- 3 Aralık 2019
- 50
- 29
- 3
Yani bende bodrum Antalya Yalova bı çok otele gittim Limak Vogue Rixos Hilton gibi ama NG duymamıştım. Bundan sonra aklımda olucaktir. Termal otelleri keyif oteli oluyor hizmet önemli cidden. Ve özel banyoları olması şartNg, yani güral oteller hizmet kalitesi ile farklı bir seviyedeler.
En sevdiğim termaldir.
Daha sonradan afyonlu bir arkadaştan öğrendik ki, sabah öğle akşam ve geve shiftleri ile su ph ölçümleri yapılırmış.
Gece bile kontroldeymiş her yer.
Mimarisi, jestleri, müşteri memnuniyeti odaklı hizmeti üst seviyedir.
Yemek deseniz yarım pansiyon zaten termaller ama, cafe ve oda servisi daima lezzetli şeyler sunuyor.
Birçok ünlü ve sayılı otelde bulundum ama ng ler farklı bende:)
Birçoğuna gittim.Yani bende bodrum Antalya Yalova bı çok otele gittim Limak Vogue Rixos Hilton gibi ama NG duymamıştım. Bundan sonra aklımda olucaktir. Termal otelleri keyif oteli oluyor hizmet önemli cidden. Ve özel banyoları olması şart
Evet termal suyu olduğundan hem odada büyük çift kişi girilmeye müsait hemde aile banyoları olması önemli Bizim içinBirçoğuna gittim.
Türkiye’de hizmet kalitesini tartışmayacağım (istanbul’u katmıyorum) bir tek ankara jw marriott vardır.
Ng bana ordaymış hissi veriyor.
Keza hangi rixos ya da hiltona gitseniz de bir ilgisizlikle karşılaşıyorsunuz.
Özel banyo derken neyi kastettiniz anlamadım.
Aile hamamları mı?
Ben delux oda almıştım, normal boy Termal sulu bir küvetti.Evet termal suyu olduğundan hem odada büyük çift kişi girilmeye müsait hemde aile banyoları olması önemli Bizim için
Ben çift masajı istemiyorum artık.. doğrusu ona masaj yapılırken görmek istemiyorum. Kadın yapıyor benimde kıskançlık damarim çatlıyor :) o ayrı ben ayrı sonra oda da küvette buluşuruz askitomla ama masaj konusu acilmamak şartıyla :)Ben delux oda almıştım, normal boy Termal sulu bir küvetti.
Diğer oda kategorilerinde olabilir, emin değilim.
Ama aile hamamları elbette mevcut.
Gerçi benim termal algım tamamen relax modu olduğundan, yüzme, masaj, cilt bakımı falan yaptırırım.
Çift masajları alırız eşimle, orada odada kendinize ait çift kişilik jakuziniz oluyor ama tabi süreli kullanım hepsi.
Hamam ve sıcak suyla ilgilenmiyorum, dayanamıyorum sıcağa.
Daha çok şok duş, buz kovaları falan benim alanım
Ben çift masajı istemiyorum artık.. doğrusu ona masaj yapılırken görmek istemiyorum. Kadın yapıyor benimde kıskançlık damarim çatlıyor :) o ayrı ben ayrı sonra oda da küvette buluşuruz askitomla ama masaj konusu acilmamak şartıyla :)
Göz görmeyince gönül katlanirmis o hesap benimki de :) tamamen çıplak oluyoruz o bile benim içimi girc girc yapıyo siz kıskanıyormusunus.... Şubat gibi bakicaz otellere bizgörmemek daha fena değil mi?
Neyse bir şey demeyeyim de, 3 sene oldu son gittiğimden beri.
Şöyle bir bakayım dedim, ödülleri varmış avrupanın en lüks spa oteli diye.
Hala tavsiye edebilirim yani:)
Yo, biz çıplak girmeyiz masaja hiçbir zaman.Göz görmeyince gönül katlanirmis o hesap benimki de :) tamamen çıplak oluyoruz o bile benim içimi girc girc yapıyo siz kıskanıyormusunus.... Şubat gibi bakicaz otellere biz
Dişi sinek dokunsa huylaniyorum ben ama iliskime yansitmam onun pek haberi olmaz.. içimde yaşarım.. ben zaten ege taraflarında tanga bikini kullanıyorum çıplak sayıyorum kendimi :)Yo, biz çıplak girmeyiz masaja hiçbir zaman.
Ben bikinimle girerim, masöz açar, gerekli yerde ittirir, özel bölgelerimi elletmem zaten.
