Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bir ay sonra işe başlıcam bebeğim daha iki aylık. iş yerinde sütümü sağıp akşam eve nasıl getirebilirim?gün içinde nasıl saklıcam... kraftın bir çantası var ama sadece iki biberon alıyor o da bana yetmez... 2 saatte bir sağıcam ... 5 kere sağsam en az 8 biberon doldurucam... 150ml.lik... 8 biberonu koyabileceğim bir çanta yada başka bir önerisi olan var mı?
meraba ben de ona benzer bişey aldım bugün elime ulaştı. hepsiburadadan aldım.
Baby Polar Gear, Bebek Thermal Mama & Biberon Koruyucu Çanta (Dondurulabilir Soğutucu Buz Paketi Hediyel
60liraya...
meraba... ben memnunum ama kendi çantamla fazl aoluyor o yüzden bi cüzdanımı bi de anahtarlarımı telefonumu alıyorum ön gözüne onları koyuyorum içine de makinemi , iki biberon iki de buz kalıbı koyuyorum büyük. yoksa dayanmıyor akşama kadar soğukluğu...
Ben de geçenlerde baby polar gear aldım siyahından. Ilçeden şehir merkezine gidene kadar arabada mama hazırlamak zor oluyor 1 saat dayansın die hazırlayıp koymak istiyordum evde denedim biberonun kapağını da kapattım ama 1 saat olmadan soğudu. Sıcak tutmam için ne yapmalıyım?