Tersine dönen cinsellik

hatirambenim93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
38
13
3
30
Merhaba esimle yaslar benim 31 onun 32 , simdiye kadar hic bir sorun yoktu hep fazlasini isteyen oydu gunde 4 5 isterdi ben kacardim ben yoruluyorum 1 2 max 3 asla istemem bitiyorum neyse son 1 aydir adama bi haller oldu , sertlesme ve cabuk bosalma basladi kendide raharsiz yani 10 dk da bosaliyor, ama bana yetiyo ucu ucuna bende bosaliyorim simdiye kadae bosalmadigim cok nadirdir , dun gece iki kez bosaldim ama ikinci de esim sertlesme sorunu yasadi yani bana yetti ama kendisi raharsiz oldu sertlesti tekrar devam ettik , ama bu neden kaynakli ben bu aralar daha istekliyim ama adam degisti gibi varmi macun falan tavsiye edeceginiz

Ne kadar süredir evlisiniz. Hergün günde 4-5 fazla zaten can dayanmaz. Siz de max 1-2 diyorsunuz zaten. hani o kadar da sık ilişkiye girmek zorunda değilsiniz.

5 yillik evlilik 4 senede sevgililik var. Yani hep uzun surerdi 45 dkyi gecerdi genelde ama simdi 10 dk 15dk dustu, 1 aydir da yani psikolojik mi kendi de takiyor kafaya

cnm macun falan değil, monotonlaşma gibi hissetmiş olabilir, kıyafetle, pozisyonla canlandır biraz bence. hele ikincide zaten geç sertleşiyolar, ekstra efor bekliyolar bizden.

AMa son 1 aydir boyle ya nazar mi degdi acaba bi kac ortamda konustuk arkadaslarla ahlatmistim sasirmislardi nazar da degmis olabilir

Merhaba esimle yaslar benim 31 onun 32 , simdiye kadar hic bir sorun yoktu hep fazlasini isteyen oydu gunde 4 5 isterdi ben kacardim ben yoruluyorum 1 2 max 3 asla istemem bitiyorum neyse son 1 aydir adama bi haller oldu , sertlesme ve cabuk bosalma basladi kendide raharsiz yani 10 dk da bosaliyor, ama bana yetiyo ucu ucuna bende bosaliyorim simdiye kadae bosalmadigim cok nadirdir , dun gece iki kez bosaldim ama ikinci de esim sertlesme sorunu yasadi yani bana yetti ama kendisi raharsiz oldu sertlesti tekrar devam ettik , ama bu neden kaynakli ben bu aralar daha istekliyim ama adam degisti gibi varmi macun falan tavsiye edeceginiz
Hormonel değişiklikler, sağlık sorunları veya stres buna sebep oluyor olabilir. Son zamanlarda stresli birşeyler yaşadı mı eşiniz?

Hormonel değişiklikler, sağlık sorunları veya stres buna sebep oluyor olabilir. Son zamanlarda stresli birşeyler yaşadı mı eşiniz

her gün iki kere yapmanıza rağmen macun mu istiyorsunuz anlamadım? allah başka dert vermesin.

makine değiliz ki sonuçta. dönemsel bir şeydir belki.

Back
X