Karşına çıksa bile senin yüzüne nasıl bakacak çok merak ediyorum. Erkekler için çok basitmiş demek ki sevmek, aşık olmak. O zamn sana niye umut veriyo, sana niye mektup yazıp sevdiğini söylüyo, biraz vicdanı olan bunu yapmaz zaten. Ama üzülme o da çekecek, o da üzülecek, herşey umduğu gibi gitmeyecek. Hem o kızı ne kadar süre içinde tanıdı da sevdi. Herşey yalan, sahte geliyo artık bana. Sevgi, aşk, güven insana mutluluk değil, acı veriyo. Bu da bir gerçek
o kızda bılıyodukı benle oldugunu bıle bıle.. ama allah var yukarıda benı kurtardı bundan emınım çunku bu karakter bellı evlensekte aldatacaktı ki..zaten 2 yıl öncede bana kızmıştı gidip sınıftan bı kızla yakın fotolar cekılmış .. dusunsene bu cocukca ne kadar sacma..kız nete koyuş bıde.. annesı aradı acıdım kıyamadım yıne affettım ama bak yıne .. kımsye 2,sansa gerek yok..anladım neyse o degısmıyo.. o kız ne kadar suçlu bılemem ama benle oldugunu bılıyodu ve ortak arkadaslarım bana cvp yazmadılar grup olmuşlar onlarda benı sıldı.. ne kadar sacma bişey ya.. onlara ne oluyorsa .. insanları tanıdım ama. bıde kımseye guvenmemeyı.ne yazıkkı bnede aşka artık ınanmıyorum