- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi cayvekahve
-
Selam cancagizlarimmm .bu gece cok rahat uyudum takmadim hic sanki bsey olmams gibiyim.cok hzlimi gidiyorum yahu:) kendinden zaten sogutmustu bni belki onunda etkisi vardrrr.sizden naber naslsnz:)
bizde 19 haziranda ayrıldık ve o gun 19 u bizim 9 uncu ayımızdı.12 saat once bana seninle 270 gudnur birlikteyiz hergunum ayrı güzel senlee.seni cok seviyorum bitanem yazmıstı.12 saat sonra bi kavga ettik ayrıldı benden sen değişmezsin diee.aslında sebeb başkaydı sonu yoktu bizim bitmesi gerekiyrodu.neyse 20 sinde msnde cam açmamı istedi aglayarak veda ettik benden cok agladı yemin ederim yaa.neyse arada msjlaşmalar.en son geçen perşembe konustuk yine sesi gitti beni duyunca aşktan konusunca kapattık seni cok seviyorum ben hala dedi.bakın 2 gun sonra aradım geri dönmedi.cmtsi gecesi içtim içtim sen beni hiç sevmemişsin bilmem ne son msjım dedim sabah yine tık yok.en son kandilde msnde karşılaştık yazdım burdada durmanın anlamı yok dedim anında sildi beni bişey demeden.duramadım silince msj atttım.sana adam gibi adamsın demiştim ya o sözümü geri aldım hakkımı sana helal etmyiyorum yazdım vs allah sana bu mubarek gecede vicdan versin dedim.tık yok.severek aglayarak ayrıldık bakın 10 gun once.neyse yengeç burcuyum içim rahat etmedi benden çıksın dedim ve bugun sabah gözümü açar açmaz msj attım.yaşanmıs o kadar güzel şey var .yolları aştık geldik bizz aynı yatakta yattık dedim.bunların hatırına hakkımı helal edeyim üzerimde kalmasın.ben artık kabullendim yemin ederim msj atmıcam dedim.yani son olarak bunuda yaptım içim rahat.artık yapacak bişey yok.unutmaya calıssın beni ama izlerimi silemez benim.ben hala acı çekiyorum her yer aynı bakıyom ama görmüyorum.uyuyamıyom yemek yediğimden bişey anlamıyorum.korkuyorum gece olmasından.bu acıyı taşımak cok zor coook.derdimi anlattım size dostlarrr işte boleeee
Portakallim sevndm iyi olmana tatlim.bugun benm okuzun mezunyt toreni vardi.. Ah geceleri dsunuodum
Nasi gtcem ya ben oraya diye gec baslayip gec bitiyodu ama genede dusunuodum ne gysem ne yapsam...degmezms essek diyorum icimden. mezun Oldgu okul cooook iyi bir okul ama ordan mezun
Olmakla ayilik gecmiyor comertlik anlayslik kazanilmiorrr diplomasni alsn bi trfna montelesin diyorum ona burdan
Sheaf35 tatlim yipratma kendini senn durumunla bnmkide benziyor biraz seni sevyrm derken aksamina tartsmalarmz suruyor duzelmicez diye ayrilik msj atti...gruosun ya hepsi ayni b.k. Cnm sen icinde tutmamssn gene atmssn msj iyimi yptn ktumu yptn bilmiorm ama yuregn rahatlmstr.bnm okdr dicek seym varki ama tutuyrm kndmi olsemde atmam ona msj.artk sende atma ve ilgini alakani kes.elbet noldu ya aramiyo diyip mrk edecektr iste ozaman sen kukre ve goster ona gununu derim ben...
canlarım cvp verdiğiniz için saolun.evet topik açmıştım senle msjlaştık epey cnm.bugunku msjıma cvp vermedi.ben hakkımı helal ettim işte napiim dediğin gibi biz hassas insanlarızz benden çıksında ne olursa olsun.hazmedemiyorum sadece yaa hergun 10 dk da msj atardı.sürekli konusurduk.şimdi ne oldu agladı agladı şimdi cvp veremicek kadar ne oldu.salk gibi msjlar attım ama bu son oldu ztn bunun üzerinee ne düşüneyim.kendini nasıl tutuyor bilmiyorum.hiçbir anlam yükleyemiyorum artık.o bensiz duramaz yaa inanmıyorum içinin rahat oldugna yada mutlu oldugunaa olamazz yaa olamazz.1 hafta once seni çok seviyorum deyip agladı.bilmiyom kızlarr.sonu yok diee sanırım susuyorum bitmesi gerektiği için.4 yıllık ilişkisi bittiğindede kız ailem istemiyor olmaz demiş.hiç aramamıss aramam çünkü diyodu(
hayırlı olsun nickin
yaaaa bırak naaaparsa yapsınmonte fikri aklıma yattı bayaa evet evet yapsın öylee hangi okulmuş kii o
Saol cicimm:) monteleme guzel fkr bncedee.itu den canm.
daha atamadım aslında sorcak ve solucekl çok şey var ama adam cvp vermiyor yaa
Ay bnmkide 2 dkka msj atmasam on kere arar sorardi napiosn diye nerdesn diyee.bnce ugrasma artk tatlm tut kendni biraz .biseymi dedn oncesnde kizdimi acep sana ondanmi bu davranslari?
canım çok sağol yorumun için, ben hayatımı onunla devam ettiremeyi çok isterdim, bir sorunumuz var sadece; ama bence o da önemli bir sorun. biraz daha sabredeyim dedim; ama sabredince değişeceğine inanıp inanmayacağıma akrar veremiyorum şu anda. allah hayırlısını versin ne bileyim...
Hep böyle oluyor nedense :)
Ben de aynı şekilde terkedildim.
Sabah aşkım, bitanem.
Akşama bakmışsın. Bitti.
Anlamıyorum ben bunları.
Gerçi biz ayrılalı 3 ay olacak ama zamanla alışıyorsun emin ol.
bana ilk başlarda şaka gibi geliyordu. Hiç bitmeyecekmiş gibi.
Hep beraber olacakmışız gibi. İnsan zamanla alışıyor.
Zaten kokusu da çıktı. Arkadaştan 1 yaş küçüktüm.
Arkadaşları "O kız senden küçük." falan diye diye beynini yıkamışlar.
Şimdi kendinden 2 yaş büyük kızla çıkıyo.
Muradına erdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?