280000 bayağı uygun geldi bizeFıyatı ne kadar buarada ?
Fıyatı ne kadar buarada ?
Bende beğenmedim.Üst katta 1 oda demiş o odamı oluyor yoksa salon mu sanırım salon aşağıda oluyor aşağı 2+1 oluyormuş.
üst katta salon var sadece . yaa ben evi gezince beğenmiştim ama şuan korkmaya başladım. pişman olmaktanBende beğenmedim.Üst katta 1 oda demiş o odamı oluyor yoksa salon mu sanırım salon aşağıda oluyor aşağı 2+1 oluyormuş.
alt katta mı diğer 3 oda.bilemiyorum ben beğendim eve giriş bahçeden mi.üst katta salon var sadece . yaa ben evi gezince beğenmiştim ama şuan korkmaya başladım. pişman olmaktan
Evin ici güzel ama kullanışlı değil. 2 odada pencere yok resmen, rutubet olacağını sanmam ama insanın ici daralır burda.
çok güzel cok begendım
evin resimleri olsa daha iyi olur cogunluk ters dubleksin alt katı cok icerde oluyomerhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/
salondan bahçeye çıkış var , eve giriş normal kapıdan binadanalt katta mı diğer 3 oda.bilemiyorum ben beğendim eve giriş bahçeden mi.
aynen . şuan bi kızım var onun içinde istiyorum dışarı çıkıp oynama şansı olsun diye. arka tarafta daha büyük bahçesi var ağaçlar falan var yani çocuk için çok iyi .sen bahçeye tav oluyorsun galiba haklı olarak. 280bin az değil. onun yerine müstakil bir ev baksan?
bahçeye giriş salondan da o zaman salon alt katta olmyor mu çünkü resimden öyle anlaşılıyor.Evin için deki merdivenler nasıl peki,ayırca bahçeye giriş koymuşlar banada ortak gibi geldi bahçe.salondan bahçeye çıkış var , eve giriş normal kapıdan binadan
arka taraftaki büyük bahçe genelde binadakiler tarafından kullanılıyormuş benim salonun önündeki kısmı kimse kullanmıyormuş. aslında ortak kullanım ama 3 katlı bina zaten genelde burayı pek kullanan olmuyor dedi. yinede bu akşam komşularada bir soracağım. aslında gerçekte resimde göründüğü kadar küçük değil sanki birde biz gündüz gittik direk güneş alıyor alt kattaki odaların hepsiçok güzel cok begendım
su baya kucuk camları bence yere kadar yaptırabılısın bızım oturdugumuız yerde camlar yere kadar oluyor bodrum katlarında ters dublekslerde ve gırıslerde tabı . Çok güzel ama bahcesı sankı ortak kullanım mı cunku dısarıdan bır merdıven ınıyor yanılmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?