- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Böyle biri değildi ve evet sevilip değer gören birisi bu dediğimde arkasındayım ama artık beni sevdiğine inanmıyorum bana karşı bı kin oluştu bunda benimde payım oldu ona hakaret etmelerim de tetikledi bu durumu ama bu kadar vicdansız olması da kaniksanacak bı durum değil yardım almayı düşündüğüm için yazdim zaten bende
Bilmiyorum sonradan olduğu ve mantık dışı olduğu için bı sorunu olduğunu düşünüyorum bendeAdam dışarıda iyi, size karşı kötü ise kusura bakmayın ama bu evlilik bitmiş demektir.
Adamın size yaptıkları resmen işkence.
Ben eşinizin herhangi bir psikolojik bozukluğu olduğunu sanmıyorum.
Evet normal değil bana kızdığı şeyler bile mantık dışı coguEşinin kesinlikle yardıma ihtiyacı var. Bunlar normal insan davranışları değil.
Hıc demiyorum inanin.Ama değişmesini de saglayamiyorum.Ozur dileyip pişman olduğunu gergin olduğu için böyle davrandığını söylüyor ertesi gün yine aynı onun değişimi icin napmam lazım bilmiorumAdamın g... Kalkmıs.
Siz de herşeye ağlamayı bırakın bence.
Laftan anlamıyorsa da o kalkan yerlerini indirin.
Aman agam, aman paşam demeye gerek yok
Kinci ayni zamanda.. Kendisinin en buyuk yanlislarini bile affetmeni, unutmani bekleyip hafife alirken senin onun yuzunden verdigin kucucuk tepkiyi bile büyütüp kafasina yerlestiriyor dmi? Kompleksli biri muhtemelen..Bilincaltinda yönetilme, kandırılma korkusu mu var acaba? Bu yuzden mi surekli farkli bir niyet arayışında?
Aynen böyle yonettigimi ve kandirdigimi düşünüyor ..Önceden gerçekten böyle değildi istediğimi inadına yapmıyor ve hep tetikte salmiyor kendini hicbirzaman evliliğin ilk ayında güvenini sarstim ama telafi ettim acemilikti bilemedim böyle şeyleri oda bana yaşattı aslinda ama insanlar hata yapabilir ben unuttum tekrar ona güveniyorum o evliligimin ilk ayında onunda suçu olduğu bı konuda güvenini zedeledim ama bu öyle büyük bi konu değil affedilmeyecek bişey hic degil.Sana asla güvenim yok dedi dün bana
Sen hakaret etmesen de olacaktı bunlar bence..Böyle biri değildi ve evet sevilip değer gören birisi bu dediğimde arkasındayım ama artık beni sevdiğine inanmıyorum bana karşı bı kin oluştu bunda benimde payım oldu ona hakaret etmelerim de tetikledi bu durumu ama bu kadar vicdansız olması da kaniksanacak bı durum değil yardım almayı düşündüğüm için yazdim zaten bende
Aynen öyle etrafa kimseye agrasif değilim kimseye kötü laf etmisligim yok beni insanlıktan çıkartan da eşimin davranışları bunu ona da anlatıyorum saygisizligim yüzünden bu hale geldigini söylüyor önceden kesinlikle böyle değildi ama son günlerde yaşattikları artık kaldiramiyorum çift terapisti kesinlikle alicam diğer türlü asla konuşmayı istemiorum suan ins çift terapisti ikimizede iyi gelirEşiniz "el iyisi"sanırım. Çocuğunun boyunun kısalığı bu bile eşine mal eden eş iyi olamaz çünkü.
Önceden agresif davranıyordum diyorsunuz, buna sebep olan eşinizin bu tarz tavırlarıysa haksız da sayılmazsınız. Çift terapisi alın muhakkak.
Evet 6 yıl önceki yaptığım olayı sana güvenip birşeyi anlatmıyorum çünkü bunu yapmistin deyip bana hatırlatıyor ve artık gerçekten tukendim.Oglak burcu eşim bende aslanimKinci ayni zamanda.. Kendisinin en buyuk yanlislarini bile affetmeni, unutmani bekleyip hafife alirken senin onun yuzunden verdigin kucucuk tepkiyi bile büyütüp kafasina yerlestiriyor dmi? Kompleksli biri muhtemelen..
