- Konu Sahibi cayvekahve
-
,canımm çok sevindim böylesi inan daha iyi,, o kadar yaşananlar hatrına bunu yapman gerekiyordu sonuç ne olursa olsun artık içinde pişmanlık olmiycak.. her şey güzel olsun senin için inşallah..
tatlımm senin anlattıklarından da benim kişiliğimi gördüm:) sen de benim gibi dayanamıyorsun belli ki.. ama bazı noktalarda bitmesi gerekiyo işte.. çok özlüyo insan,, bazen çıldırıcak gibi oluyo ama bitmesi gerektiği yerde, tabi elinden geleni yaptıktan sonra daha da fazla uğraşmanın anlamı yok.. sen de elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.. sıkma canını malesef acı çekerek de olsa unutuyoruz zamanla.. eski ilişkimde ben de içim acıya acıya unutmak zorunda kalmıştım kendimi hatta çoğu kez küçültmüştüm onun gözünde belki yalvararak ama belli bir yerde artık hiçbişeyin devam etmiycğini boşa çabaladığını anlıyosun.. çok acı bir an oluyo bu gerçeği fark ettiğinde tabi.. sen de kabul etmişsin unutmak için elinden geleni yapmışsın 1 aydır.. ama daha çok yeni her şey,, inan daha belki çok zaman onu özliyceksin canın daha çok yanacak malesef ama bir gün gerilerde kanan bir anı olacak senin için.. ileride yaşayabileceğin güzel günleri düşünerek kendini pzitif tutmaya çalış,, zaten psikolğa da gitmişsin o seni yönlendirmiştir yapacakların için.. kendini oyalamaya bak bol bol,, ve sakın ama sakın bir daha düşünme mesaj atmayı ve aramayı,, tekrar bir şeyler olur umudunu.. ben bir iki ay süreyle unuttuğumu sanmıştım mesela, sonrasında bir gün bir şarkı dinleyip onu özlediğimi fark etmiştim ve aramıştım onu.. sonra ne oldu,, onun egoları yine tavan yaptı ve ben yine alçaldım, bir darbe daha yedim.. böyle olmaması için sen güçlü olmaya çalış.. ve yine emin ol ki,, bundan sonraki ilişkinde daha sağlam durabileceksin.. tecrübelisin artık.. ben de şimdiki illişkimde yine problemler yaşasam da daha güçlü hissediyorum kendimi,, en azındn kendimi ezdirmiyorum.. acılar olgunlaştırır derler ya çok doğru bir söz..
inşallah tatlm...evet cnm dedgn gbı su an kafamda gercekten bıtmıs oldgu netleşti şimdi kabullenmek ve yenı bır sayfa acma zamanı ...agır gelıyor zaman zaman boşlukta hıssedıyorsun ama bılıyorum oldurmez aşılmayacak şey degil. sen nasılsın ne var ne yok
Sheaf bebgm bzmde 15 gun falan oldu bnde inanamiyorum daha dun bana askm
Dedgi..of su arkdslara anlatma isi gercktn bni cok yipratti her anlttgmda birzdaha agladm agldm..snde guclu ol bebek bnmkide cok gamsiz ckti bliyrmsn arkdslaryla geziyor falan. Bn burda kendmi yipratym yok oyleee. Bu iliski 2 kslkti ama acisini nie bn cekyrm ki dedm kndi kndme.insann kndisnden dgerlisi yok bebegm insallah cabucak atlaticaz.radyo mydonose u biliyorumm bebegmm ay bu radyo
İsini iyiki hatrlattn bnde sarki dnlym diorm aklma sarki gelmiodu biraz radyolarda takiliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?