Gibi gibi kemik ten anlarsinhmmm tamam şimdi anladım açılmış gibi mi duruyo orası yani
bi bakcam bakalım nasıl oluyomuş ben de merak ettim şimdi :)Gibi gibi kemik ten anlarsin
ama bence orası deforme olur ya kalıcı bi şekildeHayır zamanla yeniden daralıyor zaten
Eşimle sevgiliyken ters ilişki yaşadık hemde bir kaç ay kadar sonra birgün bir Video izledik günahını Vs anlatan çok pişman olduk bir buçuk senedir yapmıyoruz sonra bir ay kadar önce eşim dayanamadı ama yapamadık ilk günkü gibi zorlandık sonra vazgeçtikama bence orası deforme olur ya kalıcı bi şekilde
önden ilişki yaşamak varken bir erkek neden arkadan ilişki yaşamak ister, erkekler zevk mi alıyo bundan?Eşimle sevgiliyken ters ilişki yaşadık hemde bir kaç ay kadar sonra birgün bir Video izledik günahını Vs anlatan çok pişman olduk bir buçuk senedir yapmıyoruz sonra bir ay kadar önce eşim dayanamadı ama yapamadık ilk günkü gibi zorlandık
Zevk vermese yasarlar miönden ilişki yaşamak varken bir erkek neden arkadan ilişki yaşamak ister, erkekler zevk mi alıyo bundan?
ama anlamıyorum önden daha zevkli değil mi erkekler için bile olsa?Zevk vermese yasarlar mi
Bana göre Bekar erkek aman karşı tarafın bekaretine zarar gelmesin başım ağrımasın, zevkini bedava yaşayım diye ters ilişki istiyor. Lisede Bi arkadaşm vardı erkek arkadasıyla ters ilişki yaşamışlardı sırf cocuk ayrılmasın diye.önden ilişki yaşamak varken bir erkek neden arkadan ilişki yaşamak ister, erkekler zevk mi alıyo bundan?
Haram herzaman tatlıdır. Ters ilişki İslam dininde haram.ama anlamıyorum önden daha zevkli değil mi erkekler için bile olsa?
Ya sana bana gore zevksiz olabilir on zevkli olabilirama anlamıyorum önden daha zevkli değil mi erkekler için bile olsa?
Dötünden anlarrrters ilişkiye giren biri evlendiği zaman eşi anlar mı?
arkadan ilişki yaşayınca da başına kalabilir, doktora gitse kız ispat edemez mi, başına kalmak isteyen tersten da başına kalmaz mı?Bana göre Bekar erkek aman karşı tarafın bekaretine zarar gelmesin başım ağrımasın, zevkini bedava yaşayım diye ters ilişki istiyor. Lisede Bi arkadaşm vardı erkek arkadasıyla ters ilişki yaşamışlardı sırf cocuk ayrılmasın diye.
peki çocuk ayrıldı mı sonra ondan?Bana göre Bekar erkek aman karşı tarafın bekaretine zarar gelmesin başım ağrımasın, zevkini bedava yaşayım diye ters ilişki istiyor. Lisede Bi arkadaşm vardı erkek arkadasıyla ters ilişki yaşamışlardı sırf cocuk ayrılmasın diye.
Evet.peki çocuk ayrıldı mı sonra ondan?
boşuna yaşamış yani kız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?