Alakasiz olacak ama boga veya akrep burcu mu?
Bilemiyorum sanki böyle degismezdiSen hakaret etmesen de olacaktı bunlar bence..
Esin sizofren ya da bipolar degil ama ciddi anlamda sıkıntılı bi psikolojisi var.. Kinci, kompleksli ve kusur arayıcı.. Ne yaparsan yap bi sey bulacaktir bu tip insanlar..
Ayrilmayi dusunmuyorsan da tavrını cok net koymalısın, her seyi goze alarak.. Cunku boyle giderse hep daha fazlasi olur..
Oglak erkegi de zordur genelde..Evet 6 yıl önceki yaptığım olayı sana güvenip birşeyi anlatmıyorum çünkü bunu yapmistin deyip bana hatırlatıyor ve artık gerçekten tukendim.Oglak burcu eşim bende aslanim
Esin degismedi, gercek huylarini gordun sen zaman geçtikçe.. Sen oyle davranmasan da boyle olacakti ayrica.. Cunku hakarete tepki baska sekilde olur; cocugun boyunu bile kusurmuş ve sebebi senmişsin gibi söylemesi hakaretin veya ters davranisinin karsiligi degil..Bilemiyorum sanki böyle degismezdi
evliliklerde ilk yıllar, kadınlar eşlerini değiştirme çabasına çok giriyor...birçok kavga tartışma yaşanıyor, sonra kadının aklı başına geliyor ama, bu sefer erkek eskisi gibi olmuyor...Kızlar merhaba,Su saat oldu hala uyuyamadım ve konu açayım dedim burada gerçekten tecrübeli kadinlar var ve fikirlerine ihtiyacım var.Konu evliliğim 6 yıllık evliyim ve iki çocuğum var ama artık eşimle hiçbir problemimi asamiyorum.Basit konularda bile tıkanıp kalıyoruz ama birşeyler ters gidio farkindayim.
Mesela eşim her konuda beni suçlar oldu ama bunlar öyle saçma şeyler ki mantık dışı şeyler mesela ikinci çocuğumuzun boyu diğerine göre kısa ama normalin altında değil gelişimi eşim bunun boyu senin yüzünden kısa geniş beşikte yatmadigi için böyle sen onu hergun yikamadigin için böyle dedi ve ben buna günlerce üzüldüm.Mesela en saçması ikinci çocuğun tuzlanmasi farklı olduğu için böyle teri kokuyor yapamamissiniz dedi ilkinde kendi ailesi ikincisinde benim ailem vardı ve hala nasıl böyle sacmalayabildi aklım almıyor gereğinden fazla konuşmayan boş konusmayan bı insan normalde.Oğlum duvar saatini düşürdü tamam sen dikkat etmedigin için artık bu eve saat alınmayacak dedi canım bak yapma beni uzuyorsun bu davranışlarınla desem bile kendi dogrularindan asla sasmiyor ve benim deli gibi aglamalarima göz yumuyor.Benimle sürekli inatlaşma yanımda değilde karsimda durma çabasında...
