- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Ben evliyim ya, benden geçti o işler
Yanlış msj alıntılamışsın sevgili gizli
Doğru aslında, ama ne biliyim ben genç kızlara şaşıyorum, böyle pisikopatları sahiplenmelerini, evli kadınların gözünden bakınca, çocuk için yada harcanan emek ve yıllar için böyle soruları normal, bir umut, kendi akıllarına gelmeyen varmıdır diye.. Genç arkadaşların dertsiz başına dert almaları üzücü.. Kendi dertlerini bırakıp elin az gelişmiş karakterini adam etmeye çalışmaları, yada o hatayı yapan arkadaşların yaptı etti affettim nişanlıyken sevgiliyken demelerini istemiyor insan..Öyle deme lazım oluyor bazen evliyken de...
Hanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
Sandigin gibi degil aciklamayabilirimBen evliyim ya, benden geçti o işler
Yanlış msj alıntılamışsın sevgili gizli
Konu sahibine ne dersen de.. Tınmıyor..Sandigin gibi degil aciklamayabilirim
Nokta noktadan sonrasi konu sahibineydi de belirteydim iyiydikonu sahibi ne anladi acaba
Kesinlike dogru soyluyorBeni kendine aşık et nolur nedir ya? Sihirli değneğini sallayınca mı olacak bu? Neden sen çabalayıp bunun oluşması için çabalayan taraf olmalısın ki? Kasmaya gelmez bu işler, kendiliğinden ya olur ya olmaz. Bir şey hissetmiyorsa ya da seni yara bandı gibi görüyorsa o iş hiç olmasın bi beklentin de olmasın yani kesinlikle.
Ya bi de bu adam icin derslerini mi salliyorsun ohoooo... daha yolun coookkkk...ayrıl diyen arkadaşlar haklısınız aslında ama ünide son senem ve şu bir ay sınav dönemim.terkedersem kendimi yiyip bitirir dersleri tatile çıkarırım biliyorum. yarınki sınavıma bile bugün çalışamadım moralim bozuldu diye büte bırakıcam sanırım.en azından şu sınav dönemim bitene kadar tadım kaçmasın ayrılık yaşamıyım istiyorum.iki haftalık bile olsa gerçekten etkilenmiş ve heveslenmiştim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?