- Konu Sahibi Antalyayalanya
-
Terketme sebebine bağlı cnm. Başka biri için mi? Süregelen kavgaların sıklığından bıkıp mı? Evliliğe giden bi ilişki demişsin evlilik için şartlarını kabul etmediğin için dediklerini kabul ettirmek için mi? Örn o şehirde yaşayalım , düğün böyle olsun o nu almayalım bunu böyle yapalım falan. Bizde eşimle evlilik muhabbetleri açılınca ayrılmıştık daha doğrusu o terketmişti beni. Sebeb yaşayacağımız şehirdi kabul etmeyince ayrıldı benden. Bende sen bilirsin seninle aynı şehirde yaşayan kız çok git onlardan bul dedim. 1 ay sonra tıpış tıpış döndü. Elinde yüzük. Sana tavsiyem arama sakın.
Evet terkedıldım köpek gibi ağladım koştum arkasından sonra vazgeçtim aslında vazgeçmedim sessizce bekledim başkasına verdim ilgimi tam unutuyorum derken hiç beklenmedik şekillerde donuverdı geri bi romantik bi romantik anlatamam. 2-3 ay da o koştu peşimden affedemedım bi daha guvenemedım. Karşımda ondan daha özverili bu adam vardı ve bi tercih meselesiydi eşimi seçtim. Çok şükür... 2-3 aydan sonra daha koşar miydi bilmiyorum biz yüzükleri takınca o da vazgeçti sanırımSevdiğiniz adam sizi terk etti diyelim, veya terkedilmişlere soruyorum.
Çok seviyorsunuz, ama terkedildiniz. Evliliğe giden ciddi ve saygılı bir ilişkiydi diyelim. Terketmesine rağmen hala seviyorsunuz;
Bir zaman sonra pişman olup aradılar mı yoksa dayanamayıp siz mi aradınız? Aramayanlar da aramadığı için "keşke son kez dökseydim içimi, duysaydım sesini" mi diyor?
Tecrübeleriniz nelerdir? Ne yapmalı, nasıl olmalı böyle bir durumda?
Sadece merak ettiğim için ve sohbet amacıyla soruyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Benim başıma geldi. 1 yıl mezarda yaşadım, gittiği gün mezara girdim. Az buz bir yere de değil başka bir kıtaya gitti. Gittikten sonra benim için hayat durdu. 1 kelime yazsın diye ölmeye razı şekilde bekledim, onu düşünmeden geçirmediğim tek an olmadı.
Sonra aradı. Ama iş işten çoktan geçmişti.
Şimdi ise zerre aklımda yok. Aradığı için onca zaman sonra içim soğudu.
Hemfikirimgiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Bir zamanların msn iletisi
Böyle samimi yazıp anlattığın için çok teşekkür ediyorum öncelikle.
Aradığı vakit kaç ay sonra olmuştu peki? Ve aradığında dönmek mi istedi?
Gerçekten karşı taraftan bir süre sonra ses gelmeyince insanın yüreği soğuyor herhalde.
Bu kaçıncı terkeden sevgili geri döner mi konusu cidden sayamadim
Hayır terkedenin dönmesini beklemeye benim egom müsade etmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?