Ters giden ne ?Yardıma ihtiyacim var...

Adam dışarıda iyi, size karşı kötü ise kusura bakmayın ama bu evlilik bitmiş demektir.
Adamın size yaptıkları resmen işkence.
Ben eşinizin herhangi bir psikolojik bozukluğu olduğunu sanmıyorum.

Adam dışarıda iyi, size karşı kötü ise kusura bakmayın ama bu evlilik bitmiş demektir.
Adamın size yaptıkları resmen işkence.
Ben eşinizin herhangi bir psikolojik bozukluğu olduğunu sanmıyorum.
Bilmiyorum sonradan olduğu ve mantık dışı olduğu için bı sorunu olduğunu düşünüyorum bende

Adamın g... Kalkmıs.
Siz de herşeye ağlamayı bırakın bence.
Laftan anlamıyorsa da o kalkan yerlerini indirin.
Aman agam, aman paşam demeye gerek yok
Hıc demiyorum inanin.Ama değişmesini de saglayamiyorum.Ozur dileyip pişman olduğunu gergin olduğu için böyle davrandığını söylüyor ertesi gün yine aynı onun değişimi icin napmam lazım bilmiorum

Eşiniz "el iyisi"sanırım. Çocuğunun boyunun kısalığı bu bile eşine mal eden eş iyi olamaz çünkü.

Önceden agresif davranıyordum diyorsunuz, buna sebep olan eşinizin bu tarz tavırlarıysa haksız da sayılmazsınız. Çift terapisi alın muhakkak.

Kinci ayni zamanda.. Kendisinin en buyuk yanlislarini bile affetmeni, unutmani bekleyip hafife alirken senin onun yuzunden verdigin kucucuk tepkiyi bile büyütüp kafasina yerlestiriyor dmi? Kompleksli biri muhtemelen..
Alakasiz olacak ama boga veya akrep burcu mu?

Sen hakaret etmesen de olacaktı bunlar bence..
Esin sizofren ya da bipolar degil ama ciddi anlamda sıkıntılı bi psikolojisi var.. Kinci, kompleksli ve kusur arayıcı.. Ne yaparsan yap bi sey bulacaktir bu tip insanlar..
Ayrilmayi dusunmuyorsan da tavrını cok net koymalısın, her seyi goze alarak.. Cunku boyle giderse hep daha fazlasi olur..

Aynen öyle etrafa kimseye agrasif değilim kimseye kötü laf etmisligim yok beni insanlıktan çıkartan da eşimin davranışları bunu ona da anlatıyorum saygisizligim yüzünden bu hale geldigini söylüyor önceden kesinlikle böyle değildi ama son günlerde yaşattikları artık kaldiramiyorum çift terapisti kesinlikle alicam diğer türlü asla konuşmayı istemiorum suan ins çift terapisti ikimizede iyi gelir

Evet 6 yıl önceki yaptığım olayı sana güvenip birşeyi anlatmıyorum çünkü bunu yapmistin deyip bana hatırlatıyor ve artık gerçekten tukendim.Oglak burcu eşim bende aslanim

Bilemiyorum sanki böyle degismezdi

Evet 6 yıl önceki yaptığım olayı sana güvenip birşeyi anlatmıyorum çünkü bunu yapmistin deyip bana hatırlatıyor ve artık gerçekten tukendim.Oglak burcu eşim bende aslanim
Oglak erkegi de zordur genelde..
Kinci, kompleksli insanla cok zor.. Ben yapamadim, ayrildim.. InsaAllah senin sorunlarin çözülür, huzura kavuşursun.. Ne diyecegimi bilemedim..

Bilemiyorum sanki böyle degismezdi
Esin degismedi, gercek huylarini gordun sen zaman geçtikçe.. Sen oyle davranmasan da boyle olacakti ayrica.. Cunku hakarete tepki baska sekilde olur; cocugun boyunu bile kusurmuş ve sebebi senmişsin gibi söylemesi hakaretin veya ters davranisinin karsiligi degil..
Surekli kusur arayan, kusur bulamazsa üreten, birilerini suçlayan kişilere bahane gerekmez..

evliliklerde ilk yıllar, kadınlar eşlerini değiştirme çabasına çok giriyor...birçok kavga tartışma yaşanıyor, sonra kadının aklı başına geliyor ama, bu sefer erkek eskisi gibi olmuyor...

BENİM EŞİMDE DIŞARIDA SEVİLİR SAYILIR HATTA NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUM SÖYLENİR BLA BLA. BENZER DURUMLAR BENDE DE VAR MESELA. AMA BEN KENDİMİ KANDIRIYORUM MESELA BENİ BENCE SEVMİYOR. SEVSE AĞLADIĞIMDA BİRŞEYLER DEĞİŞİR DİMİ?

Oglak erkegi de zordur genelde..
Kinci, kompleksli insanla cok zor.. Ben yapamadim, ayrildim.. InsaAllah senin sorunlarin çözülür, huzura kavuşursun.. Ne diyecegimi bilemedim..
Evet kinci bı yapısı var ve ben sevgimizin herşeyin üstesinden gelebileceğine inanmıştım ona olan sevgim hala var ısrarla bilinçli uzmedigini düşünüyorum yada düşünmek istiyorum bilmiorum bı yandanda sevgisine inancım bitti karmakarışık duygular içerisindeyim dün gelen aile dostumuz kişisel testler yaptı eğlence amaçlı eşimin bütün testlerinde aşk yoktu benimkinde var ve doğru ciktiginida düşündüm bı müddet konusmayip daha sonra çift terapisti almaktan başka çarem yok sanırım siz neden ayrilmistiniz çocuk varmiydi ins şuan mutlusunuzdur

Önceden de mi boyleydi

ben dün akşam eşimle çok şeyi paylaşmamaya karar verdim ,
nasılsa herşeyde beni haksız ve suçlu bulacak neden anlatayım ki ,

sende öyle yapabilrsin
Ben öyle olamıyorum ama olucam dün bunun için kendime söz verdim eşim öyledir mesela paylaşmaz sırlarını nedenide 6 yıl önceki yaptığım ilk ve tek son hatam yuzunden geri dönüşü yokmuş güvensizliğin böylede kinci napicagimi bilmiorum

Evet ama bu sonradan oldu gerçekten böyle biri değildi bunları çift terapistiyle asamazsak sonumuz nolur hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…