya...
bence siz hala acaip aşıksın
hemde kendinizi kandıracak kadar çok seviyorsunsunuz onu
erkekler çok değişik sanki şeytan tüyü var onunla tekrar birleşirsen ve mutlu olursan
onu terkedemeyebilirsin bence iyi düşün sil gitsin...
yaptığı yanına kalmaz çıkar birgün o acılar yeterki sen üzülme ona her baktığında
içinde bi nefret duygusu kabarıyorsa emin ol hala aşıksındır bi insanı unuttum demek
ona karşı nötr olmak demektir yani ismini duyduğunda bile dönüp bakmamak
bence bu kadar kısa sürede unutmuş olamazsınız çok güçlü olduğunuzdan eminim
ama boşverin çıkarın hayatınızdan gitsin...
Hayat senin arkadaşım... Biz burda ne kadar çoğumuz birbirimizi tanımasakta yardımcı olmaya çalışıyoruz..Ama sen kararını vermişsin ne diyelim ki kim ister burda birilerinin üzüldüğünü görmek sonuçta hepimiz bayanız köstek değil destek olmalıyız.. umarım senin için hayırlısı olur.a.s.a.s.
ne yapacaksin prensesim sen bu cocuktan intikam karari falan almissin ona geri donme ihtimali mi var acaba aklinda ???nasil olacak bu is?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?