- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi cayvekahve
-
belki de tekrar şans istemek için yüzü bile olmayacak... o yüzden o anı da düşünme...
tabii çok yeni daha ; kimi zaman güçlü olacaksın , kimi zaman ağlayacaksın , kimi zaman mutlu , kimi zaman kızgın... değişip duracak duyguların...
sadece hazırlıklı ol ve biraz zamana bırak öle hop diye geçse keşke ama hooooooooop diye de olsa geçecek :)
sebebi tartışmalarınız değilse yakında kokusu çıkar
erkekler öküzdür bunu unutma canım
bak sana bişey anlatıyımda gül biraz havan değişsin
bende bugün eşimle tartıştım üzgün üzgün oturuyodum balkonda
geldi yanıma diyoki canım erkekler için değmez üzülmeye kafasına odunla vuracaksın aklı başına gelir diyo
adama laf saya saya beynine işlemişim resmen
benim ne hop dedi ne de hoooooooooooooooop dedibildiğin hala hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop diye uzayıp gidiyo
ama ebru çook güçlü
tamam canım beklıyorum neden byle bır uyguluma olmuş onuda anlamadım teşekkr ederm canım tam ımdadıma yetıstın:)
ay canım senındemı var can kırıklarınnnnn
kıyamam sana tatlım uzulmee.özelden yazabılırsın anlatmak ıstersen ben burdayım canım dertleşmek istersen
aman boşverrrr
bende terkedildim 6 ay oldu oh kendime geldim valla
ilk terkedildiğimde çok fenaydım ama zamanla aştım artık umrumda bile değil
beni terketmekle hayatımda bana yapabileceği en büyük iyiliği yaptı :)
erkekler ayrılınca bizim gibi kendini yerden yere vurmuyor hiç bişey olmamış gibi hayatından bizimle olan anları söküp atıyorlar yaşamaya devam ediyorlar bizse mazoşist hep hatırlamaya çalışıyoruz üzülüyoruz
ama şöyle söliim gururum falan yoktu gözümde..herşeyi bilinçsizce yapıyodum...çok üzülmüştüm hiçbirşey yiyemiyodum..midem ağrıyodu..doktor stressten dedi,reflüymüş..neler neler...en son işte ipler koptuğunda(hiçbir zaman sağlam olamayan ipler)sabah 5 i 10 geçe uyudum o saate kadar ağladım ve sabah 8.30 da kalkıp okula gittim.
canımm senn 19 yaşındaydın diimi?
ay canm yaşimdi iyimisn sorun varmı mıdende?senın saglıgın herseyden onemlı saglık gttımı gelemeyebılıyor.evet canm 19 um sen kac yasndasn?
of ne bu salaklardan cektıgımız
ah canm yazmstm bnde ınsan annesının babasının vefatını unutyor acısını unutuyor da hayata devam ediyorrr.bunların attıkları kazıklarda gecer elbet gecerr
ah canm yazmstm bnde ınsan annesının babasının vefatını unutyor acısını unutuyor da hayata devam ediyorrr.bunların attıkları kazıklarda gecer elbet gecerr
o zaman size kenan doğuludan bunlarda gecer şarkısını armağan ediorum dinleyin coşun kıızlar
kızlar kop kop sarkıları soyleyın bakayım ben pek bılmem turkçe sarkı yahu ondan sıze danısıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?