Ters iliski anlasilirmi

Gece gece okudum sinirlendim bu sapkınlık niye arkadsım niye ya bu adar bu meraklısın b. K yolunu becertmeye hiçmi onurun haysiyetin kadınlık gururun yok adama keyfini yaşatıp sonra gelir buraya böyle göt korkusuyla soru yazarsın işte anlar lar evet inşallah cümle alem anlar da rezil olursun

Evlilik düşünmediğiniz biriyle ters ilişki yaşamak saçma? Kaldı ki dinen ve sağlık için okadar çok zararı varkiii.

Bence kendi de başkaları ile ters ilişki yaşıyorsa aklına gelecek ilk şey o’dur

Arkadaş madem bu konulara bu kadar takıyorsunuz, neden yaparsınız anlamam. Birşey yapıyorsunuz madem, arkasında da durun.
Anlar mı?
Zarım bozuldu mu? vs... sürekli benzer konular.

Kararınız ne olursa olsun anal seks sonucunda da hamile kalma riski var. Onu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim

Kararınız ne olursa olsun anal seks sonucunda da hamile kalma riski var. Onu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim
Anal seks sonucunda hamilelik riski nasıl oluyor ki? İlk defa duyuyorum bunu.

Penis bok olmuyormu? Bu nasıl midedir bu nasıl bir pisliktir? Yapana saygım filan yok kesinlikle ayet ile haram edilmiş hakkında ayeti kerime olan bir durum günahı çok büyük sağlık açısından kadında erkegede çok zararlı hatta hukuken tek celse boşanma nedeni..Allahın kanunu sağlığın kanunu devletin kanunu hayır diyor sen altına kaçırdığında anlar...

Anal seks sonucunda hamilelik riski nasıl oluyor ki? İlk defa duyuyorum bunu.
Prezervatif kullanılmıyorsa dikkat edilmediğinde sperm anüsten akıp vajinaya girebiliyor veya penisten direk damlayabiliyor ve az da olsa istenmeyen hamilelikler oluşabiliyor.

Evet kakani tutamayıp oraya buraya mıçmaya başlayınca aklı varsa suphelenir diye düşünüyorum

Hiç mi kendinize saygınız yok? Dini kısmına girmek istemiyorum zira herkesin inancı kendine ama sağlık kısmı adamın ne düşündüğünden daha önemli emin ol. Kendi bedenini istediğin gibi kullanmakta özgürsün sorumlusu da sensin bize ne ama sırf bakireyim diyebilmek için yediğiniz bu b.klar ilerde paçalarınızdan fersah fersah akacak inan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…