Ters iliski anlasilirmi

ters ilişkiye giren biri evlendiği zaman eşi anlar mı?
Eşi doktorsa anlar.. afedersin de anüsün şekli bi değişik oluyormuş anal yapanlarda şak diye anlıyorlarmış .. doktor arkadaşlarımdan biliyorum.. özellikle de jinekolojik muayenede direkt anlıyor doktor..

Yani sıklığına göre felan değişir herhalde.. Ama hiçbir ilişki yaşamadım dediyseniz davranıştan yine anlar karşıdaki kişi.

Bir iki kerede anlasilmaz ama cok fazla yaparsaniz, esiniz de deneyimli biriyse anlayabilir.
Burada esinizin anlamasindan ziyade ikiyuzluluk daha buyuk problem ama sizin dert ettiginiz bu degil saniyorum.

O yuzden iciniz rahat etsin, abartmadiginiz surece kendinizi bakire diye tanıtabilirsiniz.

Terside düzüde her türlü ilişkidir.. kimi kandırcaksınız kendinizi mi ? Karsınızdakini mi? Sizin icin bi problem yoksa ters iliskide , düzünüde rahatlıkla yapın illa kanıt kalmasın diye kasmayın kendinizi. Ters düz oldum iyicene ha

Ekşide bir yorum vardı
Bakire olmayan kadını yürüyüşünden anlıyorlarmış lajskjshsks
Aklıma o geldi
Nereden anlaşılacak ya
Kadın doğumda bile açılıp bakılan bir şeyi Türk erkeği tabi yürüyüşten çıkarabilme gücüne sahip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…