- Konu Sahibi berrakmadam07
Cok yalniz kaliyordum abartti tembellesti hayalperest oldu bir aksamda baktim elinde telefon bisiler yaziyor birine hadi ben gidiyorum dedim gittim.Ne oldu ki eşine sende bıkmış mıydın benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yalniz kaliyordum abartti tembellesti hayalperest oldu bir aksamda baktim elinde telefon bisiler yaziyor birine hadi ben gidiyorum dedim gittim.Ne oldu ki eşine sende bıkmış mıydın benim gibi
Cok yalniz kaliyordum abartti tembellesti hayalperest oldu bir aksamda baktim elinde telefon bisiler yaziyor birine hadi ben gidiyorum dedim gittim.
Esini seviyorsan acil cozum bul.Evet canım aynı şekilde ilerliyoruz bizde bir ara işsiz kaldı iş aramak yerine daha çok define arası. Hayalperestte bulacağına inanıyor bir yaazışma yakalamadım.Evet bende çok yalnızım..
Esini seviyorsan acil cozum bul.
Benim sevgimde bitmisti o yuzden ugrasmadim.
Adam is aramak ole dursun yan gelip yatiyordu baban var ya diyip.
Ben tabi o zaman 23 24 yasindayim kizim ufak.gezmeyi eglenmeyi cok severim.ama ilgi yok alaka yok simartilmaya alismisim o yok.
Parayi bulcam bulcam ole yapcam bole yapcam.
Bir erkek hayatinda ki kadini o derece yalniz birakamaz bence.
Üzüldüm.4 12 idi bir haftadır sonra izin günü gezmeyegitti gece geldi onbir onikide uyumuşum, bir akşam annene git dedi ,bu akşam erken yat diye mesaj atmış 10 gündür toplasan 4 5 saat anca görmüşümdür oda yemekte..
Ona cesaret edemem beni döver sen nasıl erkeklerle konuşursun deyip o zaman o boşar zaten beni
Kendi aklı yok mu diğerlerinin ne suçu gitmesin
Ayrı iki grup zaten birbirilerini tanımıyor diğerleri kısacası benimki her etkinliğe katılıyor
adam yok ortada4 12 idi bir haftadır sonra izin günü gezmeyegitti gece geldi onbir onikide uyumuşum, bir akşam annene git dedi ,bu akşam erken yat diye mesaj atmış 10 gündür toplasan 4 5 saat anca görmüşümdür oda yemekte..
Suç üstü yaptirzan aklı başına gelmez mi.. cezası ne kiMaalesef çizmesi kazması makinesi hepsi mevcut tam takım arama işi
Ama nerde kimle bilmiyorum
Erken evlendik daha 30 uma girmedim zaten
Yani siz olsanız ne yaparsınız
Sen ne ıse yarıyorsun acabaYok yok çocuk olur düzelir kafasında değilim neyseki
Az öncede mesaj attı planım var sen ne yapacaksın diye çıldırıyorum artık sıkıldım bunaldım
Erkek kuzenin falan varsa arayıp biz emniyetten arıyoruz, hakkınızda ihbar var geceleri define aradığıniza dair, takip ediliyorsunuz yakalınarsınız hakkınızda dava acılacak, 5 yıl yatacaksınız falan desin. Bu uyarıydı, sonraki ihbarda direk evine gelir alirız diye de korkutsun.
Ayrıca define aramak değil o içki ve muhabbetin bağımlısı olmuş. Ne saçma iş ya, evinde otursun, iki lokma ekmek, huzur, saglık yeter şu hayatta. Senin huzurun yokken neyin altını, parası ya.