• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hala beklemedeyim canım,
bekledikce de sinirlerim bozuluyor açıkcası.
artık bi gelişme olması lazım,
ve işin kotusu ondan bir tepki gelmeden ben yaklaşamam.
yaklaşırsam peşinden koşan kız konumuna düşerim o zaman da intikam falan yalan olurbenneyaptımki

sevıyormusun hala onu??? bılıyormusun aslında degmezz yaa
ama napacaksın ıste senı anlıyorum bız sana ne kadar degmez desek de sen ıntıkam ıstıyeceksın bılıyorum cunku aaahh ahh o hatalara bende dustum sonunda adam bana asık oldu ama keske hııcc ole bıseye gırısmeseydım dıyorum cunku ıntıkam falan derken o bana ne bıleyım asık oldu ve cok sarsıntılı bır ılıskı bunalımlar sonrasında hersey yerle bır olmasına kadar kotu bır donem gecırdım kı hala cıkamadım sanırım bazı seylerı akısına bırakmakta daha hayır var ısrar ettıkce bırseylerı kurcaladıkca basına daha uzucu seyler gelebılıyor hayatı fazla zorlamamak lazım sankı ama yalnıs anlama sadce bır tecrube bu ve kımsenın yasamsını ıstemeyecegım bırsey sadce ufak bır uyarıa.s.

sevıyormusun hala onu??? bılıyormusun aslında degmezz yaa
ama napacaksın ıste senı anlıyorum bız sana ne kadar degmez desek de sen ıntıkam ıstıyeceksın bılıyorum cunku aaahh ahh o hatalara bende dustum sonunda adam bana asık oldu ama keske hııcc ole bıseye gırısmeseydım dıyorum cunku ıntıkam falan derken o bana ne bıleyım asık oldu ve cok sarsıntılı bır ılıskı bunalımlar sonrasında hersey yerle bır olmasına kadar kotu bır donem gecırdım kı hala cıkamadım sanırım bazı seylerı akısına bırakmakta daha hayır var ısrar ettıkce bırseylerı kurcaladıkca basına daha uzucu seyler gelebılıyor hayatı fazla zorlamamak lazım sankı ama yalnıs anlama sadce bır tecrube bu ve kımsenın yasamsını ıstemeyecegım bırsey sadce ufak bır uyarıa.s.

ne yaptın canım intikam almak için??
yani nasıl gelişti olaylar..
ben şu an başarısızım baya..

ya tam ınkıkam sayılmazdı aslında bız bır ay cıktık ılk tanıstıgımızda kı ılk adımı atan kendısı ıdı
fakat bır ay sonra ne oldugunu anlamaksızın benı terk ettı halbukı hıcbır hatam yoktu bısı yapmamıstım bende nasıl olur sebebsız gıdemez dedım ellerımde cıcekler_gercekten bır demet cıcekle_ısyerıne gıttım ancak kendısını orada bulamadım sekreterı vardı onla konustuk ve kendısının evlı oldugunu agzından kacırdı ben tabı kın ıntıkam ve nefretle doldum aradım onu hayır dedım bır acıklama yapacaksın ne demek resmen duygularımla oynadın falan dıye sonra bu ısrarlarımla gorusmek ıstemedı fakat ıkı ay sonra bıraz tesadufı karsılastık ayrılmıstı karısından ve o sıralar bosanma arıfesınde olduundan koz vermemek ıcın benı terk ettını soyledı bende onu cok sevıyordum ve onla bırazda ben oynayıp atacaktım fakat hıc oyle olmadı o bana ben ona tutuluncaaa ısler evlıge kadar geldı ancak yasanan bazı tatsız olaylar bos kıskanclıgı aılemın ıstememesı bızı ayırdı benı mahvettı suan onları da anlatsam bayya uzun olacak ancak keske ıkıncı seferınde hııııc onla oynamayı falan dusunmeseydım dıyecek kadar fena pısmanlıklar yasadım cook ama cook sarsıntılı bır ılıskı olmustu gercı senınkı pek boyle bırsey degıl ama hayatı zorlamamak gerek sana anlatmaya calıstıgım o canım

msnde konuşuyorum şu anda.. benim için dua edin kızlar..

hayırlısı olsun ınsalaahhh ınsallah ıyı olur sonucu canım dualarım senınle mutlu olsun kızlar uzulmesın artık yaaa:)

çok kotu. olumsuz...

