Terkedildim....

benim ne hop dedi ne de hoooooooooooooooop dedi bildiğin hala hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop diye uzayıp gidiyo

ama ebru çook güçlü

Allah mutluluğunuzu daim etsin kocanız çok espritüelmiş

tamam canım beklıyorum neden byle bır uyguluma olmuş onuda anlamadım teşekkr ederm canım tam ımdadıma yetıstın:)

benim imdadıma yetişenlere de kocaaamannnn öpücüklerrrrrr accayip mutluyum

ay canım senındemı var can kırıklarınnnnn

benim can kırığım olmammmmmııııııı ne sen sor ne ben söyliimm unutmaya çalışıyorum olanları eskiden olsa uzun uzun anlatırdım ama şimdi başlamak bile istemiyorum

aman boşverrrr
bende terkedildim 6 ay oldu oh kendime geldim valla
ilk terkedildiğimde çok fenaydım ama zamanla aştım artık umrumda bile değil
beni terketmekle hayatımda bana yapabileceği en büyük iyiliği yaptı :)

erkekler ayrılınca bizim gibi kendini yerden yere vurmuyor hiç bişey olmamış gibi hayatından bizimle olan anları söküp atıyorlar yaşamaya devam ediyorlar bizse mazoşist hep hatırlamaya çalışıyoruz üzülüyoruz

kıyamam sana tatlım uzulmee.özelden yazabılırsın anlatmak ıstersen ben burdayım canım dertleşmek istersen

ama şöyle söliim gururum falan yoktu gözümde..herşeyi bilinçsizce yapıyodum...çok üzülmüştüm hiçbirşey yiyemiyodum..midem ağrıyodu..doktor stressten dedi,reflüymüş..neler neler...en son işte ipler koptuğunda(hiçbir zaman sağlam olamayan ipler)sabah 5 i 10 geçe uyudum o saate kadar ağladım ve sabah 8.30 da kalkıp okula gittim.

canımm senn 19 yaşındaydın diimi?

ne kadar guzel aşmıssın canım inşallh bende aşıcam bu durumuu:13:.butun erkeklerden nefret edıyorum ozaman benn ya haksızlık deglmi bu bız burda yıpranalım onlar oh hcbse olmamıs gıbı devam

ay canm ya şimdi iyimisn sorun varmı mıdende?senın saglıgın herseyden onemlı saglık gttımı gelemeyebılıyor.evet canm 19 um sen kac yasndasn?

ay canm ya şimdi iyimisn sorun varmı mıdende?senın saglıgın herseyden onemlı saglık gttımı gelemeyebılıyor.evet canm 19 um sen kac yasndasn?

17 yaşındayım yok canım geçti... ama aklıma gelince ya da onu görme ihtimalim olduğu zamanlarda çok tuhaf oluyo ..

of ne bu salaklardan cektıgımız

boşveeeeeeeeeerrr :76: ben hep diyorum ki ben hayallerimdekinden daha mutlu olana kadar(hayallerimde o vardı tabii beni onun mutlu edeceğini sanıyrdm hala da sanrım ama eskisi gibi değil:78:) o da mutluluğu bulamasın,yüreği yansın...

evlat acısı bile unutuluyomuş zamanlaa ebrucann... onlar mı unutulmayacak...

Son düzenleme:
ah canm yazmstm bnde ınsan annesının babasının vefatını unutyor acısını unutuyor da hayata devam ediyorrr.bunların attıkları kazıklarda gecer elbet gecerr

ah canm yazmstm bnde ınsan annesının babasının vefatını unutyor acısını unutuyor da hayata devam ediyorrr.bunların attıkları kazıklarda gecer elbet gecerr

öyle düşünmek yoook biz onlara kazık attık sallamıyorus işte daha napalımm :82:

o zaman size kenan doğuludan bunlarda gecer şarkısını armağan ediorum dinleyin coşun kıızlar

eyvallaaaaaah gardaaaş

kızlar kop kop sarkıları soyleyın bakayım ben pek bılmem turkçe sarkı yahu ondan sıze danısıyorumm

bu sevdalar boşuna leee bu sevdalar boşunaaaa delalıım delaalııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…