- 22 Şubat 2017
- 55
- 158
- 43
- 37
İşiniz nedirAnlaşılıyor şahsen işimden kaynaklı ben anlıyorum
Estetisyenim canımİşiniz nedir
Dısardan farkedilecek bir deformasyon oluyor mu yaniEstetisyenim canım
Evet baya oluyor hemdeDısardan farkedilecek bir deformasyon oluyor mu yani kusura bakmayın bu konuda deneyimim yok o yüzden merak ettim
Ben şok Ben iptal..Evet baya oluyor hemde
anlamaz devam et :)ters ilişkiye giren biri evlendiği zaman eşi anlar mı?
E ama haksız mıyımHak yolu varken neden b*k yolu? Ay bu cümleye bayıldım
Bende anlıyorum bunda ne varki? Arkadan yürüyüşünden değilde arka kemik yapısından nasil tarif etsem bilemedim bizim bir akraba gelini düğünden önce turkiyeden alıp geldi görünce bu kız bakire değil dedim içimden neyse 1-2 ay sonra düğün oldu gerdek gecesi çok olay yaşamışlardı kızı da ertesi gün geri yollamışlar...Ekşide bir yorum vardı
Bakire olmayan kadını yürüyüşünden anlıyorlarmış lajskjshsks
Aklıma o geldi
Nereden anlaşılacak ya
Kadın doğumda bile açılıp bakılan bir şeyi Türk erkeği tabi yürüyüşten çıkarabilme gücüne sahip
ay nasıl anlaşılıyo tarif etsene ben de öğrenmek istiyorum :) nerenin kemiğine bakıcazBende anlıyorum bunda ne varki? Arkadan yürüyüşünden değilde arka kemik yapısından nasil tarif etsem bilemedim bizim bir akraba gelini düğünden önce turkiyeden alıp geldi görünce bu kız bakire değil dedim içimden neyse 1-2 ay sonra düğün oldu gerdek gecesi çok olay yaşamışlardı kızı da ertesi gün geri yollamışlar...
Popoyla bacak arası canımay nasıl anlaşılıyo tarif etsene ben de öğrenmek istiyorum :) nerenin kemiğine bakıcaz
hmmm tamam şimdi anladım açılmış gibi mi duruyo orası yaniPopoyla bacak arası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?