Tesa spermleri daha kaliteli mi olur?????

rosaline16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
1.339
1.401
83
39
azosperm ile tüp bebeğe başladık.ilk tedavimizde İğne kullanarak sperm çıkışımız oldu.havuzlama yaptık dondurduk. Yumurta toplandı fakat 5embiryoyu 3. Günden sonra kaybettik. Dondurulmuş spermlerin kalitesinden kaynaklıdır diye 2. Tedavimizde eşime tesa yapıldı daha kaliteli sperm olur diye benden aynı gün yumurta toplandı.6 yumurta döllendi 5. Güne 2 embriyomuz geldi. Korkuyorum bu embriyolar donduruldu çözülünce kaybedersem korkusu sardı beni. Tesa dan çıkan spermleri de dondurduk. Yani taze taze olmazsa dondurulmuş da olmadı.🤦🏻‍♀️

5 kez tüp bebek tedavisi olduk ama hep olumsuz oldu. Bir kez bile tutmadı.sorun esimdeki Sperm eksikliği ve hareketsizligi. Bu noktada İst. Bahcecide Bülent Erol şırınga ile sperm aldı ama sonuç hüsran ben de dedim aceba testis açılıp sperm bulunsa daha mı iyi olurdu diye. Aynı ücreti verdiğimiz halde tese yapılmamış. Şu an iyi bir tese yapacak Dr. Arıyoruz. Size de geçmiş olsun.

5 kez tüp bebek tedavisi olduk ama hep olumsuz oldu. Bir kez bile tutmadı.sorun esimdeki Sperm eksikliği ve hareketsizligi. Bu noktada İst. Bahcecide Bülent Erol şırınga ile sperm aldı ama sonuç hüsran ben de dedim aceba testis açılıp sperm bulunsa daha mı iyi olurdu diye. Aynı ücreti verdiğimiz halde tese yapılmamış. Şu an iyi bir tese yapacak Dr. Arıyoruz. Size de geçmiş olsun.
şırınga ile testisten sperm alınıyor aynı şekilde olmaz mı? Transfer oldunuz mu ben hiç olmadım 2. Denememiz Allah inşallah hayırlı bir evlat nasip eder ikimize de 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Doktorunuz kim acaba sizin volüm hacminiz nasıldı acaba birde inşallah tutar 🥰🙏🏻
Yani o kadar ayrıntılı bilmiyoruz. Volüm hacmini ilk burda duydum. Sperm sayımız sıfırdı hormonları çok düşüktü. İğnelerle sprem çıkışı oldu. O spermler başarılı olmadı. Yine sayı sıfırlandı yine iğne kullandık.Doktor testisten alırsak daha kaliteli buluruz dedi. İğne ile testisten sperm aldı. Onlarla embriyomuz oluştu. Kalanları da dondurduk

Yani o kadar ayrıntılı bilmiyoruz. Volüm hacmini ilk burda duydum. Sperm sayımız sıfırdı hormonları çok düşüktü. İğnelerle sprem çıkışı oldu. O spermler başarılı olmadı. Yine sayı sıfırlandı yine iğne kullandık.Doktor testisten alırsak daha kaliteli buluruz dedi. İğne ile testisten sperm aldı. Onlarla embriyomuz oluştu. Kalanları da dondurduk
Sperm DNA hasarına bakıldı mı acaba sizin

Bölüm 5.5 diyor sen sorunca baktım sonuca
Anladım sizin o zaman tıkanıklığa bağlı azospermi değil bunu anlamış olduk. Hastalık geçirmiş olabilir vs vs Celalettin Peru’ya gitmeniz gerek. Eğer kaliteli sağlam sperm arıyorsanız. Çünkü sizin gibi cok hastayı tedavi etti araştırın derim. Telegramda grupları var erkek interfilite dayanışma olması laızm

Back
X