- Konu Sahibi cayvekahve
-
sıkılmış ara vermek istemiş olabilir canım ya .3senelik ilişki pat die bitmez[/QUOT
canım veda ettı bana msjında ara vermek degldı. anlamadm bıktı dedım herhlde tartsmaladan bunlarda oyle coook buyuk seyler degıl bu arada ufak tefek seyler arada cıkan her ılıskıde olan turden seyler.ara vermek ıstese oyle knscgnı sanmıyorum bende bıraktıgı yıkıntıdan snra gerı donmek ısterse boş kırık bır kalp bulur karsısında.okadarkı ah ettm kızlar
bir anda pat dıye yaptıgımız tartsmaları bahane ederek yaklask 3 sene suren ılıskmızı daha kırılmayalm diyerek bıtırdı....alttan almadı hiç..su an okdr garıpki ınanamıyorum hıc uzulmedı emınm ayrıldgmız gıbı face nı acmıs onuda tesaduf gördum...insan bu kadar degişebilirmi ayrılma dıyınce kaybetmekten korkan ınsan bana duskun ınsan yaptı bunları.okadar koydukı bu yaptıgı ben suan napacagm hıc bılmıyorum canım acıyorben nası aşıcam bu durumu bu acı gecer mı kızlar ılk defa byle bır sey oluyor sız neler yaptınız kafamı hıc bırseye veremıyorum gogsumun acısı gecmıyor gecmıyor hersey cok taze belkıde ondan
canım soyle oldu ertesı aksamdan bana nıyetını bıraz bellı ettı ve ara verelm gbı bseyler soyledı duzelmıcegmzı soyledı .ara verrsek duzelrz belkı gbı brseyler soyledı. bende kırıldgmı su an bısey dusunemedgmı soyledm (bu ara verme ısı bıle pat dıye oldu) ama gonlumu almadı ve umursamadan bn uyucam dedı uyudu.sabaha bısey olmams gbı askm tatlm vs msjları atmaya basladı ve bendende aynı sıcaklıgı bekledı.ama ben kırgn oldgm için soguk cvplar verdım hıcbrsey olmams gbı davranamam dedm.sonra gene basladı sureklı boylesın soylesın sorun cıkarıyorsun falan....iş ayrılmaya geldı ve o alttan alsa hersey bıtecekken kolayı secıp ayrılık mesajı attı beynımden vurulmusa dondum.
Böyle davrandığına göre anlaşılan zaten bahaneye bakıyormuş hayırlısı olsun üzülme belki daha fazla zamanını çaldıktan sonra bırakcaktı belki ozaman daha çok hayallerin olur daha çok canın yanardı
bu ilk ayrılışınız mı daha önce ayrılıp barıştınız mı
bir anda pat dıye yaptıgımız tartsmaları bahane ederek yaklask 3 sene suren ılıskmızı daha kırılmayalm diyerek bıtırdı....alttan almadı hiç..su an okdr garıpki ınanamıyorum hıc uzulmedı emınm ayrıldgmız gıbı face nı acmıs onuda tesaduf gördum...insan bu kadar degişebilirmi ayrılma dıyınce kaybetmekten korkan ınsan bana duskun ınsan yaptı bunları.okadar koydukı bu yaptıgı ben suan napacagm hıc bılmıyorum canım acıyorben nası aşıcam bu durumu bu acı gecer mı kızlar ılk defa byle bır sey oluyor sız neler yaptınız kafamı hıc bırseye veremıyorum gogsumun acısı gecmıyor gecmıyor hersey cok taze belkıde ondan
ah canım arkdaşlarımda boyle bahanemı olur altında bırsey var dıyorlar ...etrfnda kızda yok kı anlamadm ben bırde yufka yureklı saf bı ınsanm aptallık manasında degıl kotu dusunmek ıstemem o yuzden su an dusunemyrm.her zaman derdımkı o hep cok sevıo bnde bırgun umarm onun kadar severm dıodumkı ben kıyamam onu bırakmaya o dagılır gıder cok uzulur dıyordum ...şimdiyse elimde kalan koca bosa gecen hayatmdan calınms guzel yıllarm oldu
kim erkekler mi üzülür ayrıldığına
ah canım ah
hiiiiiiçççç umurlarında olmaz
kaç senelik eşlerini çocuklarını bırakıp giderler de hiç umurlarında olmaz
kaldı ki sevgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?