- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi cayvekahve
-
Of gece gce gnm cnm skldi...facende garp grp kzlar var bzm ortk faceimz varken bunlari hic eklemmsti oraya.cok kzdm su an cokkkkk.ya arkdaslr icmden okkali bi msj atmak gelyr ama zor tutyrm kndmi
kızlar ben geldimmm topiğime yeni havadisi yazdıım bu arada :)) valaa bak canım ben facesindeki ortak arkadaşları sildim inanki onu takip edince canım sıkılıyorr nie sunu yazmıs nie bunu eklemiş ziyan oluyodum.şimdi görmeyim daha ii diyom
Burdaym bebeklerr.kz portakal sen bnm kafadasin diodum
Skyt edym ama snra ya bnm skyt ettgm anlaslrsa.sheaf cnm bn manygm aramada cikmiyor
Arkdslarindan arayip buluyorum napio len bu diyorum merakimin onune gecemiyorumm.sheaf tatlm smdi
Mutluluktan ucuosndr herhlde bak bi
Adim atms sarki yollams snde adim atta bi hallice konusun durumunuzu:) ask kolay bulunmyr be cnm guvendgn sevdgn adami birakma.
Burdaym bebeklerr.kz portakal sen bnm kafadasin diodum
Skyt edym ama snra ya bnm skyt ettgm anlaslrsa.sheaf cnm bn manygm aramada cikmiyor
Arkdslarindan arayip buluyorum napio len bu diyorum merakimin onune gecemiyorumm.sheaf tatlm smdi
Mutluluktan ucuosndr herhlde bak bi
Adim atms sarki yollams snde adim atta bi hallice konusun durumunuzu:) ask kolay bulunmyr be cnm guvendgn sevdgn adami birakma.
Ay koptum deliler sizi yokk tatlimm zaten aramalara acik degil arkadsni bulup bidaha arkdslarna bakip profilini anca buluyorsunn.allahndan bulsun pislikk ..ay cnm olsun snde cok aci cektnn hakkettn bebek gbi gnlun rht uyumayi:))
Ay koptum deliler sizi yokk tatlimm zaten aramalara acik degil arkadsni bulup bidaha arkdslarna bakip profilini anca buluyorsunn.allahndan bulsun pislikk ..ay cnm olsun snde cok aci cektnn hakkettn bebek gbi gnlun rht uyumayi:))
valaa işte kaç gece aramadı cvp vermedi çıldırdım şimdi aradı yaa dunyalar benim oldu sanki :))ama işte geçici huzur cnm ya olsun bunada şükür hala benim için acı çekiyor benim giibiii
benim annemde her agladıgımda demekki gerçek sevgi değilmiş diyorr :)))
allahhm bi de o arasaaaa bi mesaj atsaaa ya daa dese ki oturalım bi konuşalım olmuyo böyle sen küs ben küs deseeeeeeallah aşkına dua edin ben hep ediyorum ne isterim başkaaa
allahhm bi de o arasaaaa bi mesaj atsaaa ya daa dese ki oturalım bi konuşalım olmuyo böyle sen küs ben küs deseeeeeeallah aşkına dua edin ben hep ediyorum ne isterim başkaaa
benim annemde her agladıgımda demekki gerçek sevgi değilmiş diyorr :)))
Sheaf yerm senin mutlulugnuu:) yettim porti sheafn topigne geccem sincik :)
Canım konustunuz mu hiç tekrar?
kıyamam yasenın durumuda anlat bana bı araaa boyle cok yabancı kalıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?