Mesela babamı aradığım bı konu vardı ve aramamam gerekiyordu(evliligimle ilgili değil)sen aradin o benim arattigimi dusunecek dedi seninle ilgili olmadığını bilir dememe rağmen asla ikna olmuyor ve kendince doğru neyse neye inandiysa onu soyluyor kafasında kurguladığı şeyleri söyleyip bunlara inanıyor bunların hepsi sonradan oldu onceden inadı olmasına rağmen bana değer verirdi ve böyle değildi mesela ilk tanidigimdan beri devam eden huyu ben ağlarken gülmek bunu elinde olmadan yapıyor biliyorum ama bunun altında yatan psikolojik neden ne bilemiyorum ve ciddi ciddi psikolojik bı rahatsizligi olduğunu dusunmeye başladım artık ...Dün yine beni cok uzdugu bı gündü akşama kadar ağladım oda evdeydi bana dedi ki ben neden böyle davrandigimi cok dusundum senin herşeyi önceden kurguladigini benide kendi isteğine göre yönlendirmeye çalıştığını dusundugum için herşeye karşı cikiyorum dedi ben bunu duyunca bı aile terapistten yada bireysel olarak bı psikologtan yardım almayı düşündüm ve dunun akşamı bize bı akraba misafirliğe gelecekti cok kötü olduğum için iptal etmesini söyledim oda edemem dedi ve bunuda uzatmadim kalktım hazır biseylerden alıp hazırlamaya başladım çayın yanına.Bana dediği kelime keşke yemeğe cagirsaydin.Bende ipler koptu çünkü sabahtan beri ağlamaktan kahvaltı bile yapmamistim nasıl bu kadar bana karşı duyarsizlastigini anlamlandiramiyorum birşeyler ters gidiyo ama sanki onunda elinde değil çünkü kesinlikle kötü biri değil sevilir sayılır işinde gucunde okumuş ahlaklı biridir.Ve bütün bunları ailemle ilgili cok zor günler yaşarken yaşattı sarılıp geçecek canım demesini beklerken birde oturup onun sacmaliklarina ağladım gunlerce.Ozur dileyip gergin oldugunu söyleyip ertesi gün yine aynı şeyleri tekrarliyor.Nasil bir yol izlemeliyim?
Not:benim hatam ise bu evlilikte onun beni cildirttigi anlar ona cok hakaret ettim buda benim en büyük yanlisim biliyorum büyük oranda duzelsemde böyle saçma sapan konuları burnumdan getirince alevlenio.Bunlar tetiklemis olabilir mi?
BENİM EŞİMDE DIŞARIDA SEVİLİR SAYILIR HATTA NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUM SÖYLENİR BLA BLA. BENZER DURUMLAR BENDE DE VAR MESELA. AMA BEN KENDİMİ KANDIRIYORUM MESELA BENİ BENCE SEVMİYOR. SEVSE AĞLADIĞIMDA BİRŞEYLER DEĞİŞİR DİMİ?Kızlar merhaba,Su saat oldu hala uyuyamadım ve konu açayım dedim burada gerçekten tecrübeli kadinlar var ve fikirlerine ihtiyacım var.Konu evliliğim 6 yıllık evliyim ve iki çocuğum var ama artık eşimle hiçbir problemimi asamiyorum.Basit konularda bile tıkanıp kalıyoruz ama birşeyler ters gidio farkindayim.
Mesela eşim her konuda beni suçlar oldu ama bunlar öyle saçma şeyler ki mantık dışı şeyler mesela ikinci çocuğumuzun boyu diğerine göre kısa ama normalin altında değil gelişimi eşim bunun boyu senin yüzünden kısa geniş beşikte yatmadigi için böyle sen onu hergun yikamadigin için böyle dedi ve ben buna günlerce üzüldüm.Mesela en saçması ikinci çocuğun tuzlanmasi farklı olduğu için böyle teri kokuyor yapamamissiniz dedi ilkinde kendi ailesi ikincisinde benim ailem vardı ve hala nasıl böyle sacmalayabildi aklım almıyor gereğinden fazla konuşmayan boş konusmayan bı insan normalde.Oğlum duvar saatini düşürdü tamam sen dikkat etmedigin için artık bu eve saat alınmayacak dedi canım bak yapma beni uzuyorsun bu davranışlarınla desem bile kendi dogrularindan asla sasmiyor ve benim deli gibi aglamalarima göz yumuyor.Benimle sürekli inatlaşma yanımda değilde karsimda durma çabasında...
