- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
İns öyle olurBizim uyuz Türk erkekleri kendi tiplerine, akşam gelip göbeğini kaşıya kaşıya tv izleyişine, duyarsızlığına bakmaz da kadının her halini eleştirmeyi pek sever.
Sizinki de biraz aşırıya kaçmış... Bence de terapi sounlarınızı çözmeye yardımcı olacaktır..
Dediğiniz şeylerin hepsi olabilir sogudugunu ve sevmediğini düşünüyorum zatenBana ailesi tarafından dolduruluyor gibi geldi. Ya da sizden mi soğudu acaba. Böyle birdenbire kötü davranmasının bir sebebi olmalı yani. Psikolojik olarak bunalımdaysa da bu şekilde davranabilir
Bunu başarmayı karşısında güçlü durmayı aglamamayi çok istiyorum ama kesinlikle basaramiyorumBenim size tavsiyem ne olursa olsun erkeğe kendinizi zayıf hissettirmeyin. Kalbinizi kırıp sizi çok üzse de karşısında ağlamayın. Çok ağlamak geliyorsa içinizden gizlice içinizi boşaltın karşısına dik çıkın. Zaten saatlerce ağlamanız umurunda olmamış. Sürekli her tartışmada ağlamanızı artık ciddiye almaz, hissizleşir. Kendinize güvenerek ciddi ciddi savunun. Siz zayıf oldukça üstünüze geliyor. Siz de üzmeyin kendinizi böyle saçma şeyler yüzünden. Saçmaladığının farkındasınız eşinizi gülün geçin. Baktınız ki olmuyor sizi hep Mutsuz ediyor konuşur gerekirse yolları ayırırsınız. Kendinize güvenin, sizi üzmesine izin vermeyin.
Bunu başarmayı karşısında güçlü durmayı aglamamayi çok istiyorum ama kesinlikle basaramiyorum
Öyle zoruma gidiyor ki ben ağlarken gülmesi elimde olan bişey değil tedavi olmam gereken biseyse olucam sevindigim için değil bilinç dışı böyle diyor hadi bu böyle diğerleri ne değer vermediği konusunda hep kendimi kandiriyordum ama eminim gram değer vermediğine aynısını ona yasatmadan birakmicam amaadam gram değer vermiyor size kendinizle zorunuz ne? ağzına çarpıp çıkmıyor musunuz evden ya bu nasıl bir saçmalık. 40 yılda bi çok dolarsam ağlarımkarşımda biri gülse balkondan atarım herhalde
Evet olabilir bende kaldiramadim sanki tek çocukla iki çocuk arasında inanılmaz fark var kredi ödüyoruz bı yandan diğer yandan çocuklardan dolayı ben ise ara verdim birbirimizi çok ihmal ettik ama onun kin gutmesi inadı ve takıntıları olmasa bu hale gelmezdik sanırım bilmiyorum bu durumdan nasıl cikarizVallahi okumuş etmiş insanlarsınız hala ne bebek tuzlamasi allasen ?
Hadi adet diye yaptınız bir de bunu eşinizin sorgulayıp kavga çıkarması nasıl bir cehalettir yuh diyorum sadece.
Daha da konuşursa bununla ilgili bi ton yazı var bilimsel acın okutun belki keser konuşmayı.
Bence eşiniz 2 çocuklu hayatı kaldıramamış belki sorumluluk geçim derdi vs.agir gelmiş olabilir.
Es olarak birbirinize yeterince vakit ayıramamış olabilirsiniz bu süreçte.
O nedenle böyle saçma sapan şeylerden kavga çıkarıyor olabilir mi ?
Kızlar merhaba,Su saat oldu hala uyuyamadım ve konu açayım dedim burada gerçekten tecrübeli kadinlar var ve fikirlerine ihtiyacım var.Konu evliliğim 6 yıllık evliyim ve iki çocuğum var ama artık eşimle hiçbir problemimi asamiyorum.Basit konularda bile tıkanıp kalıyoruz ama birşeyler ters gidio farkindayim.
Mesela eşim her konuda beni suçlar oldu ama bunlar öyle saçma şeyler ki mantık dışı şeyler mesela ikinci çocuğumuzun boyu diğerine göre kısa ama normalin altında değil gelişimi eşim bunun boyu senin yüzünden kısa geniş beşikte yatmadigi için böyle sen onu hergun yikamadigin için böyle dedi ve ben buna günlerce üzüldüm.Mesela en saçması ikinci çocuğun tuzlanmasi farklı olduğu için böyle teri kokuyor yapamamissiniz dedi ilkinde kendi ailesi ikincisinde benim ailem vardı ve hala nasıl böyle sacmalayabildi aklım almıyor gereğinden fazla konuşmayan boş konusmayan bı insan normalde.Oğlum duvar saatini düşürdü tamam sen dikkat etmedigin için artık bu eve saat alınmayacak dedi canım bak yapma beni uzuyorsun bu davranışlarınla desem bile kendi dogrularindan asla sasmiyor ve benim deli gibi aglamalarima göz yumuyor.Benimle sürekli inatlaşma yanımda değilde karsimda durma çabasında...
