- 26 Ağustos 2017
- 107
- 18
- 13
- 35
- Konu Sahibi berrakmadam07

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli yalan söylüyor, yasa dışı işlee peşinde, seni de ortak ediyor. Seni ihmal ediyor. Çocuk olmamasını şans bilip ayrılmanızı temenni ederim.
Ya arkadaşım belliki arada bir gürlemekten başka bişey yaptığın yok. Adam eve geliyor,sen evdesin, rahatı aynı. Tüm kadınlar o kadarcik dirdir yapar diyor. Oh ne güzel canım isteyince 10 gün arazi. Çocuk oyunu gibi zevkli, hazine pesinde gez. Açık hava da iç oyna.
Adam bundan asla sıkılmayacak. Sizin evinizi kim geçindiriyor? Acil ya ben ya hayali hazinen demelisin. Tercihini yapmalı. Yoksa ömrünü böyle bi serseri için çürütmen cok aptalca olacak.
Terketme işini siz bilirsiniz ben olsam terkederdim. Ama sizi bu evliliğe çocuk getirmediğiniz için tebrik etmek istedim. Maalesef çok sık gördüğümüz bir şey değil. Şimdi bir de kucağınızda bir, karnınızda bir çocukla o hapse girdiğinde ortada kalsaydınız ne halde olacaktınız..Arkadaşlar on yıla yakın evlilikte çocuğumuz olmadı olma ihtimali var tabi ama tedavi düşünmüyorum. Sebeplerine gelirsek eşime güvenim maalesef yok. Her akşam bir planı var ikimizde çalışıyoruz görüştüğümüz vakit kısıtlı ama ona kalsa dört dörtlük çünkü senede iki tatil iki yemek onun için yeterli. Mesela 4 12 de bir haftadır görmedim ama her akşam arkadaşlarıyla nerdeyse 10 gün olacak. Arkadaşları da tekin değil yazmaya bile korktugum işler peşindeler yasal olmayan kısa yoldan zengin olma hayali gibi . .. Maalesef eşimde evliliğimizin ikinci yılı bu hayale kapıldı onlara uydu ne yapayım siz söyleyin yakalansa cezası var ,artık ailesine açıkladım durumu uyarıldı ama halen aynı . Ben artık tedirgin uyumaktan hapise girerse korkusundan kafayı yicem . Ona sorsan bir cezası yok yakalansa bile ifade edip salacaklar kafasında..Ama içim soğudu ailesine de o yokken söyledim az kaldı terkedicem diye. Arkadaşlar eşiniz böyle boş beleş işler peşinde sizi dinlemeyip gitse siz neyaparsınız gözünüzde değeri nasıl olur..
Şöyle ki evde bile o ilgi alanın sayfalarında, yada arkadaşlarıyla bu konuyla igili plan yapıyor.Bağımlı olmuş vaziyette.Yurt dışında suç değil bu arada dediğim şey.
GÜNCELLEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
aRKADAŞLAR AİLESİ tekrar konuştu tamam bıraktım dedi.Bende inandım. Akşam eve geldi sarhoş normalde teline hiç ellemem zaten tık ses çıksa uyanır.Meğer arkadaşlarıyla devamlı gitmiş. Değişen hiçbirşey olmamış.Dert bir değil ki haftada iki üç defa içmeside bonusu... Akşam sabaha kadar uyumadım yordu beni yıllardır.Bu sıra evden çıkmıyor ilgili alakalı ama izni hafta içi yapacağını yapıyor..
Sizi dövecek adamla hala ne işiniz var yahu...Allaha şükür bir rahatsızlığım yok. Eğer ben onun arkadaşlarımla gider bu konuşmayı yaparsam beni döver kendi boşar zaten tanıyorum çünkü.Benim bunu yapana kadar eve dilekçe göndermem daha iyidir.Arkadaşlarına karşı gurur yapar
Terketme işini siz bilirsiniz ben olsam terkederdim. Ama sizi bu evliliğe çocuk getirmediğiniz için tebrik etmek istedim. Maalesef çok sık gördüğümüz bir şey değil. Şimdi bir de kucağınızda bir, karnınızda bir çocukla o hapse girdiğinde ortada kalsaydınız ne halde olacaktınız..
Verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla eşinizi çok seviyorsunuz aslında. Ama ne yazık ki onda karşılığı yok. Hazine işini bıraksa başka şey bulur. Zaten size zaman hiç ayırmıyor. Zaten birlikte değilsiniz yani onunla. Böyle olacağınıza tamamen ayrı olsanız daha iyi değil mi? İnsan en azından boşandım o yüzden ayrı gayrıyız, unutucam önüme bakıcam der. Siz şimdi hem seviyorsunuz, hem bekliyorsunuz her akşam gözünüz kapıda. Yine ayrı gayrısınız değil mi? Adam nerde? İçmede, arkadaşlarıyla gezmede, serserilik peşinde. Hazine mazine bahanesi. Birazcık sesinizi çıkarsanız, onun hayatına bir gram karışsanız size aslında hiç değer vermediğini görürsünüz.Çocuk falan yok çok şükür tedaviyle olacak ama uğraşmıyorum sonumu göremediğim için..
Döver derken mecazi anlamda daha kötüye gider yoksa bir tokat bile yemedim 10 yıla yakın oldu
Verdiğiniz cevaplardan anladığım kadarıyla eşinizi çok seviyorsunuz aslında. Ama ne yazık ki onda karşılığı yok. Hazine işini bıraksa başka şey bulur. Zaten size zaman hiç ayırmıyor. Zaten birlikte değilsiniz yani onunla. Böyle olacağınıza tamamen ayrı olsanız daha iyi değil mi? İnsan en azından boşandım o yüzden ayrı gayrıyız, unutucam önüme bakıcam der. Siz şimdi hem seviyorsunuz, hem bekliyorsunuz her akşam gözünüz kapıda. Yine ayrı gayrısınız değil mi? Adam nerde? İçmede, arkadaşlarıyla gezmede, serserilik peşinde. Hazine mazine bahanesi. Birazcık sesinizi çıkarsanız, onun hayatına bir gram karışsanız size aslında hiç değer vermediğini görürsünüz.
Zaten çalışıyormuşsunuz. Onun parası kesin bu hobilerine gidiyor eve siz bakıyorsunuz muhtemelen. Bırakın bu hasta adamı gidin paşalar gibi kendi kendinize bakın. Belki bir gün daha uygun birini bulur, yeniden seversiniz.