Terkedilip, geri dönmesini beklediğiniz biri var mı?

Dönen var mı kızlar?
Bu başlığı hortlattım yine.
Benimkine terkedilme denemez bile, 3 ay sevgili gibi görüştük ve bir anda aramamaya başladı, gidiş o gidiş. Aramadı bitti gitti. Daha çıkmadan terkedildim anlayacağınız =( Ben de beklemedeyim acaba dönecek mi diye.

gurur denen illet yüzünden hep bu başımıza gelenler. benim de 5yıllık bi ilişkim vardı, iki tarafında hataları oldu onun vurdumduymazlığı benim de biterkenki tavrım falan. biteli 1 yıl olacak, ilk başlarda unuturum güçlü olurum falan diyordum ama hala onu seviyor ve özlüyorum. neler yapıyor bilmiyorum, keşke bittiği zaman belli bir süre geçtikten sonra ben geri dönmek isteseydim, ama malesef iş işten geçti. seviyorsan canım git söyle çok zaman geçmeden aradan.

Bana da geri donmeler ilk 5 ayda falan olurmus gibi geliyor. Cunku aradan daha uzun bi sure gectikten sonra iliskinin izleri yavas yavas silinmeye basliyor. Sonraki birlesmelere barisma olarak degil de yeni bir iliskiye eski sevgilinle baslamak gozuyle bakiyorum.. Ben de en son sevgilimden 8 ay once ayrildim, donen donerdi bu zamana kadar, yukardaki arkadasin da dedigi gibi is isten gecti artik. Hic birsey hissetmiyorum, ozlem disinda. Insan olarak onu hala seviyorum ama bir erkege duyulan tutkulu bir sevgi gibi degil. Belki de ondan sonra hayatimda kimse olmadigi icin sadece onunlayken yasadigim duygulara ozlem duyuyorumdur..

Bu arada iliski bittikten sonra bi sure konusmustuk biz. Beni cok ozledigini, aptalin teki oldugunu falan bile soylemisti. Ama sonuc? yok..
Keske sevdigimiz gibi sevilebilseydik hepimiz..

bazı ayrılıklar aşkı güçlendiriyor ama bazıları hepten çıkılmaz yola sokuyor
gurur araya girdimi işte ozaman herşey daha güçleşiyor

Back
X