Terli ve kokuyor

lylkaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
4
0
1
29
Merhaba hanımlar. Ben 22 yaşında genç bir kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama hiç bu kadar ciddi bir ilişkim olmamıştı. Ve birkaç gün önce yalnız kaldık cinsel manada ilerledik. Daha önce yaşamadığım için, yine de yakınlaşma ihtimalini göz önünde bulundurarak duşumu alıp gittim. Temizlendiğimi umuyordum. Zaten hep ağdalı gezerim. Neyse sadede geleyim. Bana dedi ki sevgilim, “lyl genital bölge temizliğini dikkat etmek gerekiyor terliydin.” Yerin dibine girdim. Nasıl temizlenir duş dışında napmalıydım bilmiyorum. Masum masum önüme döndüm. Evli olanların eminim bir şeyi vardır. Sır ya da taktik. Kalbim kırık, kendimi yetersiz hissediyorum. Nasıl temizleyebilirim napacağım ben

Banyo yaptığın halde ter nasıl olur ki hem de genital bölgede. Bilmiyorum belki mantar vs vardır koku yıkasan da gitmez ya da vajinal akıntı oluyor onlar da öyle bir etki yapmış olabilir. Ama bence erkek arkadaşın bulmuşta bunuyor en hafifinden yaptığı terbiyesizlik. Böyle öküsten evrilme tiplerle ilk heyecanlarınızı yaşamayın derim.

Valla gün geçmiyor ki. Bir yeni terim daha duymayalım. Yaw kış günü orda terin ne işi var ki. Hadi tamam böyle bişi oldu. Öyle mi söylenir ilk defa ilerlenmiş bide . Direk mal yani. Bırak bugün terli diyen. Yarın ne mana bulur. Öyle denir mi hiç dangalak işte.. Bi kızla nasıl konuşulur öğrensin sonra genital beğenir. Şeyini buldu kılsızını arıyor yaw bak hele :KK70::KK70:

Merhaba hanımlar. Ben 22 yaşında genç bir kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama hiç bu kadar ciddi bir ilişkim olmamıştı. Ve birkaç gün önce yalnız kaldık cinsel manada ilerledik. Daha önce yaşamadığım için, yine de yakınlaşma ihtimalini göz önünde bulundurarak duşumu alıp gittim. Temizlendiğimi umuyordum. Zaten hep ağdalı gezerim. Neyse sadede geleyim. Bana dedi ki sevgilim, “lyl genital bölge temizliğini dikkat etmek gerekiyor terliydin.” Yerin dibine girdim. Nasıl temizlenir duş dışında napmalıydım bilmiyorum. Masum masum önüme döndüm. Evli olanların eminim bir şeyi vardır. Sır ya da taktik. Kalbim kırık, kendimi yetersiz hissediyorum. Nasıl temizleyebilirim napacağım ben
Sizce ter, akıntı koku vs oluyor mu peki? Koku varsa mantar gibi hastalıklar bulunuyor olabilir. Yumurtlama döneminde akıntı oluyor belki onu ter olarak algılamış olabilirsiniz. Akıntınız olduğu günlerde günlük ped kullanın. Ancak sürekli kullanılması önerilmiyor. Genital bölgedeki kıllar da enfeksiyon riskini azaltıyor. Sürekli ağdalı geziyorsanız belki enfeksiyon olabilir. Benim gittiğim doktorlar en sağlıklı olanının kılların düzeltilip kısaltılması olduğunu söylemişlerdi. Bunun için eminim herkes karşı çıkacaktır ama kıl demek kirli anlamına gelmiyor, insan ırkı olarak görünse de görünmese de bütün vücudumuz kıllarla kaplı. Düzgün bakıldığında sağlıklı olabiliyorlar.
Vajinal bölge temizliğinde ise sadece su kullanılması öneriliyor. Yani dış kısmını sabun ile temizleyebilirsin ama içini sabun vs ile temizlersen ph dengesini bozup mantar enfeksiyon gibi hastalıklara davetiye çıkarmış olabiliyorsun. Eğer sadece suyla temizlemek içinizi rahat ettirmiyorsa genital bölge için temizleme jelleri var onlardan deneyebilirsiniz. Bu konuyu doktora sorduğumda eğer bir hastalık yoksa kendi haline bırakmak en temizi en sağlıklısı demişti.

Ter ne ya hadi sen bilmiyorsun o da mı bilmiyor? İkiniz de mi 22'siniz?

Back
X