Mesela babamı aradığım bı konu vardı ve aramamam gerekiyordu(evliligimle ilgili değil)sen aradin o benim arattigimi dusunecek dedi seninle ilgili olmadığını bilir dememe rağmen asla ikna olmuyor ve kendince doğru neyse neye inandiysa onu soyluyor kafasında kurguladığı şeyleri söyleyip bunlara inanıyor bunların hepsi sonradan oldu onceden inadı olmasına rağmen bana değer verirdi ve böyle değildi mesela ilk tanidigimdan beri devam eden huyu ben ağlarken gülmek bunu elinde olmadan yapıyor biliyorum ama bunun altında yatan psikolojik neden ne bilemiyorum ve ciddi ciddi psikolojik bı rahatsizligi olduğunu dusunmeye başladım artık ...Dün yine beni cok uzdugu bı gündü akşama kadar ağladım oda evdeydi bana dedi ki ben neden böyle davrandigimi cok dusundum senin herşeyi önceden kurguladigini benide kendi isteğine göre yönlendirmeye çalıştığını dusundugum için herşeye karşı cikiyorum dedi ben bunu duyunca bı aile terapistten yada bireysel olarak bı psikologtan yardım almayı düşündüm ve dunun akşamı bize bı akraba misafirliğe gelecekti cok kötü olduğum için iptal etmesini söyledim oda edemem dedi ve bunuda uzatmadim kalktım hazır biseylerden alıp hazırlamaya başladım çayın yanına.Bana dediği kelime keşke yemeğe cagirsaydin.Bende ipler koptu çünkü sabahtan beri ağlamaktan kahvaltı bile yapmamistim nasıl bu kadar bana karşı duyarsizlastigini anlamlandiramiyorum birşeyler ters gidiyo ama sanki onunda elinde değil çünkü kesinlikle kötü biri değil sevilir sayılır işinde gucunde okumuş ahlaklı biridir.Ve bütün bunları ailemle ilgili cok zor günler yaşarken yaşattı sarılıp geçecek canım demesini beklerken birde oturup onun sacmaliklarina ağladım gunlerce.Ozur dileyip gergin oldugunu söyleyip ertesi gün yine aynı şeyleri tekrarliyor.Nasil bir yol izlemeliyim?
Not:benim hatam ise bu evlilikte onun beni cildirttigi anlar ona cok hakaret ettim buda benim en büyük yanlisim biliyorum büyük oranda duzelsemde böyle saçma sapan konuları burnumdan getirince alevlenio.Bunlar tetiklemis olabilir mi?
Yok kabul eder ama ben düzeleceğimizi sanmıyorum umutsuzum açıkçasıBenim eşim ben ağlamışsam hemen gelir sarılır teselli eder, gözyaşımı siler. Kalkıp gülse bilmem ne yapardım. Herşeyde sizi suçluyor ya. Siz de nasıl bir his olduğunu anlaması için, onu suçlayın. Bakalım nasıl oluyormuş anlasın. Evlilik terapistine ikna edebilirseniz ne ala. Maalesef ki çoğu erkek yanaşmıyor
Yok kabul eder ama ben düzeleceğimizi sanmıyorum umutsuzum açıkçası
Hayır söylemedi ve bizde adet çocuk tuzlamak çoğu yerdede adet oldugunu yapildigini biliyorum bı yanmada söz konusu değilCocuklari bebekken tuzladiniz mi? Ciltleri yanmadi mi? Doktor size soylemedi mi cocuk tuzlanmaz diye?
Evet sordum öyle bı niyeti yokmuş sinir anında elinde olmadan bilmeden yapiomus sonra pisman oluyormuş çift terapisine gidicez ins asablirizEsin bitirmek icin bahane mi ariyor? Hic sordun mu?
Cocuklarin ciltleri hassastir. Bebekler banyo yaptirildiktan sonra bebek yagi surulur, tuzlanmaz. Bebek yagi bebegi rahatlatir. Tuz aşırı derecede su kaybina neden olur.Hayır söylemedi ve bizde adet çocuk tuzlamak çoğu yerdede adet oldugunu yapildigini biliyorum bı yanmada söz konusu değil
Umarim duzelir. Ancak terapistin elinde de sihirli degnek yok. Hersey esinde bitiyor.Evet sordum öyle bı niyeti yokmuş sinir anında elinde olmadan bilmeden yapiomus sonra pisman oluyormuş çift terapisine gidicez ins asabliriz
Bunu yeni doğmuş bebeklere yapıyorlar bir de. Akıllara zarar. Balık kurutuyorlar sankiCocuklarin ciltleri hassastir. Bebekler banyo yaptirildiktan sonra bebek yagi surulur, tuzlanmaz. Bebek yagi bebegi rahatlatir. Tuz aşırı derecede su kaybina neden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?