ters dubleks dairede yaşayan veya fikri olan?

morincim

Mor...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
6.142
771
173
merhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/

Son düzenleme:
Ters dublekste yasamiyorum artisini eksisini bilemiyorum ama ferah ise düşünebilirsiniz.
Nirmal dubleks evlerde ben cok zorlanirim yatak odasi yukarida iste cocugun bir esyasini unutsan bile yukarı cikmak zor gibi gelir vs..

Ben orta katta oturuyorum ama ters dubleks bır ev satın almak ıstıyorum .
Çok begenıyorum bahcesı bana aıt olmalı ama bazen olmayabılıyor. Cok gu zel olur dıye dusunuyorum hem yenı yapılarda su tastı aktı koktu derdıde olmaz dıye dusunuyorum
Yanı bu benım hayalım ınsallah kısmet olur.
Bence yatak odaları yukarıda mutfak ve oturma odası asagıda olabılır bahceye duz ayak yemek yaptın cıkar masana fılann ooo

Bahçesi size ait olacak mı ama normalde apartmanlarda bahçe,çatı girişler ortak alandır.

salon mutfak banyo yukarıda 3 oda ve bir tuvalette aşağıda. ev çokkk güzel salonu bayağı geniş ve ferah bahçe kullanımıda çok tatlı zaten hep bahçeli bi ev hayal etmiştim şimdi bütçeme uygun böyle bi ev bulunca çok almak istedim . bina yeni bina rutubet sorunu olmaz gibime geliyor ama onu nasıl anlarız bilmiyorum :/

Ablam 1 sene yaşamıştı. Küf ve böcek sorunu hadsafhadayı. Ayrıca kışın evi ısıtmada zorlanmışlardı. Bir de tabi demir parmaklık yoksa hırsızlık riski de olabilir.

Bahçesi size ait olacak mı ama normalde apartmanlarda bahçe,çatı girişler ortak alandır.
binanın dört tarafı bahçe. baktığımız evde salonda kapı var bahçeye açılıyor önü çevrelenmiş bizim daireye ait gibi yapmışlar :)

Ablam 1 sene yaşamıştı. Küf ve böcek sorunu hadsafhadayı. Ayrıca kışın evi ısıtmada zorlanmışlardı. Bir de tabi demir parmaklık yoksa hırsızlık riski de olabilir.
parmaklıkları var. ısınma sorunu yok dedi adam ama işte satmak için derler insan güvenemiyor

binanın dört tarafı bahçe. baktığımız evde salonda kapı var bahçeye açılıyor önü çevrelenmiş bizim daireye ait gibi yapmışlar :)
sonradan sorun çıkmasın üst katlarında bahçede hakkı olur iyice araştırın.

benim ev ters dubleks ama 2.ve 3. kat.
yani seninki bahçeli çok yardımcı olamam.
bir eksisini görmedim.

parmaklıkları var. ısınma sorunu yok dedi adam ama işte satmak için derler insan güvenemiyor
ev 0 sa ilk sene ısınma sorunu yaşanabilir çünkü daha önce hiç oturulmamış ve duvarların falan ısınması gerek derler.Sonra da yaşabilirsiniz belli olmaz tabi özellikle alt kat kısmı.

Fıyatı ne kadar buarada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…