Terkedildim....

Sheaf35 tatlim yipratma kendini senn durumunla bnmkide benziyor biraz seni sevyrm derken aksamina tartsmalarmz suruyor duzelmicez diye ayrilik msj atti...gruosun ya hepsi ayni b.k. Cnm sen icinde tutmamssn gene atmssn msj iyimi yptn ktumu yptn bilmiorm ama yuregn rahatlmstr.bnm okdr dicek seym varki ama tutuyrm kndmi olsemde atmam ona msj.artk sende atma ve ilgini alakani kes.elbet noldu ya aramiyo diyip mrk edecektr iste ozaman sen kukre ve goster ona gununu derim ben...

sheaff senin de topiğin vardı dimi? yanlış mı hatırlıyorum :44: herneyse canım okumuştum ordada hatta bi gelişme olursa yaz demiştim bende yengecim.. bizim en büyük problemimiz aşırı duygusal olmamız..asla mantıklı düşünemeyiz bu tip durumlarda gurur falan bi yana bırakılır hep... vicdan yaparız suçu kendimizde ararız...dengesizler bulur bizi de hep.. hep üzülen oluruz..hep ağlarız...hep yıpranırız... dizilerde bile ağlıyorum bıktımm artıkk herşeye üzülüyorum...

bende aynı şeyleri yaşadım .. bildiğin yaşayan ölüydüm ki biz çıkmadık düşünnn! 5 ay oldu hala da öyleyim ne söylersem söyliim acın dinmeyecek biliyorum...ama vardır bi hayır...ne diyelim... ben 2-3 gün birkaç parça bişeyle durduğumu bilirim.. kıymetini bi,lememiş dicem ama ağladı diyosun anlamıyorum ki benn bunları noluyoo birdenbire :2: cevap attı mı peki son mesajına :26:

Portakallim sevndm iyi olmana tatlim.bugun benm okuzun mezunyt toreni vardi.. Ah geceleri dsunuodum
Nasi gtcem ya ben oraya diye gec baslayip gec bitiyodu ama genede dusunuodum ne gysem ne yapsam...degmezms essek diyorum icimden. mezun Oldgu okul cooook iyi bir okul ama ordan mezun
Olmakla ayilik gecmiyor comertlik anlayslik kazanilmiorrr diplomasni alsn bi trfna montelesin diyorum ona burdan

canlarım cvp verdiğiniz için saolun.evet topik açmıştım senle msjlaştık epey cnm.bugunku msjıma cvp vermedi.ben hakkımı helal ettim işte napiim dediğin gibi biz hassas insanlarızz benden çıksında ne olursa olsun.hazmedemiyorum sadece yaa hergun 10 dk da msj atardı.sürekli konusurduk.şimdi ne oldu agladı agladı şimdi cvp veremicek kadar ne oldu.salk gibi msjlar attım ama bu son oldu ztn bunun üzerinee ne düşüneyim.kendini nasıl tutuyor bilmiyorum.hiçbir anlam yükleyemiyorum artık.o bensiz duramaz yaa inanmıyorum içinin rahat oldugna yada mutlu oldugunaa olamazz yaa olamazz.1 hafta once seni çok seviyorum deyip agladı.bilmiyom kızlarr.sonu yok diee sanırım susuyorum bitmesi gerektiği için.4 yıllık ilişkisi bittiğindede kız ailem istemiyor olmaz demiş.hiç aramamıss aramam çünkü diyodu (

hayırlı olsun nickin

yaaaa bırak naaaparsa yapsın monte fikri aklıma yattı bayaa evet evet yapsın öylee hangi okulmuş kii o

daha atamadım aslında sorcak ve solucekl çok şey var ama adam cvp vermiyor yaa

ooofff offffffffff canım sen izmirdeydin o bursadaydı dimi? :44:

Ay bnmkide 2 dkka msj atmasam on kere arar sorardi napiosn diye nerdesn diyee.bnce ugrasma artk tatlm tut kendni biraz .biseymi dedn oncesnde kizdimi acep sana ondanmi bu davranslari?

sheaf in topiğine bi bak istersen onların ki daha farklı bi durum ayrı illerdelerdi yanlış hatırlamıyosam :44: hadi oraya gidelim cay gel hemen sheaf sende

Hep böyle oluyor nedense :)
Ben de aynı şekilde terkedildim.
Sabah aşkım, bitanem.
Akşama bakmışsın. Bitti.
Anlamıyorum ben bunları.
Gerçi biz ayrılalı 3 ay olacak ama zamanla alışıyorsun emin ol.
bana ilk başlarda şaka gibi geliyordu. Hiç bitmeyecekmiş gibi.
Hep beraber olacakmışız gibi. İnsan zamanla alışıyor.
Zaten kokusu da çıktı. Arkadaştan 1 yaş küçüktüm.
Arkadaşları "O kız senden küçük." falan diye diye beynini yıkamışlar.
Şimdi kendinden 2 yaş büyük kızla çıkıyo.
Muradına erdi.

Bende birisinn beynini yikadgni dusunuyorum kafama baya yatti senn durumuda okuyunca cnm.
ufaktm ondan ayni seklde ama bu sorun etcgni sanmam. Cok scma bi nedenms senn durumn cnm ne demk yani 1 yas ufak diye? Genelde hep kadinin yas
Olrk ufak olmasi istenilir .
kokusunun cikmasni bekliyorum bnde ortalama
Nezmana cikar acaba? Bir an once ogrensemde tamamen nfret etsem ondan diyorum .hepmz icin hyrlisi olsun.

Canim aranizdaki sorun nedir bilmiyorum, o yuzden pek yorum yapamicam. Ama sunu soylemeliyim ki eger sorun cok buyukse ve degismesini bekliyorsan, hic bekleme tatlim, degismez...
Burdaki konulara bak, her defasinda kadin degismesini umuduyla evleniyor, bakiyor adam degismiyor, sorunlar artiyor ve bosaniyorlar.
Bende erkek arkadasimdan ayrildim sirf bunlari yasamayim diye.
Iyi dusun canim benim, Allah hakkinda hayirlisini versin canim

:90: :90: :90:
Iyi yapmissin valla, ne kadar sacma bi adam ya :90:

Of gece gce gnm cnm skldi...facende garp grp kzlar var bzm ortk faceimz varken bunlari hic eklemmsti oraya.cok kzdm su an cokkkkk.ya arkdaslr icmden okkali bi msj atmak gelyr ama zor tutyrm kndmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…