Terkedildiniz ve çaresizsiniz../diyelim.

vay arkadas sohbet amaciyla ne senaryo uydurmussun sende yani ????
terkeden adamdan birdaha hayir gelmez herkes yoluna baksin derim.

Gece gece güldüm İnan ne kadar terkeden aldatan, sevgili olmak isteyen varsa nikah haftamda aradılar mesaj attılar hep. Evleneceğimi bilmeden hem de. Böyle başkasının olunca akıllarına geliyorsun, geçiyor ama o tren. Bunlar da öküz gibi izliyor işte

vay arkadas sohbet amaciyla ne senaryo uydurmussun sende yani ????
terkeden adamdan birdaha hayir gelmez herkes yoluna baksin derim.

Senaryo mu?
Kimsenin hayatında bunlar yaşanmasa,
bende senaryo kategorisine koyabilirdim,
ama öyle bir durum değil.
yorum için teşekkürler.

Senaryo mu?
Kimsenin hayatında bunlar yaşanmasa,
bende senaryo kategorisine koyabilirdim,
ama öyle bir durum değil.
yorum için teşekkürler.

senaryo tabiki, yani sen yada yakininda yasayan olmadiysa durup dururken bu sohbet konusu nerde cikti simdi ?

sadece merak ettiginden sormussun ya, bu saatten insan neden boyle bir olayi kafasinda kurup sorar onu anlamadim.

Çok haklısın.
Bir kere gittiğinde veya bittiğinde,
eskisi gibi olmuyor.
7 yıl gibi bir süre geçirince,
sanki "biz" hiç olmamışız gibi oluyor ya,
sanırım bana dokunan bu. :)
Tavsiyelerin ve hayatından da anlattığın için çok çok teşekkürler. :)

hahha kibir en sevdiğim günah : D

senaryo tabiki, yani sen yada yakininda yasayan olmadiysa durup dururken bu sohbet konusu nerde cikti simdi ?

sadece merak ettiginden sormussun ya, bu saatten insan neden boyle bir olayi kafasinda kurup sorar onu anlamadim.

Ben yaşadım? Yorumları okumadınız sanırım.
7 yıllık bir ilişkim bitti.
Öyle sormamın amacı bunu yaşayanların neler yaptığı idi. Senaryo falan değil. Ayrıca bu saatte de yazmadım bu konuyu, saatler oldu. :)

Ok simdi oldu, ben sadece konu icierigini okudum aradakileri kacirmisim, ondanda sanki durup dururken aklima geldi sohbet konusu actim gibi birsey anlasiliyor cunku basta.

Rica ederim. Haklısın yani 7 sene çöpe gitmiş oluyor bi nevi ama bundan da çıkarılacak dersler vardır. Dediğim gibi bizim durumda bizim elimizde olmayan şeyler vardı, haklı ya da haksız yoktu. Olsaydı durum nasıl olurdu bilmiyorum ama bugünkü aklımda muhtemelen beni terk etmiş/benden ayrılmak istemiş birinin peşinden koşmazdım. Elbette üzülürdüm ama geçerdi neticede. Zaten şu an bir ilişkim var, gayet de mutluyum. Her şeyin hayırlısını istemek lazım. :)

terketme sebebine bağlı. bi kere yaşadım ama çok sevdiğimden çok uğraştım geri kazanmak için şu an evliyiz

Bir sizden böyle cevap aldım.
Uğraşınca da sonu güzel olabiliyormuş demekki.
Sanırım bu hem şans hem nasip kısmet işi.
Allahım evliliğinizde mutluluğunuzu daim etsin inşaallah. yorumunuz için teşekkür ediyorum.

valla seven insan yani gerçekten seven insan uğraşmalı diyorum ve teşekkür ediyorum. Hakkında hayırlısı olsun Canım :)

Bizim de size benziyor.
Haklı haksız durumu yoktu.
Mutlu olmana çok sevindim,
Allahım hep mutlu etsin bu ilişkinde..her daim musmutlu olun.

Bugün en yakın arkadaşımın eski erkek arkadaşı aradı beni. Aradan bir yıl geçmiş, kızın hayatına başkası girmiş beyimizin aklı yeni dank etmiş. Tanti ben elimden ne geliyorsa yaparım yeter ki sen de yardım et diyor. Çok uğraşma o seni istemiyor artık dedim ama anlayan yok elbet.

Huf. 1 sene sonra mı
Bu erkekleri anlamak mümkün değil,
1 yıl geçince mi kıymete biniyor terkettikleri..
Çok iyi demişsin. İfrit oluyorum bende böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…