Terkedildiniz ve çaresizsiniz../diyelim.

İçimde hiç bir şey bırakmam soru işaretlerini sevmem. Garanticiyimdir. Olabilitesi yok ise siler atarım...

Hiç Terkedilmedim. Terkettiklerimi de aramadim. Hani böyle içim gitse yapamıyorum. Arayanlardan da sadece bitanesiyle yeniden denedim. O da olmadi ayni sebepten yine ayrıldım.

Neden terkedildiginize bagli. Siz haksizsaniz bence aramasini beklemeyin. Hakliysaniz da hayatinza devam edin cunku geri donse bile hayir gelmez.

Çoğu zaman pişman olmamak adına aradım. Pişmanım şimdi!
Şimdi yere düşse burnumu almam, ne kadar acı verecekse de versin, gururumu yerden toplamaktansa bunu yeğlerim artık.
Zaten çok iyi bir ilişki olsa, şimdi bu halde olmazdım, şu saatten sonra ha o aramış ha ben aramışım, ne değişecek ki? Bari elimde kalan son gurur kırıntısına zeval getirmemek adına, edebimle susmayı tercih ediyorum.
Hiç arayıp da g.tünü kaldıramam valla, ben nasıl ezik hissediyorsam o da hissetsin. Arayıp da iyi hissetmesine sebep olamam. İster doğru ister yanlış, sormuşsunuz söylüyorum.

Bana da yazdıklarınız doğru geldi.
Ne yaşadığınızı tabi ki en iyi siz bilirsiniz.
ve ne kadar zor olduğunu..
Sanırım gerçekten en doğrusu bu..

Bana da yazdıklarınız doğru geldi.
Ne yaşadığınızı tabi ki en iyi siz bilirsiniz.
ve ne kadar zor olduğunu..
Sanırım gerçekten en doğrusu bu..
Bir ceza çekiliyorsa iki taraf da çekmeli.
Ben çekiyorsam, stres oluyorsam onun hakkında düşünüyorsam, o da düşünmeli.
Hiç arayıp da ağrı kesici etkisi yaratmak istemem.
Herkes payına düşen acıyı çekecek madem, eğer çok zorluyorsa o beni arasın.
Vazgeçmek de bir yetenektir, diyet gibidir herkes yapamaz. Ve ben bu konuda uzmanlaştım, gözümden düşen düşene malum.

Terketme sebebine bağlı cnm. Başka biri için mi? Süregelen kavgaların sıklığından bıkıp mı? Evliliğe giden bi ilişki demişsin evlilik için şartlarını kabul etmediğin için dediklerini kabul ettirmek için mi? Örn o şehirde yaşayalım , düğün böyle olsun o nu almayalım bunu böyle yapalım falan. Bizde eşimle evlilik muhabbetleri açılınca ayrılmıştık daha doğrusu o terketmişti beni. Sebeb yaşayacağımız şehirdi kabul etmeyince ayrıldı benden. Bende sen bilirsin seninle aynı şehirde yaşayan kız çok git onlardan bul dedim. 1 ay sonra tıpış tıpış döndü. Elinde yüzük. Sana tavsiyem arama sakın.

gerçekten de vazgeçmek bir yetenek..
En çok zorlandığım şey kesinlikle bu..
Ardımda bırakamıyorum ya kendime sinirleniyorum.
Bir de 2 taraf da haklı olunca,suçu da onda bulamadığım için,
çıkmaza girdim. 7 yıl sanki hiç olmamış gibi,
ikimizde hiç olmamışız gibi.
Sanırım bana bu dokunuyor.
Ama size kesinlikle katılıyorum.
Aklımda olacak hepsi,teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…