Terkedildim....

Ay tatlm sapsallik bende arkadasnn ddgni sarknin manasi sanmsm:) yoksa bn sennle dlga gecermym:) sarkda guzelms :) .akamalik tatlm bn sna bsey dnsmk istiyorum..bu sureci nasi kolay atlatabilirim? Yani oyle bseyki dsari cikip gezdgmde hmn aklma bi anmz geliyor ve tutamyrm
Kndmi dsari cikip anilari htrlyp aglmya korkar oldum

Bu süreci en güzel duygularını saklamayarak atlatırsın. Yani aman ağlamayayım kendimi bastırayım deme o duygular içinde kalıyor insanın. Henüz ayrılışınız yeni o yüzden duygusal olman çok normal. Tek dikkat etmen gereken bu sürecin uzamaması. Olağan işlerine devam etme kendini mutsuz hissediyorum diye eve kapatayım deme. Seni eğlendirecek bir şeyler yap komedi filmleri gibi arkadaşlarınla buluşmak gibi. Bu bir alışma süreci bıçakla keser gibi olmuyor maalesef. Zaman tanı kendine. Anıların tazeliğini koruduğu için ister istemez düşüncen de kayar. Zamanla o anıların yerini daha başka şeyler alacak.

Ben kndmi cok bastryrm aglmamak icin bunu ogrendgm iyi oldu.tatlm diyorsun ya surecin uzamamasi diye peki surec nedir kisye gore degsrmi yani bnm icimn acisi nkdr zamana hafiflerki ? Bn hic byle seyler yasamadim pek bilmiyorum ondan soruyorum:) .zamam gercektende herseyin ilaci sanrm. ama zamanda bazen inadina gecmek bilmiyor

Elbette süre kişiden kişiye değişir ama ortalama 4 5 ay diyelim. sosyal hayattan kopmalar; kendini, işlerini ihmal etmeler; yeme içme uyku düzeninde sağlıksızlık varsa süre önemli değil dikkatli ol durum aşırıya kaçmasın.

Canm sosyal hayttn kopma durumu belki olmus olablr cnm hc dsari ckip gezmk istemyr uykumuda tam alamiyorum ama su yeme icme knusnda masallahm var baya istahliyim:) tesekkr ederm tatlmm onrlrn icin:)

,

evet canım..hakikaten diğer duygulrımı tamamlamıssın sende ,ona geri dönünce egosu tavan yapıor.biz ayrılalı 14 ay oldu ,2 ay önce 3 ay kadar yine imkansızları oynadı bna.ancak toparlandım iste..ve ben cok büyük aptallık ettim.benim bölüm senemdi okulda bu yıl ,ben ilk dönem kendimi sıktım cok yüksek bir ort yaptım ,2.dönem aklımı karıstırdı yine ve ort acayip düstü..

çaykahvee en azından bi yolda ilerliosun hani napıcam ben şimdi masj mı atsam arasam mı dönermi ben istermiyim olaylarını gectn sanırım bnce bu iyi olmuş rahatlamıssındır üstündeki yükü atmaya başladın
ağla dök içini ama keşke deme olcağı varmış belki çok daha mutlu olcaksın hayırsını budur tatlım benim üzülme artık

inşallah tatlm...evet cnm dedgn gbı su an kafamda gercekten bıtmıs oldgu netleşti şimdi kabullenmek ve yenı bır sayfa acma zamanı ...agır gelıyor zaman zaman boşlukta hıssedıyorsun ama bılıyorum oldurmez aşılmayacak şey degil. sen nasılsın ne var ne yok

canım benim bak geçiyor günler bizim ayın 19 unda 1 ay olacak hala inanamıyorum (( sen ne hissediyosan bende oleyim ah o boşluk ah o kabul edememezlik hazmetmek zor.ama ben şimdi mesela bütün gün radyo mydonose dinliyom hem hafif hareketli hemde sözlerini anlamıyom :))ii geliyorr.sonra düşünmemeye calıyorum erkek işte o çoktan dalgasına bakıyodur deyip aglamıcagıma söz veriyorum.ve en önemlisi sende yap arkadaşlarınla dahi bu konuyu kapatt konustukça taze kalıyor.bende daha atlatamadım ama ins geçicek yavrummm