Mesela babamı aradığım bı konu vardı ve aramamam gerekiyordu(evliligimle ilgili değil)sen aradin o benim arattigimi dusunecek dedi seninle ilgili olmadığını bilir dememe rağmen asla ikna olmuyor ve kendince doğru neyse neye inandiysa onu soyluyor kafasında kurguladığı şeyleri söyleyip bunlara inanıyor bunların hepsi sonradan oldu onceden inadı olmasına rağmen bana değer verirdi ve böyle değildi mesela ilk tanidigimdan beri devam eden huyu ben ağlarken gülmek bunu elinde olmadan yapıyor biliyorum ama bunun altında yatan psikolojik neden ne bilemiyorum ve ciddi ciddi psikolojik bı rahatsizligi olduğunu dusunmeye başladım artık ...Dün yine beni cok uzdugu bı gündü akşama kadar ağladım oda evdeydi bana dedi ki ben neden böyle davrandigimi cok dusundum senin herşeyi önceden kurguladigini benide kendi isteğine göre yönlendirmeye çalıştığını dusundugum için herşeye karşı cikiyorum dedi ben bunu duyunca bı aile terapistten yada bireysel olarak bı psikologtan yardım almayı düşündüm ve dunun akşamı bize bı akraba misafirliğe gelecekti cok kötü olduğum için iptal etmesini söyledim oda edemem dedi ve bunuda uzatmadim kalktım hazır biseylerden alıp hazırlamaya başladım çayın yanına.Bana dediği kelime keşke yemeğe cagirsaydin.Bende ipler koptu çünkü sabahtan beri ağlamaktan kahvaltı bile yapmamistim nasıl bu kadar bana karşı duyarsizlastigini anlamlandiramiyorum birşeyler ters gidiyo ama sanki onunda elinde değil çünkü kesinlikle kötü biri değil sevilir sayılır işinde gucunde okumuş ahlaklı biridir.Ve bütün bunları ailemle ilgili cok zor günler yaşarken yaşattı sarılıp geçecek canım demesini beklerken birde oturup onun sacmaliklarina ağladım gunlerce.Ozur dileyip gergin oldugunu söyleyip ertesi gün yine aynı şeyleri tekrarliyor.Nasil bir yol izlemeliyim?
Not:benim hatam ise bu evlilikte onun beni cildirttigi anlar ona cok hakaret ettim buda benim en büyük yanlisim biliyorum büyük oranda duzelsemde böyle saçma sapan konuları burnumdan getirince alevlenio.Bunlar tetiklemis olabilir mi?
Evet kinci bı yapısı var ve ben sevgimizin herşeyin üstesinden gelebileceğine inanmıştım ona olan sevgim hala var ısrarla bilinçli uzmedigini düşünüyorum yada düşünmek istiyorum bilmiorum bı yandanda sevgisine inancım bitti karmakarışık duygular içerisindeyim dün gelen aile dostumuz kişisel testler yaptı eğlence amaçlı eşimin bütün testlerinde aşk yoktu benimkinde var ve doğru ciktiginida düşündüm bı müddet konusmayip daha sonra çift terapisti almaktan başka çarem yok sanırım siz neden ayrilmistiniz çocuk varmiydi ins şuan mutlusunuzdurOglak erkegi de zordur genelde..
Kinci, kompleksli insanla cok zor.. Ben yapamadim, ayrildim.. InsaAllah senin sorunlarin çözülür, huzura kavuşursun.. Ne diyecegimi bilemedim..
Önceden de mi boyleydiBENİM EŞİMDE DIŞARIDA SEVİLİR SAYILIR HATTA NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUM SÖYLENİR BLA BLA. BENZER DURUMLAR BENDE DE VAR MESELA. AMA BEN KENDİMİ KANDIRIYORUM MESELA BENİ BENCE SEVMİYOR. SEVSE AĞLADIĞIMDA BİRŞEYLER DEĞİŞİR DİMİ?
Ben öyle olamıyorum ama olucam dün bunun için kendime söz verdim eşim öyledir mesela paylaşmaz sırlarını nedenide 6 yıl önceki yaptığım ilk ve tek son hatam yuzunden geri dönüşü yokmuş güvensizliğin böylede kinci napicagimi bilmiorumben dün akşam eşimle çok şeyi paylaşmamaya karar verdim ,
nasılsa herşeyde beni haksız ve suçlu bulacak neden anlatayım ki ,
sende öyle yapabilrsin
Evet ama bu sonradan oldu gerçekten böyle biri değildi bunları çift terapistiyle asamazsak sonumuz nolur hiç bilmiyorumEsin degismedi, gercek huylarini gordun sen zaman geçtikçe.. Sen oyle davranmasan da boyle olacakti ayrica.. Cunku hakarete tepki baska sekilde olur; cocugun boyunu bile kusurmuş ve sebebi senmişsin gibi söylemesi hakaretin veya ters davranisinin karsiligi degil..
Surekli kusur arayan, kusur bulamazsa üreten, birilerini suçlayan kişilere bahane gerekmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?