• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesa spermleri daha kaliteli mi olur?????

5 kez tüp bebek tedavisi olduk ama hep olumsuz oldu. Bir kez bile tutmadı.sorun esimdeki Sperm eksikliği ve hareketsizligi. Bu noktada İst. Bahcecide Bülent Erol şırınga ile sperm aldı ama sonuç hüsran ben de dedim aceba testis açılıp sperm bulunsa daha mı iyi olurdu diye. Aynı ücreti verdiğimiz halde tese yapılmamış. Şu an iyi bir tese yapacak Dr. Arıyoruz. Size de geçmiş olsun.
Tıkanıklığa bağlı azospermi miydiniz acaba ?

Bizde de azfc delesyonu var. Hala iyi bir üroloji doktoru arıyoruz sonra tüp bebek sürecine başlayacağız ama tese büyük ihtimal. Bülent erol , Tansel kaplancan , Ahmet Hakan haliloğlu , Yücel karaman , emre bakırcıoğlu bu doktorların iyi olduğunu gördüm araştırmalarımda ama kötüleyenlerde var bilemedim kafamız cok karısık

Arkadaşlar eşim sanırım azospermi, hormon değerleri normal, genetik testi daha bakılmadı, sperm testinde tek tük sperm çıkışları var. İlk testte 2 hareketsiz, 2.sinde sperm yoğunluğu 1 milyon olduğu için tespit edilemedi hareketlilik yüzdesi tam saptanamadı ama yüzde 45 olarak belirlenmiştir yazıyor. Bu ne demek oluyo? Daha yeni öğrendik ne yapacağımı bilmez bi halde bilgi toplamaya çalışıyorum. Anladığım kadarıyla direkt mikro tese olmamalı? İlaçlarla doğal yolla çıkış olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Back
X