https://www.sahibinden.com/ilan/eml...-yakin-terasli-3-plus1-dublex-358127499/detayevin resimleri olsa daha iyi olur cogunluk ters dubleksin alt katı cok icerde oluyo
bu çevrede bizim gücümüze yetecek müstakil ev yokki.sen bahçeye tav oluyorsun galiba haklı olarak. 280bin az değil. onun yerine müstakil bir ev baksan?
salon bahçe girişinde alt kat dahada altta :)bahçeye giriş salondan da o zaman salon alt katta olmyor mu çünkü resimden öyle anlaşılıyor.Evin için deki merdivenler nasıl peki,ayırca bahçeye giriş koymuşlar banada ortak gibi geldi bahçe.
evet salonu bayağı bi geniş zaten üst kat yaşam alanı olur alt katlar geceden geceye olur . o bahçe yüzünden olumlu bakışlarım aslında:).valla bende beyendim salon üst katta hemd ebuyuk allat odalar olsun bahce süper tam mangal cay keyfilik
ben de begenmedim ...kullanissiz duruyor...üst katta salon var sadece . yaa ben evi gezince beğenmiştim ama şuan korkmaya başladım. pişman olmaktan
bir müddet sonra boğucu gelecektir.evet salonu bayağı bi geniş zaten üst kat yaşam alanı olur alt katlar geceden geceye olur . o bahçe yüzünden olumlu bakışlarım aslında:).
birde mahallede çok nezih hiçbir apartman birbirine yapışık değil araları açık açık hep
bu binadada mantolama yapılmış. evet bende öyle düşündüm yani zaman hep salonda mutfakta ve bahçede geçer alt kata geceden geceye inilir diye. kimisi alt kat daha sıcak olur diyor kimisi ısınmaz diyor .Ben ters dublekste oturuyorum bir sene olacak aşağı yukarı şu ana kadar bi problem yaşamadım . rutubet böcek v.s yok ama bizimki yeni mantolamali bi daire onun etkisi vardir heralde.
Onun dışında yer açısından genişliyor insan zaten vaktimizin çoğu yukarı katta geçiyor aşağıda yatak odası misafir odası var.tek zorlanacağınız konu ısınma olabilir orta kat küçük bi daireye kıyasla alan da fazla olduğu için daha fazla sarfiyat gerektiriyor.bu arada ilanı almışsınız ev çok güzel bence
Benim pencerelerim normal pencere boyunda bu şekilde değil o açıdan farklı daire.bi şunu sormak istiyorum aslında en önemli konu bu daire Apartmanın girişinde mi yoksa apartmana girince bi kat iniliyor mubu binadada mantolama yapılmış. evet bende öyle düşündüm yani zaman hep salonda mutfakta ve bahçede geçer alt kata geceden geceye inilir diye. kimisi alt kat daha sıcak olur diyor kimisi ısınmaz diyor .
apartmana girince bir kat iniliyorBenim pencerelerim normal pencere boyunda bu şekilde değil o açıdan farklı daire.bi şunu sormak istiyorum aslında en önemli konu bu daire Apartmanın girişinde mi yoksa apartmana girince bi kat iniliyor mu
evet böcek fobim var ..:/ ıyy ben o görüntüyü bir defa görsem korkudan kesilirim herhalde .Ev güzelmiş ama böcek fobiniz varsa çok zorlanirsiniz. Veya burda bir konu vardı sanırım giriş kat veya bahçe katta oturuyordu bayan ve sorunu kedilerin sürekli kurbağa,fare falan avlayıp kadinin balkonunda yiyorlarmis. Kapatmayı düşünüyordu. Bunları da düsünün derim.. O hanim çocuğu için endiseleniyordu saglik acisindan.