Sheaf bebgm bzmde 15 gun falan oldu bnde inanamiyorum daha dun bana askm
Dedgi..of su arkdslara anlatma isi gercktn bni cok yipratti her anlttgmda birzdaha agladm agldm..snde guclu ol bebek bnmkide cok gamsiz ckti bliyrmsn arkdslaryla geziyor falan. Bn burda kendmi yipratym yok oyleee. Bu iliski 2 kslkti ama acisini nie bn cekyrm ki dedm kndi kndme.insann kndisnden dgerlisi yok bebegm insallah cabucak atlaticaz.radyo mydonose u biliyorumm bebegmm ay bu radyo
İsini iyiki hatrlattn bnde sarki dnlym diorm aklma sarki gelmiodu biraz radyolarda takiliyim:)

bizimki saolsun pazartesi dogum günümdü bi kuru msj atabildi :)) bende tşk ettim.vala dediğim gibi bütün gün o radyoyo aç çokk iyi gelicek

ah kızlar yazdıklarınızı okudum benimde başımdan geçti şu ayrılık olayı (şimdi nişanlım kendisi) tam 1 yıl ayrı kaldık nasıl dayandım hayla şaşıyorum kendime herşey manasız gelirdi elimde telefon beklerdim..... askerdeyken bile günde 4 kere arayan kişi nasıl aramaz nasıl merak etmez beni diye diye kendimi yerdim en çokta beni msn sildiğini anladığımda üzülmüştüm resmen dünyam yıkıldı ... sonra onun hasta olduğunu bir geçiş döneminde olduğunu düşünmeye başladım kendimi avuttum hep dua ettim allahım hayırsızsa bile hayırlı yap bu işi diye... bir gün arkadasımla buluşmaya gittim akşam dönerken tam taksiiye binecekken arkamdan biri seslendi özden diye dönüp baktım o sasırdım alaksız bir yerdi cünkü orası :26: sabaha herşey eskisi gibi olmuştı bile oturup konuştuk hatalarımız karsılıklydı cünkü....seviyorsanız bol bol dua edin canlarım benimki kabul oldu umarım isteyen herkezinkide kabul olur birde gurur falan yapmayın sevgi varsa biz o gurur yüzünden tam bir sene kaybettik o akşamki tesadüf olmasa bu gururla yanyana bile gelemezdik asla....

Tatlm ben gururmuda bi knra birkp barsmak istedgmi ozledgmi soyledim ama malsf sonuc vermedi...bnm icin en iyisi untmak onu gommek olacak hrhlde.sizin adnza sevndm umarm nisanlnla evlenr mtlu olursun:)

elinde geleni yapmışsın en azından vicdanın rahattır kısmetten öte köy yokmuş... seni taktir ettim konuşmuşsun eski sevgilinle ben asla yapamazdım sanırım

teşekkur ederım canm.eger knsmasaydım belki hala beklıcektım umut edıcektm bana donmesı barısması ıcın.kendımı kandıracaktm yanı

canı dönücek sen canını skma benmkindede gurur var oda dönmem fln dyordu bnde senin gibi konştm biraz stem ettm ona demekki seviyorumşki dönmüştü ama biraz sert davrandm çnkü hyr diyordu kapadım defteri diyordu ama 2-3 defa geri dönmk istedi birisbde tmm dedm sonra gene kavga ettk gene en başa döndülk.ona dedmki seni unutmak istiyorum bana bir kötü söz söle dedm seni kırmak istmiyom dedi ama artık yeter dedm sabahlamaktn bıktm dedim oda yapma nolur dedi konştuğum biri war dedi bnde ölmedn mezara koydn ):nediym mutlu ol dedm sağol sende dedi.belki geri glir belki gelmez benmki.hoş gelse bile köpkler gibi sevsmde affetmme artık onu..onun içn cnm kendini üzme boşver..umursama takma bak nasıl geliyor:)

zalim tatlım seni bukdr uzen bırınden nefret etmeyi ögren bnde dahıl ogrenmemız gerek.cnm sevgini belkı bu duyguşar hafıfletir...
kızlar bu arada bıse oldu 1-2 gundur durup dururken msj atıyor kus olup olmadgmızı sormuştu hyr dedım zamana bıraklm dedık smdı gene msj attı yuzyuze knslm diyor ya ben anlamamdm amacı ne:44:

canm ben artık zamana bıraktm..artık düşnmemeye çlşıyorum:)nefrette bir sevgidir unutma.he demmekki sen geri çeklince adım atıyor sana bırk konşsn braz daha pşndn dedm gibi geri dönmeye çlşıyor.azcık azının payını ver oyunckmıyım bn de:))

boşver şekerim benimde bşıma geldi benim değilde sevgilim ben terkettim resimlerimi yolla dedim bana bir kutu gönderdi içinde benim resmim hriç bir sürü kıs resmi vrdı birde not duruyordu .demişki kendi resmini bul gerilerini bnı yolla sevgililerimin resimlerine ihtiycım vr . bir görsen çok üsüldüm sonrı tekrır brıştık dedi resimleri internetten buldum yöntemi bile internetten buldum demişti cnm snı üsüldüm yh sende bu yöntemi dene bence öptm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…