Ters giden ne ?Yardıma ihtiyacim var...

İns öyle olur

Bana ailesi tarafından dolduruluyor gibi geldi. Ya da sizden mi soğudu acaba. Böyle birdenbire kötü davranmasının bir sebebi olmalı yani. Psikolojik olarak bunalımdaysa da bu şekilde davranabilir
Dediğiniz şeylerin hepsi olabilir sogudugunu ve sevmediğini düşünüyorum zaten

Bunu başarmayı karşısında güçlü durmayı aglamamayi çok istiyorum ama kesinlikle basaramiyorum

Bunu başarmayı karşısında güçlü durmayı aglamamayi çok istiyorum ama kesinlikle basaramiyorum

Baktın ki tartışma uzayacak ve ağlayacak gibisin ortamı terk et. Başka odada nefes al. Bir süre konuşma. Kendi kendine şakaya vurmaya çalış. Çünkü seni suçladığı şeyler şaka gibi. Gereksiz tartışmalara hiç girme. Sen haklı olduğunu biliyorsan uzatma. Konuşur konuşur susar. Ağlamadan kesin ve net konuş. Haklı olduğu konu varsa da mutlaka kabul et ve haklısın de. Sürekli ağlarsan seni dikkate almaz. Her şeyi senden bilir.

adam gram değer vermiyor size kendinizle zorunuz ne? ağzına çarpıp çıkmıyor musunuz evden ya bu nasıl bir saçmalık. 40 yılda bi çok dolarsam ağlarımkarşımda biri gülse balkondan atarım herhalde

Vallahi okumuş etmiş insanlarsınız hala ne bebek tuzlamasi allasen ?
Hadi adet diye yaptınız bir de bunu eşinizin sorgulayıp kavga çıkarması nasıl bir cehalettir yuh diyorum sadece.
Daha da konuşursa bununla ilgili bi ton yazı var bilimsel acın okutun belki keser konuşmayı.

Bence eşiniz 2 çocuklu hayatı kaldıramamış belki sorumluluk geçim derdi vs.agir gelmiş olabilir.
Es olarak birbirinize yeterince vakit ayıramamış olabilirsiniz bu süreçte.
O nedenle böyle saçma sapan şeylerden kavga çıkarıyor olabilir mi ?

adam gram değer vermiyor size kendinizle zorunuz ne? ağzına çarpıp çıkmıyor musunuz evden ya bu nasıl bir saçmalık. 40 yılda bi çok dolarsam ağlarımkarşımda biri gülse balkondan atarım herhalde
Öyle zoruma gidiyor ki ben ağlarken gülmesi elimde olan bişey değil tedavi olmam gereken biseyse olucam sevindigim için değil bilinç dışı böyle diyor hadi bu böyle diğerleri ne değer vermediği konusunda hep kendimi kandiriyordum ama eminim gram değer vermediğine aynısını ona yasatmadan birakmicam ama

Evet olabilir bende kaldiramadim sanki tek çocukla iki çocuk arasında inanılmaz fark var kredi ödüyoruz bı yandan diğer yandan çocuklardan dolayı ben ise ara verdim birbirimizi çok ihmal ettik ama onun kin gutmesi inadı ve takıntıları olmasa bu hale gelmezdik sanırım bilmiyorum bu durumdan nasıl cikariz

Benim eşim ben ağlamışsam hemen gelir sarılır teselli eder, gözyaşımı siler. Kalkıp gülse bilmem ne yapardım. Herşeyde sizi suçluyor ya. Siz de nasıl bir his olduğunu anlaması için, onu suçlayın. Bakalım nasıl oluyormuş anlasın. Evlilik terapistine ikna edebilirseniz ne ala. Maalesef ki çoğu erkek yanaşmıyor

Yok kabul eder ama ben düzeleceğimizi sanmıyorum umutsuzum açıkçası

Cocuklari bebekken tuzladiniz mi? Ciltleri yanmadi mi? Doktor size soylemedi mi cocuk tuzlanmaz diye?

Hayır söylemedi ve bizde adet çocuk tuzlamak çoğu yerdede adet oldugunu yapildigini biliyorum bı yanmada söz konusu değil
Cocuklarin ciltleri hassastir. Bebekler banyo yaptirildiktan sonra bebek yagi surulur, tuzlanmaz. Bebek yagi bebegi rahatlatir. Tuz aşırı derecede su kaybina neden olur.

Adam iğrenç itici bir tip.

Bana kendi çöplüğünü size boşaltıyor gibi geldi. Size kızıp, sizin sinrinizi bozup, sizi ağlatıp kendi stres atıyor.

Ya Allah aşkına ağlamayın. O saçmalıyorsa siz de karşılığını verin. Aptal saptal ele gelmez şeyler bütün dedikleri

Yok beşik küçük de çocuk boy atamamış, yok doğru tuzlamamışsın da kokmuş. IQ'un kaç derler adama. Bu söylediklerine 5 yaşında çocuk ihtimal vermez. He bu arada max 5 yaşında olan evladınızın da teri hayatta kokmaz.

Off şiştim. Boşanmıyacağım diyorsunuz bari ağlamayın lütfen.

Cocuklarin ciltleri hassastir. Bebekler banyo yaptirildiktan sonra bebek yagi surulur, tuzlanmaz. Bebek yagi bebegi rahatlatir. Tuz aşırı derecede su kaybina neden olur.
Bunu yeni doğmuş bebeklere yapıyorlar bir de. Akıllara zarar. Balık kurutuyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…