Terkedildim....

Of gece gce gnm cnm skldi...facende garp grp kzlar var bzm ortk faceimz varken bunlari hic eklemmsti oraya.cok kzdm su an cokkkkk.ya arkdaslr icmden okkali bi msj atmak gelyr ama zor tutyrm kndmi

sinir etmek için yapıyoo profilini şikayet et durmadann

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmm topiğime yeni havadisi yazdıım bu arada :)) valaa bak canım ben facesindeki ortak arkadaşları sildim inanki onu takip edince canım sıkılıyorr nie sunu yazmıs nie bunu eklemiş ziyan oluyodum.şimdi görmeyim daha ii diyom

gördüm gördümmm cüneyt sana şarkı armağan etmiş kıyamamm sizeeee yaaaaa yazdım oraaya da:) çayyy kaybolduu

Burdaym bebeklerr.kz portakal sen bnm kafadasin diodum
Skyt edym ama snra ya bnm skyt ettgm anlaslrsa.sheaf cnm bn manygm aramada cikmiyor
Arkdslarindan arayip buluyorum napio len bu diyorum merakimin onune gecemiyorumm.sheaf tatlm smdi
Mutluluktan ucuosndr herhlde bak bi
Adim atms sarki yollams snde adim atta bi hallice konusun durumunuzu:) ask kolay bulunmyr be cnm guvendgn sevdgn adami birakma.

vala olmucak bizim iş yaa oda büyüsü kaçtı dedi mutluyum sadece beni sevdiği için bu gece rahat uyurum.bakk faceden ben takip ettikçe kendi kendime kavga ettim.kotu bişeyy valaa görmesen duymasan daha ii soleyim.ama istersen bak sole bizde şikayet edelim hp berabar :))

öyleyim tabiiiii burcun ne bakiim seniiiin

anlaşılsın napalım yani sonuçta ortak faceinizde artık giremiyosun çünkü şifresi değişti
yani bu benim profilimdi artık erişemiyorum seçeneğini işaretleyebilirsin ayrıca bebeeeğm ben demiştim şu face i görmek isterim diye

Ay koptum deliler sizi yokk tatlimm zaten aramalara acik degil arkadsni bulup bidaha arkdslarna bakip profilini anca buluyorsunn.allahndan bulsun pislikk ..ay cnm olsun snde cok aci cektnn hakkettn bebek gbi gnlun rht uyumayi:))

Ay koptum deliler sizi yokk tatlimm zaten aramalara acik degil arkadsni bulup bidaha arkdslarna bakip profilini anca buluyorsunn.allahndan bulsun pislikk ..ay cnm olsun snde cok aci cektnn hakkettn bebek gbi gnlun rht uyumayi:))

sheaf in topiğinde dibe vurdum çaayy gel kurtar benii

valaa işte kaç gece aramadı cvp vermedi çıldırdım şimdi aradı yaa dunyalar benim oldu sanki :))ama işte geçici huzur cnm ya olsun bunada şükür hala benim için acı çekiyor benim giibiii

Kova tatlimm:) ay boswerin tatlm ya demin annemede gosterdm snrlerm tepeme zipladi annemde
Surekli kafamda bn sana demstim bn yapma demstm diyip duruo puff sana hic yaksiomuydu mnken gbsn yazk dglmi Okdr sneye bilmem ne bu annemn sitemleride gecse ya icim rahtlicak..

valaa işte kaç gece aramadı cvp vermedi çıldırdım şimdi aradı yaa dunyalar benim oldu sanki :))ama işte geçici huzur cnm ya olsun bunada şükür hala benim için acı çekiyor benim giibiii

allahhm bi de o arasaaaa bi mesaj atsaaa ya daa dese ki oturalım bi konuşalım olmuyo böyle sen küs ben küs deseeeeee allah aşkına dua edin ben hep ediyorum ne isterim başkaaa

Canım konustunuz mu hiç tekrar?

caayy mı konuşmadılar galiba..sheaf konuşmuş.. bana da sormuş olabilirsin :26: hangimize sordun şekerparem :26:

kıyamam ya senın durumuda anlat bana bı araaa boyle cok yabancı kalıyorumm

anlatırm önce bi toparlanıym daa :2: şimdilerde düşününce bayılıcakmışım gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…