• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terketsem yeri mi?

Düzelmeyeceği kesin, kendinize yazık etmeyin, bir süre üzüleceksiniz ve sonra geçecek, belki mutlu olacağınız bir evlilik de yapacaksınız. Değmez bunu çekmeye. Yıprandığınızla kalıp, hayata küseceğinize daha geç olmadan, sonlandırın. Ancak kendinize dikkat edin. Böyle kişiliği oturmamış adamların ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Heleki çevresindekiler de suçtan korkmazken gaz verip yanlış yollara saptırabilirler. Yani sizi sürekli rahatsız edebilir, şiddete başvurabilir, hakkınızda iftiralar atabilir vs vs .

Bu hazine işlerinin peşinde koşanlarının sonu hep müge anlı da bitiyor. Seni kaybetme korkusu yok mu hiç bir müddet ayrı kalsan

Evet zaten kadının biri eşi geldi artık yıllar olmuş sarılma soğudum yıldım bezdim dedi kadın
Aramaya gidiyorlar yanında içkisi benzini masrafıda ayrı bir dert
Ne deyipte açıklarım millete ayrı kalsam kime söylenir böyle bişi ailesine bile işsiz kaldı iş aramadı kazıya gittim canıma tak ettide söyledim yani

Düzelmeyeceği kesin, kendinize yazık etmeyin, bir süre üzüleceksiniz ve sonra geçecek, belki mutlu olacağınız bir evlilik de yapacaksınız. Değmez bunu çekmeye. Yıprandığınızla kalıp, hayata küseceğinize daha geç olmadan, sonlandırın. Ancak kendinize dikkat edin. Böyle kişiliği oturmamış adamların ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Heleki çevresindekiler de suçtan korkmazken gaz verip yanlış yollara saptırabilirler. Yani sizi sürekli rahatsız edebilir, şiddete başvurabilir, hakkınızda iftiralar atabilir vs vs .

Zaten birisi hapise girip çıkmış onla görüşmüyorum diyor gerçi
Ama ipsiz sapsız insan işi değilmi bunlar
Gözümde çok seviyesiz görünüyor

Sizde durumlar nasıldı nasıl atlattınız anlatır mısın
eşim öyle dağa çayıra gidip kazı yapmazdı arkadaşları giderdi bu da bir iki kişi ayarlardı en son tepem attıı benim hiç mi utanmıyorsun dedim sicilin bozulcak dedim istemiyorum böyle şeyler dedim yakın zamanda el attım belki ondan çabuk kurtardık kaynım çok uğraşırdı ne oldu bi halt yok köpek gibi çalışıyor şimdi zaman kaybından başka birşey yok ama senin eşinin gözünü korkutma zamanın gelmiş geçiyor bi tepik atma zamanı iyi ki de akıllı davranmışsıın çocuk konusunda insan hasret duyuyor belki bir evlada ama olsun

eşim öyle dağa çayıra gidip kazı yapmazdı arkadaşları giderdi bu da bir iki kişi ayarlardı en son tepem attıı benim hiç mi utanmıyorsun dedim sicilin bozulcak dedim istemiyorum böyle şeyler dedim yakın zamanda el attım belki ondan çabuk kurtardık kaynım çok uğraşırdı ne oldu bi halt yok köpek gibi çalışıyor şimdi zaman kaybından başka birşey yok ama senin eşinin gözünü korkutma zamanın gelmiş geçiyor bi tepik atma zamanı iyi ki de akıllı davranmışsıın çocuk konusunda insan hasret duyuyor belki bir evlada ama olsun

Ben baştan hobi sandım bıkar dedim.Baktım maddi manevi etkiliyor.Sürekli kazıda bizimki diyorum ya nerdeyse 10 gün olacak görmüyorum bir yemekte sonra hop makinayı alıp çıkıyor.
Benden korkmuyor ne kadar nefret ettiğimin farkında bile değil ben cidden yoruldum artık terkedesim var

Ben baştan hobi sandım bıkar dedim.Baktım maddi manevi etkiliyor.Sürekli kazıda bizimki diyorum ya nerdeyse 10 gün olacak görmüyorum bir yemekte sonra hop makinayı alıp çıkıyor.
Benden korkmuyor ne kadar nefret ettiğimin farkında bile değil ben cidden yoruldum artık terkedesim var
et bence de belki bir nevi aklı başına gelir

