P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Princess
ya inannırmısın aynı şeyleri yaşadım ve hissediyorum......çok saçma gelebilir dışardan bakılınca ama benim de içimde acaip bi intikam alma duygusu var.....
belki öyle bi gün gelecek belki gelmeycek ama o kadar çok istiyorum ki,yaptıklarım ve gördüklerim karşısında köpek gibi kapımda pişman olmasını.....
bazı şeylerin hazmedilmesi çok zor oluyor gerçekten...hiç ama hiç haketmediğimiz bi şekilde ayrılınınca....
geçmişe de takılıp kalmamak gerekiyor tabiki de intikam diye...ama UMARIM BİZDEN AYRILDIKLARI VE KAYBETTİKLERİ ŞEYLER İÇİN,BİRLİKTEYKEN KIYMETİMİZİ BİLMEDİĞİ ŞEYLERİ AYRILINCA ANLADIKLARI İÇİN,KÖPEK GİBİ PİŞMAN OLUP KAPIMIZA GELİRLER.....VE SURATLARINA TÜKÜRÜRÜZ....ALLAHTAN TEK DİLEĞİM BU.....
diğer türlü zaten hayat devam ediyor ve biz dünyanın en güzel,en kişilikli,en karakterli ve en zeki kızlarıyız tatlım.....inşallah bizi hakeden birileri çıkacak karşımıza artık...... a.s.
evet canım,
hayatımı eskisi gibi yaşarım,intikam intikam diye yanmam belki ama o günün gelmesini de beklerim diye düşünüyorum.
açık söylemek gerekirse ben kin tutan bir insan değilimdir çok fazla, ama öyle bir durum ki bu...
resmen bi oyun oynadı benimle...
beni bahane edip ilişkimizi bitirdi sonra da öbür sevgilisine koştu...
son konuşmamızda dahi sanki çok üzülüyormuş izlenimi verdi. bu kadar kişiliksiz olmanın alemi var mı ki...
gerçekten insan olduğuna bin şahit ister bu adamın.
ve ben açıkcası içimdeki kinin bitmesini istemiyorum. bu kadar basit olmamalı hiçbir şey.
bir insanla bu kadar kolay oynanmamalı...