Eşime tek kullanımlık şort veriyorlar asla çıkarmadı, balayında egzotik bir adadaydık orda bile çıplak girmedik masaja.
Hiç kıskanmak aklıma gelmedi, kıskanmam da.
O kadınlar doktor gibi bir şey, mıncıklayıp tedavi ediyorlar.
Aman zaten yüzlerini bile görmüyoruz ki neyini kıskanayım bit kadar asyalı hatunların
Dişi sinek dokunsa huylaniyorum ben ama iliskime yansitmam onun pek haberi olmaz.. içimde yaşarım.. ben zaten ege taraflarında tanga bikini kullanıyorum çıplak sayıyorum kendimi :)
Eşimden şüphem yok.. yani bakarsa kendisi kaybeder derim geçerim aslında. Akrep burcuyum ondan sanırım duygularım.kiskanmak istiyor beynim saçmalama diyor :)
Yok ben gayet ana usulü belime gelen don misali bikini ile giriyorum
Kıskançlık size zarar ama, dış mihrapları gözünüz görür de, kafasının içinde olanları hiç bilemezsiniz.
Eminim çok da kıskanılacak bir kadınsınızdır, bu özgüvensizliği yapmayın.
Sizi gören eşinize bakmaya cesaret edemez bence, tanga giyecek fiziğe herkes ulaşamaz
Aynı burçmuşuz:)Eşimden şüphem yok.. yani bakarsa kendisi kaybeder derim geçerim aslında. Akrep burcuyum ondan sanırım duygularım.kiskanmak istiyor beynim saçmalama diyor :)
Tanga ya gelince son 2 yıldır bikini şeklinde kullanıyorum çamaşır olarak uzun yıllardır kullanırım zaten severim kendilerini :) fiziğim müsait spor yaparım bol bol... Sizede tavsiye ediyorum.. tangayi
Fiziksel ve ruhen gelişime çok önem veriyorum doğru yaptığımı sizin gibi şuh kadınlardan duymak beni daha da azimli yapıyor teşekkür ederimAynı burçmuşuz:)
Muhtemelen gençliğim olabilirsiniz, şuan aklıma geldi de ben de feci kıskançtım.
Çocuklardan sonra odak noktası değişti ve ‘aman alan varsa alsın başımdan iş eksilsin’ e döndü
O tangayı giyebilmem için 20 kilo ve 2 sene düzenli spor gerek bana.
Maşallah size, aynen devam.
İnsanın kendine bedenen, fikren ve ruhen yaptığı yatırımın değeri, yaş geçtikçe daha da ortaya çıkıyor.
O sizi masaja yollamaya çekinsin bence:)
AhahahahaFiziksel ve ruhen gelişime çok önem veriyorum doğru yaptığımı sizin gibi şuh kadınlardan duymak beni daha da azimli yapıyor teşekkür ederim
Ama sadece bana Moral vermekle olmaz sizde yarından tezi yok başlayın Spor ve diyete. İlk tanga bikini benden size hediyetabi kocaniz ne der bilemiyorum aile faciasi çıkmasın da aman
İstemek başarmak demektir..siz istiyorsunuz belli ki forma girmeyi. Eşiniz de destek olursa yaza Bodrum'da görüşürüz beach club daAhahahaha
Muhtemelen niye giydin ki görünmeyen bir şeyi, yaprak vardı verirdim diyebilir
Keza hiçbir zaman toplum içinde giyebilecek bir vücudum olamaz, genetiğime ters.
Ama giysilerin altından belli olmayacak, et kesmeyecek kıvama gelsem fena olmaz, atarım babaanne donlarımı.
Çok rahatlar ama ya
Evet, inşallah küçük çocuğum da kreşe başladığında eski günlere döneceğim.
Sadece fiziken de değil, ruh dinginliği de önemli.
Termal bana bunu fazlasıyla veriyordu, milattan ay pardon bebeklerimden önce.
Gezin, tozun, sevin, coşun.
Hayatın sonuna kadar tadını çıkarın, en küçük fırsatı bile değerlendirip günübirlik kaçamaklar yapın mutlaka.
Böyle güzel enerjili insanlar, daima o enerjileri yaymalı ve başkalarına bulaştırmalı:)
Canim hep merak etmisimdir ben avrupadayim fiyat olarak pahali sizede olemi. Yoksa ucuzmuNg ler otelcilikte başka bir kategoride gerçekten.
Afyon Ng ilk tercihiniz olmalı.
Kendinizi bayağı uzakdoğuda hissettiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?