Evet zaten kadının biri eşi geldi artık yıllar olmuş sarılma soğudum yıldım bezdim dedi kadın
Aramaya gidiyorlar yanında içkisi benzini masrafıda ayrı bir dert
Ne deyipte açıklarım millete ayrı kalsam kime söylenir böyle bişi ailesine bile işsiz kaldı iş aramadı kazıya gittim canıma tak ettide söyledim yani
Kimseye birşey izah etmek zorunda değilsin aileler bilsin yeterli sende biraz kafanı toplarsın bu esnada gözlemlersin eşini hala gitmeye devam ediyor ise seçim yaparsın

belki sen ses etmiyorsun ciddi görünmüyorsun oda sallamıyor aa diyor bizimki ses etmiyor şikayetçi değil yazık gençliğine gerçekten belli bir yaşa gelince daha da çekilmez oluyor bazı şeyler en ufak hareket batmaya başlıyor

Kimseye birşey izah etmek zorunda değilsin aileler bilsin yeterli sende biraz kafanı toplarsın bu esnada gözlemlersin eşini hala gitmeye devam ediyor ise seçim yaparsın

Ailesi biliyor zaten dinlemiyor ki..Güvenim yok ki bırakabildiğini görmedim yıllardır

Arkadaşlar on yıla yakın evlilikte çocuğumuz olmadı olma ihtimali var tabi ama tedavi düşünmüyorum. Sebeplerine gelirsek eşime güvenim maalesef yok. Her akşam bir planı var ikimizde çalışıyoruz görüştüğümüz vakit kısıtlı ama ona kalsa dört dörtlük çünkü senede iki tatil iki yemek onun için yeterli. Mesela 4 12 de bir haftadır görmedim ama her akşam arkadaşlarıyla nerdeyse 10 gün olacak. Arkadaşları da tekin değil yazmaya bile korktugum işler peşindeler yasal olmayan kısa yoldan zengin olma hayali gibi . .. Maalesef eşimde evliliğimizin ikinci yılı bu hayale kapıldı onlara uydu ne yapayım siz söyleyin yakalansa cezası var ,artık ailesine açıkladım durumu uyarıldı ama halen aynı . Ben artık tedirgin uyumaktan hapise girerse korkusundan kafayı yicem . Ona sorsan bir cezası yok yakalansa bile ifade edip salacaklar kafasında..Ama içim soğudu ailesine de o yokken söyledim az kaldı terkedicem diye. Arkadaşlar eşiniz böyle boş beleş işler peşinde sizi dinlemeyip gitse siz neyaparsınız gözünüzde değeri nasıl olur..

Şöyle ki evde bile o ilgi alanın sayfalarında, yada arkadaşlarıyla bu konuyla igili plan yapıyor.Bağımlı olmuş vaziyette.Yurt dışında suç değil bu arada dediğim şey.
eşinizi ihbar edin aklı başına gelsin.

belki sen ses etmiyorsun ciddi görünmüyorsun oda sallamıyor aa diyor bizimki ses etmiyor şikayetçi değil yazık gençliğine gerçekten belli bir yaşa gelince daha da çekilmez oluyor bazı şeyler en ufak hareket batmaya başlıyor

Ailesine açıkladım zaten fikrimi soğuyorum adamı görmüyorum ki dedim..Bağırdığımda kızdığımda oldu değişmedi
Yıllar geçtikçe tahammülüm azaldı farkındayım

Seninki şimdi ne salakmışım diyor mu
yok yavrum erkek milleti bu biri bitiyor başkası başlıyor :) allah uzak etsin belki o arkadaşlarıyla görüşmüyor ondan sakin şimdi olsa yapar diye düşünüyorum güven olmaz yani bizim at yarışımız var önceleri gizli oynardı ben kızardım diye daha çok oynardı şimdi salldımm ufak ama gizlemeden oynuyor yine zengin olcazz biz :) üzme kendini lütfen aklından gönlünden geçeni yap vicdanın rahat olsun

Back
X