- 14 Haziran 2016
- 151
- 174
- 18
- Konu Sahibi Antalyayalanya
-
Bu kaçıncı terkeden sevgili geri döner mi konusu cidden sayamadim
Hayır terkedenin dönmesini beklemeye benim egom müsade etmiyor yani
Sevdiğiniz adam sizi terk etti diyelim, veya terkedilmişlere soruyorum.
Çok seviyorsunuz, ama terkedildiniz. Evliliğe giden ciddi ve saygılı bir ilişkiydi diyelim. Terketmesine rağmen hala seviyorsunuz;
Bir zaman sonra pişman olup aradılar mı yoksa dayanamayıp siz mi aradınız? Aramayanlar da aramadığı için "keşke son kez dökseydim içimi, duysaydım sesini" mi diyor?
Tecrübeleriniz nelerdir? Ne yapmalı, nasıl olmalı böyle bir durumda?
Sadece merak ettiğim için ve sohbet amacıyla soruyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Çoğu zaman pişman olmamak adına aradım. Pişmanım şimdi!Sevdiğiniz adam sizi terk etti diyelim, veya terkedilmişlere soruyorum.
Çok seviyorsunuz, ama terkedildiniz. Evliliğe giden ciddi ve saygılı bir ilişkiydi diyelim. Terketmesine rağmen hala seviyorsunuz;
Bir zaman sonra pişman olup aradılar mı yoksa dayanamayıp siz mi aradınız? Aramayanlar da aramadığı için "keşke son kez dökseydim içimi, duysaydım sesini" mi diyor?
Tecrübeleriniz nelerdir? Ne yapmalı, nasıl olmalı böyle bir durumda?
Sadece merak ettiğim için ve sohbet amacıyla soruyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Çoğu zaman pişman olmamak adına aradım. Pişmanım şimdi!
Şimdi yere düşse burnumu almam, ne kadar acı verecekse de versin, gururumu yerden toplamaktansa bunu yeğlerim artık.
Zaten çok iyi bir ilişki olsa, şimdi bu halde olmazdım, şu saatten sonra ha o aramış ha ben aramışım, ne değişecek ki? Bari elimde kalan son gurur kırıntısına zeval getirmemek adına, edebimle susmayı tercih ediyorum.
Hiç arayıp da g.tünü kaldıramam valla, ben nasıl ezik hissediyorsam o da hissetsin. Arayıp da iyi hissetmesine sebep olamam. İster doğru ister yanlış, sormuşsunuz söylüyorum.
Bir ceza çekiliyorsa iki taraf da çekmeli.Bana da yazdıklarınız doğru geldi.
Ne yaşadığınızı tabi ki en iyi siz bilirsiniz.
ve ne kadar zor olduğunu..
Sanırım gerçekten en doğrusu bu..
Bir ceza çekiliyorsa iki taraf da çekmeli.
Ben çekiyorsam, stres oluyorsam onun hakkında düşünüyorsam, o da düşünmeli.
Hiç arayıp da ağrı kesici etkisi yaratmak istemem.
Herkes payına düşen acıyı çekecek madem, eğer çok zorluyorsa o beni arasın.
Vazgeçmek de bir yetenektir, diyet gibidir herkes yapamaz. Ve ben bu konuda uzmanlaştım, gözümden düşen düşene malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?