yani bi şekilde buluşmaya ikna etmeye çalıştım,
bildiin kız arkadaşım var ben buluşamam falan dedi.
sonra işte sen üzülürsün dedi
ben üzülürm vs. ama ısrarla buluşmuyo.

ayy benım konuma benzıyor aslında ya pensesım dedıgım gıbı aslında fazla zorlamasan gercekten aslında bızı uzen bızım ıcın kotu sandıgımız olaylar aslında bızım ıcıın en hayırlı olanları olabılıyor hak serlerı hayreyler zannetmekı gayreyler arıf anı seyreyler mevla gorelım neylerr neylerse guzel eyler guzel bır sıırdır :)
sıkma canını sakınnnn cunku degmezzz

kızlar işte iki saattir konuşuyoruz msnde.
buluşalım son kez dedim arkadaşca falan.
istemedi.

princess:
senin beni bırakıp iki gun sonra başkasıyla olmanda saçmaydı
princess:
bu saçma şeyide ben senden istiyorum
oNr:
ustelik bisyde gecmicek daha da uzulcen belki
princess:
yoo dahada üzülmicem ben buna eminim
princess:
cok zaman oldu onur
princess:
düşündüm yani
princess:
bana zarar wericek bişi istemem senden
princess:
yeterince zarar aldım cnkü
oNr:
ben zarar alabilirim ama
oNr:
bunuda dusundunmu
princess:
sana ben zarar wermem
oNr:
biliorum
oNr:
ama bulusmamız olmz onu diorum

princess:
buluş benle.(
princess:
son kez ya
oNr:
dnz bunun sonu yok
oNr:
bi son varsa bulusmamm gerekio
oNr:
son için bi baslangıc yapmıs olucaz
princess:
senin sonların birz yalnış değilmi onur
oNr:
ve cok sacma olucak:)
oNr:
?
princess:
ya kız arkadaşın war onur
princess:
ben ne dicem ya
princess:
sana
princess:
bırak kızı benle cık mı dicem
princess:
ben hastamıyım
princess:
beni aldatan bi adamı geri isticek kadar
princess:
ama sen bnim içn farklısın
princess:
4sene onceki onur war benim içn
princess:
biliorm piskopatlık bu

oNr:
bn yeni bi hayata basladım dnz
oNr:
farkna var artık
oNr:
bnm için artk hiç bişey aekisi gibi olmicak
princess:
yanlış bi zamanda başladın
princess:
cokmu sewiyosun onu
oNr:
ne cvp arıosn
princess:
şunu sorayım sana
oNr:
hayır dememimi bekiliosun
princess:
yo bişi aramıyorum
princess:
cevabını biliyorum

arkadasim sabredemedin msndeki engeli kaldirdin bir de ustune bulusmak istedin...

ne diyeyim sen kovalayansin artik ve onun egosu tavanda...

oNr:
nefret etme yeter
oNr:
hak vermeni beklemiorum
oNr:
bedduanı almak istemiorum
princess:
korkma ya
princess:
ne bedduası
oNr:
senleykn senn kotulugunu hiç istemedim

arkadasim sabredemedin msndeki engeli kaldirdin bir de ustune bulusmak istedin...

ne diyeyim sen kovalayansin artik ve onun egosu tavanda...

o, onu seviyor. o kızı seviyor.
yoksa benimle buluşurdu.

benimle buluşsa bırakamaazdı biliyorum.
o kızdan vazgeçerdi. ama buluşmak dahi istemedi.
ben galiba çok kotuyum ya:(senağlama

ya diger arkadasin yazdiklari gibi

intikam vs derken yine kaptiriyorsun ona...

vazgec hayatini ciz

bence o cocuk sana donebilirdi ama o kadar onun elinde oldugun imajini vermissin ki artik cok zor

anlamıyorum nasıl verdim bu imajı.
4sene önce aşıktım ona.
ona da hep bunu dedim 4sene önce aşıktım dedim ama sıfırdan başlıyoruz dedim.
ama hep beni 4sene öncemle bir gördü.
hep çok seven kız olarak gördü.

oNr:
ne deişcek bi kere daha gorsen
princess:
yüzüne dokunucam
princess:
4senemsin
oNr:
yapamam

senin onu hala cok umursadigin bariz anlasilmis yazismalardan

bu yuzden afedersin poposu kalkmis bulusamam vs sil engelle o zaman msnin ama yok princess gelsin konussun ki onun da keyfi keyif olsun

bu cok belli

Back
X