Terkedilmek istemiyorum

Ya Allah aşkına zaten 2 haftadır görüşüyormuşsunuz, terk edilmek ne? 2 hafta ya, ben 2 hafta ya, insan 2 haftada ne duruma gelir ki terk edilmekten korksun, istemesin.
Telefonlarınıza cevap vermiyor. Saatler sonra iki kelimelik cevap veriyor. BENİ KENDİNE AŞIK ET yazıyor. Sonra yine cevap vermiyor. Belli ki sizin kadar istemiyor. Son bir mesaj at yolu göster gitsin. 2 haftada ne verdi ki sana üzülesin ?

ARA ara bunalımlarım olur demiş ,
Diyelim ki evlendim bu gene bunalıma girdi birkaç gün yaklaşmıcan kendi haline bırakacan desene !
Benim bildiğim insan sevgilisinin yanında olur rahatlar
Kıyı bucak kaçmaz ,yok beni kendine aşık etsene ne saçma yahu! Otursunda kendisi sizi kendine o aşık etsin,
Ne havası var ama yani hiç çekemem şahsen bu tipleri ben

2 hafta da adama ölüp bitersen, o da elbet bir giderim var benim, daha iyisini de sevgili yaparım diye düşünmeye başlar.

Pess yani, sınavlarından çakacak kadar, elin adamını hayatının merkezine oturtmaak...yazık anana babana acıdım valla.

Öyle deme lazım oluyor bazen evliyken de...
Doğru aslında, ama ne biliyim ben genç kızlara şaşıyorum, böyle pisikopatları sahiplenmelerini, evli kadınların gözünden bakınca, çocuk için yada harcanan emek ve yıllar için böyle soruları normal, bir umut, kendi akıllarına gelmeyen varmıdır diye.. Genç arkadaşların dertsiz başına dert almaları üzücü.. Kendi dertlerini bırakıp elin az gelişmiş karakterini adam etmeye çalışmaları, yada o hatayı yapan arkadaşların yaptı etti affettim nişanlıyken sevgiliyken demelerini istemiyor insan..

S1k, s1k bunalima giriyorsa tedavi olsun bir zahmet. Ben kendine asik et ne demek ya?! Bunun icin ne diye cabalayasin ki.

Adama yazıda bulmuş gibi, zor bulmuş gibi davranmışsın. Onun da bir yerleri şişmiş. Vazgeçemem imajını vermişsin. Günde 7-8 kez aramışsın. Üstüne düşmüşsün. Ondan başka işin gücün yokmuş, hayatını onun üzerine kurmuşsun gibi davranmışsın. Eee adamın keşfedecek bir şeyi kalmamış ki... Sen ben senin hep elinin altındayım imajını çizmişsin. Adam senin peşinden koşacağına sen adamın peşinden koşmuşsun. Roller değişmiş.

Beni kendine aşık et ne demek ya, kendini beğenmislik hatsaffada . Sen onun bunalımdan cikmasinimi bekliyceksin bence hic kendini yipratma zaten 2 hafta olmus kendini geri cek derim.

Beni kendine aşık et derken baska bi şey istiyor sakın tuzağına düşme iradesiz davranma uzak dur .....

Son düzenleme:
Niye çekeceksin ki bunun triplerini. Bak 2 haftada canını sıkmış. Boşver gitsin. Biri çantada keklik. Başkalarına bakınmaya başladı.

Beni kendine aşık et nolur nedir ya? Sihirli değneğini sallayınca mı olacak bu? Neden sen çabalayıp bunun oluşması için çabalayan taraf olmalısın ki? Kasmaya gelmez bu işler, kendiliğinden ya olur ya olmaz. Bir şey hissetmiyorsa ya da seni yara bandı gibi görüyorsa o iş hiç olmasın bi beklentin de olmasın yani kesinlikle.

Kesinlike dogru soyluyor

Konu sahibesi dinle bunlari uzuleceksinn yoksa kandirmasin seni sevgi davranisyadir sozde degil

Ayy allahım adama bakk yaa. Brad pitt mi acaba ne kadar önemsiyor kendini beni kendine aşık et miş.
Artık erkekler kendilerini ağırdan satıyor sinirlerim zıpladı bak. Arkadaşım geçmişini unutamayan adamdan hayır gelmez önüne bak hayattaki başka güzellikleri onunla vakit kaybederek geçiriyor olabilirsin. !

Canim son zamanlarim moda adamlari bende senin gibi nerde boyle kendini bilmez dengesiz adamlar var beni bulurlar ben de senin gibi artik lanetlimiyim neyim hep mi beni bulur boyle adamlar diyorum birak gitsin ne hali varsa gorsun olmuyo emin ol sen zorlicaksin sen mesaj aticaksin o cani isteyince doncek birak ne hali varsa gorsun bosver arama yazma

Issiz adam modasi bikac sene oncesinde kaldi diye hatirliyorum. Yas kac acaba hem sizin hem onun. Ergenlik bunalimi resmen. Ilgi goreyim pohpohlaniyim arkamdan kosulsun. Ya asktan anladigi buysa siz de o da yanlis yolda. Keske insanlar azicik mutlu olmaya calissa.

Ya bi de bu adam icin derslerini mi salliyorsun ohoooo... daha yolun coookkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…