• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim :((

Gul166

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
131
32
118
Ankara
Merhaba kızlar. Ankara'da yaşıyorum ben.
Öncelikle iyiki varsınız, iyiki dertlerimize derman olamasak bile dinleyip paylaşabiliyoruz ve birbirimizin halinden anlayabiliyoruz... Gereci ben forumda cok yeniyim ama arkadaşlarımızın derlerini okuma fırsatım oldu.
İlişkiler konusunda bende cok dertliyim. 5 yıl önce biri hayatıma girmek istemişti. O zaman 27 yaşındaydım. Çok seçimi davrandığım icin kimseyle flört etme konusunda adım atamıyordum. Hayatıma girmek isteyen adamı ailemin ve çevremin baskısından dolayı kabul ettim. Aşık değildim, mantık ilişkisi gibi bişeydi. Onun ısrarları üzerine 1 yıl sonra söz oldu aramızda. Nişan hazırlıkları yaparken beni aldattıgını öğrendim ve terkettim.

Bu ilişkim bittikten 1 ay sonra hayatıma başka biri girmek istedi. Ben kabul etmedim fakat 8 ay uğraştı ve ikna etti ve kabul ettim. 2 yıla yakın bir ilişkimiz oldu fakat alkolikti. Cok sevdim,bırakacağına söz verdi fakat alkolü bırakmadı. Bu 2 yıllık süre bir ayrıl bir barış devam etti ve sonunda tamamen bitirdim. Aralarda yaşanan daha cok sorunlar vardı ama özet anlatıyorum.

Daha sonra başka bir ilişkim oldu onunlada başlama konusu da cok tereddütlerim oldu ve başladık. Bir kaç ay içinde çok aşık oldum. Hayatıma ilk kez kişilik olarak düzgün biri girmişti, hersey superdi. 1 ay sonra istemeye gelecekleri ve beni sebep söylemeden terketti :((
Bendemi sorun diye düşünüyorum. Kendileri hayatıma girmeye uğraşıyorlar fakat sonunda hep üzülen kırılan yıkılan taraf ben oluyorum. 31 yaşında arkadaslarım çoluk çocuk sahibiyken ben hala saçma sapan insanlarla uğraşıyorum. Cok yoruldum :(

öncelikle bunlarla gecmiş olsun kardesim bende aynı acılardan muzdaribim malesef seni cok iyi anlıyorum insan böyle zamanlarda dert ortagı arıyor işte :(

Hakkınızda hayırlısı olsun.Demek ki karşınıza henüz sizin için hayırlı olacak kişi çıkmamış
ne güzel evlenmeden önce gerçek yüzlerini göstermişler ve bitmiş.Kısmetiniz olan doğru insanla
henüz karşılaşmamışsınız.Her işte bir hayır vardır merak etmeyin üzülmeyin.

Hakkınızda hayırlısı olsun.Demek ki karşınıza henüz sizin için hayırlı olacak kişi çıkmamış
ne güzel evlenmeden önce gerçek yüzlerini göstermişler ve bitmiş.Kısmetiniz olan doğru insanla

Teşekkürler cevabınız icin. Cok şükürki evlenmeden hayatımdaki sarmaşıklarından temizlenmiş oldum. Fakat 31 yasına gelmiş bir insan icin cok yıpratıcı bir durum.

Evet arkadaşım herkeslerde paylaşmak çok mümkün olmuyor

kendimizi yıpratmakta bir işe yaramıyor devir degişti artık insanlar eskisi gibi degil ki birde yaraya tuz basanlar oluyor malesef

mrb senin hikayeni okurken kendimi gördüm seninle aynı yaştayız ve ben de böle saçma sapan ilişkiler maağduruyum bende kısa süre önce terk edildim ve çok üzügünüm herkes evli mutluyken neden diyorum bunları ha edecek ne yaptım ama olacakların önüne geçemiyorum bi şeklide olumsuzluk gelip buluyo beni :(:(

Hayat bazen erken bazen geç çıkartıyor doğru kişiyi. Sabırlı olun bence...

mrb senin hikayeni okurken kendimi gördüm seninle aynı yaştayız ve ben de böle saçma sapan ilişkiler maağduruyum bende kısa süre önce terk edildim ve çok üzügünüm herkes evli mutluyken neden diyorum bunları ha edecek ne yaptım ama olacakların önüne geçemiyorum bi şeklide olumsuzluk gelip buluyo beni :(:(

geçmiş olsun arkadaşım. daha erken yaşlarda ilişkilerde sorun yaşansa bile atlatmak daha kolay oluyor. yaş ilerledikçe daha derin yaralar bırakabiliyor. düştükten sonra her seferinde kalkmak biraz daha zorlaşıyor... allah yardımcımız olsun...

kesinlikle sana katılıyorum canım, her şeyin hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor artık elimizden....

Canım aynı şeyleri bende yaşadım.Ama hep şunu söyledim kendime bunlar bi basamak ve beni hayatımı birleştireceğim insana bir adım daha yaklaştırıyorlar. şimdi nişanlıyım ve nişanlıma bayılıyorum çok düzgün bir insan:)))sakın üzülme yıpratma kendini her bitiş bir başlangıçtır.

AllAh kimseye kaldıramayacağı dert vermıyor ...Doğru kişi çıkana kadar yanlışlar tecrübe oluyor maalesef.. Tabi argo deyimle yediğimz kazıklar oluyor ama hayatta masum poli yi oynuyoruz napalım:) içini hiç sıkma geç olsun güç olmasın inşallah karşına kendi kalbin gibi temiz ve dürüst insan çıkar mutluluğu tadarsın :))

Back
X