- 26 Ocak 2019
- 24
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Missdepresif
Arkadaşlar öncelikle merhaba , umarım iyisinizdir.dertlesmek için buradayım.yaklasik 7.5 aylık bi ilişkim var. Şu zamana kadar yaşadığım en iyi ilişkim diyebilirim.Benim için ilk kez bu kadar fedakarlıklar yapabilen ,duygusal olan ve benim ne hissettiğimi hemen anlayabilen biri.Lakin geçen e postasında herseyimle wp sohbeti diye bi dosya gordum.indirdim.lise 2 de çıktığı bir senelik süren eski sevgilisiyle olan konuşmaları vardi.okumak ve okumamak arasında o kadar kaldimki. Uzulecegimi bilr bile okudum.kız bunu çok sevmiş bu da kızı.ayrilma nedenleri kızın geçmişte birisiyle özel biseyler yaşaması.o yaşlarda sevgilime bunu sorun etmiş kızın üzerine baya gitmiş. Sextinglerini bile gordum.iste ne bilim ilk gecemiz soyle olcak böyle olcak gibisinden.surekli okul çıkışlarına gitmiş hep beraberlermiş.bi de sevgilim kızın bu olayını bi kıza anlatmış.kiz da sevgilimin eski sevgilisiyle arası bozulunca her şeyi yüzüne vurmuş.kiz bu duruma baya incinmiş ben resmen kıza üzüldüm okurken. Hani şu durumda beni üzdü.kizin bence bi hatası yok sadece baştan geçmişte neler yaşadığını söylememek dışında.genelde sevgilim kıza kötü davranmış kız da artik dayanamamış ve terk etmiş ama kız o kadar çok sevmiş ki hani ben bile o kadar sevsem bunlar yapılsa bana öyle duramazdım. Bu duruma nedense çok içerledim. Sevgilim şuan unide bu yaşananlar lisede ama etkilendim.ya sevgilim de bi yerlerde unutamadıysa.bi de sanki bana söylediği her şeyi ona da söylemiş gibi.bana karşı hiç bi yanlışı olmadi. Çok takik bi insanım zaten. Sevgilime farklı bi gözle bakmaya başladım birden.hani sanki kendimi bu aska layık gormuyomusum bu ask o kızın hakkıymış gibi. Saçma sacma durumlar iste . Siz ne dersiniz