dediğiniz gibi konumu ve fiyat olarak düşününce kaçırmak istemeyeceğim bi daire. bikaç sokak altında bi daire beğendim 2+1 100m2 480 000den aşağı inmiyor yine aynı civarda 500.000 den aşağı adam akıllı daire yok. eşimde neden bu kadar ucuz bi iş var diyor bende beğendim ya yoktur diyorum ama varsa olan bana olacak o yüzden korkuyorum. birde diyorum ki bir şey varsa bile çok para vermediğimiz için çok içimiz yanmayacak en azından diye eşimi avutuyorum :)Arkadaşlar o muhiti bilmiyor olabilirler. Ancak İçerenköy için fiyat çok iyi. Orada bu fiyata doğru düzgün bir ev bulmak neredeyse imkansız. Ben geçen yıl maalesef oradan oldukça uzak bir yerden ev alıp taşındım -ki kiralarına bile güç yetmiyor. Bana sorarsanız o evdeki tek sorun mutfak. Mutfağı küçük bir ev benim için kullanışsızdır. Fakat fiyatı ve anladığım kadarı ile ana caddeye de yakın olduğu için konumu itibari ile ev çok iyi. Binadakilere sorun bence. Allah korusun sonrasında bir b.k festivali olmasın. Ters dublekslerde en korktuğum konudur bu. Eğer muteahhit firmanın yaptığı civardaki evler varsa onlara da bir danışın. Olumlu dönüş alırsanız bu fiyata kaçırmayın derim.
Benim oturduğum ev apartmanin girişinde yani salon mutfak ve bir oda giriş kat sayılıyor kalan odalar bodrum kat olarak tabir edilen katta.sizin baktığınız evde durum daha farklı yani evin giriş bölümü bahçe katı alt katlarda daha bi yerin içinde oluyor.bunun ne gibi fark ve etkileri olur durum değişir mi bilemiyorum.apartmana girince bir kat iniliyor
İskanı alınmış peki apartmanın eğer alınmadıysa kötü olur,çünkü o zaman faturaları üstünüze alamıyorsunuz ve şantiye suyu ve elektriği kullanıyorsunuz apartman sakinleri ile ortak ödüyorsunuz.İnternet alt yapısı var mı mesela apartmana kadar kutu bağlatılmış mı bunlarda çok önemli.dediğiniz gibi konumu ve fiyat olarak düşününce kaçırmak istemeyeceğim bi daire. bikaç sokak altında bi daire beğendim 2+1 100m2 480 000den aşağı inmiyor yine aynı civarda 500.000 den aşağı adam akıllı daire yok. eşimde neden bu kadar ucuz bi iş var diyor bende beğendim ya yoktur diyorum ama varsa olan bana olacak o yüzden korkuyorum. birde diyorum ki bir şey varsa bile çok para vermediğimiz için çok içimiz yanmayacak en azından diye eşimi avutuyorum :)
aynı müteahitin aynı sokakta iki binası var. iyi dediniz bu akşam diğer binada oturanlara sorayım alt katları . bu akşam bu konuyu netleştireceğim inşAllah
birde evet mutfak küçük ama ben belki mutfağı kırar büyütürüz yada açık mutfağa dönüştürürüz diye düşündüm ortaya bir ADA koyarız falan. yeterki bina sorunsuz olsun . ana caddeden sokağa giriyorsun direkt caddeye çok yakın yani
Ben yaşamadım ama Kuzenler var. Memnunlar hepsi. Bahçe de kullanabiliyorlar. Artık moda çatı dubleksi değil ters dubleksmerhaba arkadaşlar. bizim ev konusu biraz karıştı :=) daha önce evimin küçüklüğünden ve binamızın giriş katındaki daireye ineceğimizden bahsetmiştim. kiracılar yeni çıktı ev şuanda bakımdan geçiyor ama biz bu arada eşim ile bir kaç tane ev baktık yakın çevrelerden. ve bir tane ev bulduk bütçemize uygun eğer olursa alma imkanımız var ben bahçe kullanımı olmasından dolayı ve bayağı geniş olmasından dolayı evi çok beğendim ama ev ters dubleks. alt katta öyle çok basık değil bayağı geniş ve camların hepsi ışık alıyor odalar ferah ferah yani . ters dubleks te olup ta sorun yaşayan yada çok memnun olan var mı acaba. fikirlerinize ihtiyacım var :/
Bende yazacaktım. Babamlar evi öütahite verdi. Daha bir sene olmadı taşınalı alt ter dublex. Yarısı toprakta olduğu için kaçkere su bası. Duvarlar su çekiyor ben memnun olan pek görmedimO ev su alir yagmurda. Boyasi kalkar. Küf olur. Benden demesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?