- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Antalyayalanya
-
vay arkadas sohbet amaciyla ne senaryo uydurmussun sende yani ????Sevdiğiniz adam sizi terk etti diyelim, veya terkedilmişlere soruyorum.
Çok seviyorsunuz, ama terkedildiniz. Evliliğe giden ciddi ve saygılı bir ilişkiydi diyelim. Terketmesine rağmen hala seviyorsunuz;
Bir zaman sonra pişman olup aradılar mı yoksa dayanamayıp siz mi aradınız? Aramayanlar da aramadığı için "keşke son kez dökseydim içimi, duysaydım sesini" mi diyor?
Tecrübeleriniz nelerdir? Ne yapmalı, nasıl olmalı böyle bir durumda?
Sadece merak ettiğim için ve sohbet amacıyla soruyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Gece gece güldümSevdiğiniz adam sizi terk etti diyelim, veya terkedilmişlere soruyorum.
Çok seviyorsunuz, ama terkedildiniz. Evliliğe giden ciddi ve saygılı bir ilişkiydi diyelim. Terketmesine rağmen hala seviyorsunuz;
Bir zaman sonra pişman olup aradılar mı yoksa dayanamayıp siz mi aradınız? Aramayanlar da aramadığı için "keşke son kez dökseydim içimi, duysaydım sesini" mi diyor?
Tecrübeleriniz nelerdir? Ne yapmalı, nasıl olmalı böyle bir durumda?
Sadece merak ettiğim için ve sohbet amacıyla soruyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
vay arkadas sohbet amaciyla ne senaryo uydurmussun sende yani ????
terkeden adamdan birdaha hayir gelmez herkes yoluna baksin derim.
Senaryo mu?
Kimsenin hayatında bunlar yaşanmasa,
bende senaryo kategorisine koyabilirdim,
ama öyle bir durum değil.
yorum için teşekkürler.
Terk edilmek denmez ama elimizde olmayan sebeplerden dolayı ayrıldığım bir ilişkim olmuştu. Seviyorduk ve bitirmemiz gerekiyordu, zaten fazla ilerletmeden bitirmiştik. Ayrı kaldığımız dönemde ilginç bir şekilde ben onu düşünüyordum ve aynı şekilde o da beni düşünüyordu, aramızda farklı bir bağ vardı. Neyse biz ayrıldık falan, aradan zaman geçiyor kendimi tam toparlıyordum; bir şekilde bana ulaşıyordu. Ya arkadaşı araya girip mesaj atıyordu, ya kendisi irtibata geçmeye çalışıyordu. 2 defa bu böyle tekrarlandı, ama öyle bişey ki, dediğim gibi tam toparlanıyorum, onu düşünmeyi bırakıyorum, bi şekilde kendini hatırlatıyor. Biz iletişime geçiyoruz, kavga ediyoruz ve irtibatı kesiyoruz.Aradan zaman geçiyor, tam toparlanıyorum, tekrar aynı süreç ve sonu yine anlaşmazlık. Yine saçma süreç ve en sonunda birleşmeye karar verdik. Ama bende bişey bozulunca bozuluyor, eskisi gibi olmuyor. İkinci deneme diye bişey yok o yüzden benim için, zaten başarısız oldu ve tamamen çıkardım hayatımdan. Hatta bir süreliğine engel falan da koyduğum oldu ulaşmasın diye. Çünkü önüme bakmak istiyordum. Eski sevgiliyle arkadaş kalmak, arkadaş ortamlarında falan görüşmek pek bana göre değil yani ben tercih etmiyorum böyle birşeyi. Yapanlara bravo, bence marifet değil ama ben de böyle bir insanım işte. O insan zaten hayatımda olacaksa sevgilim sıfatıyla olurdu, arkadaş sıfatıyla değil. Konu hakkındaki tavsiyem de, aramaman yönünde. Düşünüyorum da, ben kendi isteğimle bitirdiğim ilişkilerde hiç de dönüp aramadım, arkama dahi bakmadım. Bence siz de terk edildiyseniz, birincisi: çaresiz falan değilsiniz. İkincisi: aramanıza gerek yok.
oo bakıyorum sitedeki ego ve kibir olayını benden alma gibi bir niyetin var
3t1r a katılmakla birlikte yahu gidenin peşinden koşmayın, aramayın, iç-dış boşaltmayın.. hatta çekip bırakın daha hızlı gitsin siz daha iyisini hak ediyorsunuz :)
senaryo tabiki, yani sen yada yakininda yasayan olmadiysa durup dururken bu sohbet konusu nerde cikti simdi ?
sadece merak ettiginden sormussun ya, bu saatten insan neden boyle bir olayi kafasinda kurup sorar onu anlamadim.
Ben yaşadım? Yorumları okumadınız sanırım.
7 yıllık bir ilişkim bitti.
Öyle sormamın amacı bunu yaşayanların neler yaptığı idi. Senaryo falan değil. Ayrıca bu saatte de yazmadım bu konuyu, saatler oldu. :)
Rica ederim. Haklısın yani 7 sene çöpe gitmiş oluyor bi nevi ama bundan da çıkarılacak dersler vardır. Dediğim gibi bizim durumda bizim elimizde olmayan şeyler vardı, haklı ya da haksız yoktu. Olsaydı durum nasıl olurdu bilmiyorum ama bugünkü aklımda muhtemelen beni terk etmiş/benden ayrılmak istemiş birinin peşinden koşmazdım. Elbette üzülürdüm ama geçerdi neticede. Zaten şu an bir ilişkim var, gayet de mutluyum. Her şeyin hayırlısını istemek lazım. :)Çok haklısın.
Bir kere gittiğinde veya bittiğinde,
eskisi gibi olmuyor.
7 yıl gibi bir süre geçirince,
sanki "biz" hiç olmamışız gibi oluyor ya,
sanırım bana dokunan bu. :)
Tavsiyelerin ve hayatından da anlattığın için çok çok teşekkürler. :)
terketme sebebine bağlı. bi kere yaşadım ama çok sevdiğimden çok uğraştım geri kazanmak için şu an evliyiz
Bir sizden böyle cevap aldım.
Uğraşınca da sonu güzel olabiliyormuş demekki.
Sanırım bu hem şans hem nasip kısmet işi.
Allahım evliliğinizde mutluluğunuzu daim etsin inşaallah. yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Haklısın yani 7 sene çöpe gitmiş oluyor bi nevi ama bundan da çıkarılacak dersler vardır. Dediğim gibi bizim durumda bizim elimizde olmayan şeyler vardı, haklı ya da haksız yoktu. Olsaydı durum nasıl olurdu bilmiyorum ama bugünkü aklımda muhtemelen beni terk etmiş/benden ayrılmak istemiş birinin peşinden koşmazdım. Elbette üzülürdüm ama geçerdi neticede. Zaten şu an bir ilişkim var, gayet de mutluyum. Her şeyin hayırlısını istemek lazım. :)
Valla terkedilme nedenime bağlı başka bir kız için terkedilmiş olsam asla geri dönmez affetmezdim herhalde
aynen AMİNBu durumda kesinlikle bende affetmem.
Allah kimsenin başına vermesin.
En kötü durum.
Bugün en yakın arkadaşımın eski erkek arkadaşı aradı beni. Aradan bir yıl geçmiş, kızın hayatına başkası girmiş beyimizin aklı yeni dank etmiş. Tanti ben elimden ne geliyorsa yaparım yeter ki sen de yardım et diyor. Çok uğraşma o seni istemiyor artık dedim ama anlayan yok elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?