- Konu Sahibi cayvekahve
-
bız 2 senedır cıkıoduk ama cok yıprattı benı belkı bende onu . cokbıktım herseyden ben ayrıldım aglıorum ama bı yandan sevınıorum napıcam bılmıorum o arıo ama ben bıdaha aramak ıstemıorum sence napmalym eger tekrar dönersem sankı mahvetcem herseyı
Arkadaşım kimse huyundan vazgeçmez, sizi yıprattıysa yine devam edecektir bir müddet düzelse bile. Hem siz aramak istemiosunuz,enazından bu histen bir miktar da olsa var.. devam etmeyin bence. Herşeye alışılır. Daha fazla yıpranmak sizi hep keşkelere sürükleyecektir.
Kizlar bu arada bnm msjma cvp geldi hatta baya bi knstuk.icimde ne varsa sordum soyledm cvplarni verdi yasadgmz heraey gercekti seni sevdgmde dedi. olan tartsmalar bana ufak tefek
Gelsede anladmki onu yipratms ben biraz adm atmaya calstm ve barsmak istyrmsn dedm oda arkds olablcgmzi ancak eskisi gbi olursak degsmcgzmi soyledi cok iyi birisi oldgmu ve mtlu olmayi hakettgmi soyledi ona bni su an sevp sevmwdgni sordum sevgsnn azaldgni soyledi ayni sklde bnde ayrlrken bazi seylerin kiptugunu soyledim dusman olamayalm dedm bn istemem zten dedi tkrar konulari knstk ve sanrm bu tartsmalardan grcekten cok uzulmus ve sklms sana basit geliyor dedi .bn msji attm
Sonradan kske demeylm diye dedim iyi gceler diledik birbrbmze kapattk msjlasmayi.su an mtluyum icimdekni bosalltm ve eger beklseydim msj atmasini kndiside dedi asla atmazdm
Cok sert knstun dedi.o yuzden iyi ettm diyorum ve olgun durdum eger tartsmalar yipratyr bidha baslamaya temknli yaklasiyor nyeti yoksa kabul ettm eger kaderde varsa tekrar olur dedim kndi kndme.ama biliyorum ya bitirmems beni o bile rahatlatti gercktn belki bir sure sonra etraflica dusunup
Knsrz su an onunda zamana ihtyci oldgnu anliyrm en az bnm kadar.ama ozlemin tarifi ve ilaci yok ozleyip aglicam herhlde gene
Kizlar bu arada bnm msjma cvp geldi hatta baya bi knstuk.icimde ne varsa sordum soyledm cvplarni verdi yasadgmz heraey gercekti seni sevdgmde dedi. olan tartsmalar bana ufak tefek
Gelsede anladmki onu yipratms ben biraz adm atmaya calstm ve barsmak istyrmsn dedm oda arkds olablcgmzi ancak eskisi gbi olursak degsmcgzmi soyledi cok iyi birisi oldgmu ve mtlu olmayi hakettgmi soyledi ona bni su an sevp sevmwdgni sordum sevgsnn azaldgni soyledi ayni sklde bnde ayrlrken bazi seylerin kiptugunu soyledim dusman olamayalm dedm bn istemem zten dedi tkrar konulari knstk ve sanrm bu tartsmalardan grcekten cok uzulmus ve sklms sana basit geliyor dedi .bn msji attm
Sonradan kske demeylm diye dedim iyi gceler diledik birbrbmze kapattk msjlasmayi.su an mtluyum icimdekni bosalltm ve eger beklseydim msj atmasini kndiside dedi asla atmazdm
Cok sert knstun dedi.o yuzden iyi ettm diyorum ve olgun durdum eger tartsmalar yipratyr bidha baslamaya temknli yaklasiyor nyeti yoksa kabul ettm eger kaderde varsa tekrar olur dedim kndi kndme.ama biliyorum ya bitirmems beni o bile rahatlatti gercktn belki bir sure sonra etraflica dusunup
Knsrz su an onunda zamana ihtyci oldgnu anliyrm en az bnm kadar.ama ozlemin tarifi ve ilaci yok ozleyip aglicam herhlde gene
canım sen benim daha yeni kapamıs yaramı destin, ilk yazdığını ve bir kac yorumu ve son yorumunu okudum cook benziyor yasantımız..benmde cok tecrübem yoktu ve İLK görüste asktı ,öyle seviyordukii ,bende düsünüyordum birgün onun kadar sevecek miyim die,arkadasları bile diyordu sen onu cok raahatlattın die..ama nasıl bir aşk varsa bizde o kadar da mükemmel bir saygı göze carpan.nyse snra son zamanlarda soğuk davranmaya basladı ,bir gece br baktım MESAJ ayrılalım...mesaj yolu ile söylediği icin cok utandıını yüzüme bakcak yüzü olmadığını söyledi ,okulda bakıstık ,üzülme benim icin sen mükemmel birisin dedi ,mükemmelliyetci biri idi kendisi ,sonra ben nasıl yaptıysam bunu basitlestrdim gözünde kendimi ,ve hemen FACE i actı. bende snra actm ,basladım duygusal