Tesadüfen gördüm ve sizlerin fikrini almak istedim.

Koremanya

Hık :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
5.473
39.913
468
Arkadaşlar az önce instagramda tesadüfen bir bayanın paylaştıgı videoyu gördüm. Kadın doktor koltugunda uzanmış vajina beyazlatmayla ilgili deneyimini paylaşıyor. Doktora da söz veriyor tabi doktorda pis bir sırıtma. bunu herkese tavsiye ediyor ve herkese açik bir şekilde paylasıyor.
Yaptırmasına sözüm yok ama bu videoyu yayınlaması hangi zihniyetledir. Çok utanç verici degil mi?

Neden utanç verici olsun ki?
Yurtdışında tüm operasyonu yayınlayan kanallar var.

Yani dişçi koltuğundayken yayınlasa rahatsız olmuyorsanız neden bu işlem sırasında rahatsızsınız? üstelik öyle operasyonu gösteren bir video da değil.

Bence aynı şey degil. Dişler gibi orayıda herkese gösterebilirmisin? Mahremiyet denen birşey var. Biz yurt dışında yaşayan gayrimüslimler degiliz.Yaptirması beni ilgilendirmez. Ama herkese açik birşekilde göstermemiş ama o olayı vurgulayarak yayınlaması beni rahatsız etti o yüzden buraya düsüncelerimi paylaştım.

Bunu dişçi koltuğunda olduğumuz durumla karıştırman yanlış. Sonuçta mahremiyet esas. Birde bunu yayınlamaktan bahsediyoruz. Bende ileri derecede yanlış bir şey. Birde doktor yapıyor bunu pess

Bunu dişçi koltuğunda olduğumuz durumla karıştırman yanlış. Sonuçta mahremiyet esas. Birde bunu yayınlamaktan bahsediyoruz. Bende ileri derecede yanlış bir şey. Birde doktor yapıyor bunu pess

keşke bu hassasiyetleri ülkede onca hırsızlık yolsuzluk yapılırken de gösterse halkımız da anlasak. yoksa mahremiyet hep kadın odaklı görüldüğü müddetçe sorunlar yaşarız..

Bir zamanlar "hamileler sokaga cikmasin, goren erkek olayi dusunur tahrik olur" diyen bir zihniyet vardi. Sizin soylediginiz de ona benzedi. Cok sacma... Rahatsiz oldugunuz seyi izlemeyin, onun mahremiyeti onu ilgilendirir..

merhabalar..olay bana da sacma geldi jinekologa gittiginizde doktor muayne ederken doktorum simdi vajinamı muayne ediyor deyip cekiyormuyuz Allah askına..atıyorum dis operasyonu olur islemi cekerler izleriz ne biliyim bacak alcıya alınır cekerler bakarız nasıl oluyormus diye..

Bir zamanlar "hamileler sokaga cikmasin, goren erkek olayi dusunur tahrik olur" diyen bir zihniyet vardi. Sizin soylediginiz de ona benzedi. Cok sacma... Rahatsiz oldugunuz seyi izlemeyin, onun mahremiyeti onu ilgilendirir..
Örnekleme yaptıgınız şeyle açtıgım konu hakkinda pek bir baglantı goremedim. Benzetmeniz hamile oldugunuz icin mi?
Ben bahsi gecen videoyu saatlerce internet başında oturup izlemedim. Tesadüfen gordügum birşeydi. Benim anlaşıma ters gelen birşeydi. Tabi herkesin bakiş acısı çok farklı

Bunu normal karşilayanlara şaşırıyorum ben.

Bunu normal karşilayanlara şaşırıyorum ben.
her olayda fikir beyan edenlerede alakasız orneklemeler yapılıyor ben sasırdım cidden hamilelerin sokaga cıkmamasını soyleyen bir zihniyetle bu olayı yanlıs bulanın zihniyetinin bir tutulmasına..bu sadece kadın icin degil adamın biride cinsel organına yapılan islem sırasında boyle bir video cekse sacma derdim kadını erkegi yokki bunun..ama bu dikkat cekilmek icin yapılmıs acıkca ortada ki isede yaradı aslında kaale alınmaması lazım bu tarz seylerin

Bu tur konularda illa birisi cikip kamu spotu yapmasa olmuyor zaten ben artik konulari okumadan kamu spotu nerde ona bakiyorum

Pardon kızlar ben herkesin benim gibi tepki verecegini düşündüm galiba. Bu kadar tepki vermemde bugüne kadar hiç vajina beyazlatmamış ve böyle bir olayı yaptıran birini ilk defa gördugumden olabilir.

Ya güya olayı normalleştirmeye çalışacaklar ya ama normalleştireyim derken iyice saçmalıyolar farkında değiller.

Pardon kızlar ben herkesin benim gibi tepki verecegini düşündüm galiba. Bu kadar tepki vermemde bugüne kadar hiç vajina beyazlatmamış ve böyle bir olayı yaptıran birini ilk defa gördugumden olabilir.
Valla canim facede bi eğlence sayfasi paylasmis videoyu erkekler bile tepki göstermiş şaşırıyorum valla bu olayı normalleştirenlere

Çok komiksiniz gerçekten yada dunyalarimiz çok farklı
Doktora dişlerimi beyazlattigimda arkadaslarim begendiginde mutlulukla severek gostermistim siritarak merak ediyorum kuafore yada kendiniz agda için o ozel bolgenizi almaya gittiginiz de arkadaşınıza rahatlikla siritarak gosterebiliyo musunuz

Eğer böyle yapiyosaniz sasiryorum diş orneginiz gerçekten komik kaçtı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…