takılmaya o haz aldı tabii ,snra kendinden büyük kızlarla cıkmaya basladııını öğrendim ,ayrılığımız üstünden 10 ay gecti ,okulda yeni yeni konusmaya basladık o da görevler yüzündendi ,ama görsen sanki sevgili ikendi elektrk vardı aramızda, daha snra tramvayda filan sarıldm ,onu da sarılmaya zorladım yapma dayanamm dedi ,ama 10 ayda benim kafa cok yogun idi..neden neden die..neyse icimi döktüm ,nie beni bıraktın vs die,kafam rahatladı..daha snra yaklasır gibi davrandı fakat uzaklastı ,cnkü benden snra cıktığı büyük kızlar hem cok iyi üni de okuyanlar ve sosyaller ,benim kide mükemmelliyetci olduu icin hem kızla yapıcanı yapıor hem de kızın sosyalliiini kullanıor ,nyse bir görev de fotolarını gördm face de etketlenmsler ,(eski sevglm bende ekli deildi tabiii ) snra dedim bu kadar da olmaz ,benm görücemi düsünüp nie etiketi kaldırmıor die ,gece uuuzzzzzuuuun bir mesaj attım ,sonuna da ben beni sevmeyen bir adamın pesnden gidemem yazdım anındaaa aradı ,1saat konustuk annem gelmse idi daha uzun konscaktk ve önceleri yanında beni cok aradığından fakat snradan gectiğinden bahsetti ,o kızları gecstrmeye calstı fakat cinselliii düsünrek ben kötü biriyim dedi ,cnkü beni de bir yandan istiyor cok zor gelior diordu fakat benle öyle seyler yasayamıcanı bildii icin vazgeciordu. her zaman üzülmememi istedi cok gördüm bunu..fakat gitti braktı beni ,en son bu olay 1 haziran da oldu ,ve ben o gnden beri ne yazdm ne aradm cnkü pesnden kosmıcam artık diyen bendm ,pskologa gttm ,cok rahatladım ,onun cok faydası oldu derkeeeenn senin yazn beni buruklastrdı fakat söyle yatsam onun kollarında kokusuylaa...ahhh.. simdi sen bu yazıma bsy de bakalım arkadasm ,destek ol baana :))
bir anda pat dıye yaptıgımız tartsmaları bahane ederek yaklask 3 sene suren ılıskmızı daha kırılmayalm diyerek bıtırdı....alttan almadı hiç..su an okdr garıpki ınanamıyorum hıc uzulmedı emınm ayrıldgmız gıbı face nı acmıs onuda tesaduf gördum...insan bu kadar degişebilirmi ayrılma dıyınce kaybetmekten korkan ınsan bana duskun ınsan yaptı bunları.okadar koydukı bu yaptıgı ben suan napacagm hıc bılmıyorum canım acıyorben nası aşıcam bu durumu bu acı gecer mı kızlar ılk defa byle bır sey oluyor sız neler yaptınız kafamı hıc bırseye veremıyorum gogsumun acısı gecmıyor gecmıyor hersey cok taze belkıde ondan
Canm bnm burcum kova onunki ikizler
akamalik tatlm tesekkr ederm sarkı ıcın cok guzelmş ılk defa dınledım
kara1903 tatlm sende uzulme hakkmzda hyrlısı... bız bugun tkrar knstk msjlaştk ve artık olmıcagı kesınleştı .kabullenmek gerek zor ama olacak buda .bizi sacma sapan seyler ıcın terkedenlerden daha ıyılerıni bulabılırız.bu yaşadıklarmızı atlatınca bence o insanda kesnlkle gelecek. belkide bizim karşmza cıkacak ınsanın degerini anlayabılmek ıcın bızım bu ınsanlarla bu olayları yasamamız gerekıyordu kım bılır.bende hep dua edıyorum cnm hepımıze Allah yardım etsın saglımız aılemız var cok sukur bize yeter. onlarda olmaz olsun
hayatım kusura bakma daha yeni girdim cevap yazamadm.bak gselm bana düşmez belki ama ben söylerim ister dinlersn ister kulak vermessin.bir ikizler erkeğini sadık tutmak çoooook zordur çapkın sinsi olurlar birazda hovarda bazan gösterirler bunu bazen çooook güsel saklarlar evlidahi olsan başkaları onun bakışlarını yakalar böyle karakterde tüm çevremdeki ikizler burcu erkekleri.zaten bir kova ile anlaşması nebiliyim senin için bir yengeç bir aslan bir koç daha güzel daha heyecan verici ben olsam ümit etmezdim çünkü çok üzülürsün diye umuyorum tabi herşey sana kalmış aşk bu dersin anlarım ama ilerde insan anlaştığı karakterde bir eş istiyor yanlış farklı yerlerden bakarsan eşinle hayata çok zor mutsuz olursun benden söylemesi iyi düşün
wow sarkının manasına bayıldım valla
inşallah cnm benm cok teşşekr ederm ıyı dıleklern ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?