- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
beklerdi ama nikahı olunca gitmesi zorlasıcaktı peşine düşülcektı illakı altın takılcak parası olcaktı daha öncede yazdım kuzene resmı nıkah hemen olmasa falan demış belkı biz işin içinde oldugumuzdan bize daha farklı geliyor ama bilemıyorum.
bedavaya getirmek konusunda evet tam bı düğün gibi olmıycaktı nişan söz falan ama düğünü kınası falan herseyını tam yapcaklardı.
Dediğiniz doğru olabilir bilemiyorum, Allah korumuş o zaman ne diyelim...
Bazen insanın başına birşey gelecekse ağzı dili mi bağlanıyor anlamıyorum ki... Verilmiş sadakanız varmış eğer gerçekten düşündüğünüz gibiyse...
Öyle bir olay yaşadım ki anlatmak istedim nasıl işler döndüğünü...
Eşimin kuzeni 25 yaşında safça bir arkadaş 2 3 ay önce telefonuna gelen yanlış bi mşj yoluyla bir kızla tanışmış konuşmuş hatta buluşmuş dafelarca kıza aşık olmuş bizimkisi kızı ailesiyle tanıştırmış ailecek çok sevmişler kızı..
Kız annesinin öldüğünü babasının başkasıyla evlı oldugunu kendısıne babannesının baktıgını söylemiş istanbulda halasının yanında kaldıgını. bizimkiler kıza seni ailenden istiyelim diyolar kızda olmaz sizi tanımıyorlar beni size vermezler diyor ama ben kaçar gelirim ozaman olur diyor kabul ediyorlar kız babannesının yanına gidiyor daha sonra halama gitcem diye çıkıyor istanbula geliyor direk bizimkilerin yanına geliyor..
O sabah 7 de eşimin yengesi kvmi arıyor 'eltı x kız kaçırdı' diye neyse kv hemen benı arıyo kızım bugun işe gitmesen böyle böyle birsey olmus diye neyse gittim kv yı aldım gittik eşimin amcasına gittikki yenge iki oglunu diger gelinini yenı gelınını yanına almış kahvaltı yapıyor kız ıyıye benziyordu sessiz hosuma gitti..
Sonra benim işim çıktı işe gittim eve döndüm kız bi açılmışki sormayın şaçma şaçma hareketler milleti almış karşısına şaklabanlık yapıyor bizimkilerde ona gülüyor sankı komedi şov izliyorlar..
bi ara o kızla oturduk konusuyoruz kız bana kaç tl maaş alıyosun eşin kaç tl maaş alıyor araban senin mi eşininde ayrı arabası varmı evın kendının mi bilezigin yokmu ne biçim gelinsin sen falan gibi muhabbete girdi bende saf saf cevapladım hepsini ben gelmeden önce diger gelinide sorguya çekmış megerse para konusunda..
Akşam dini nikah kıydılar sabah resmı nıkah için gün alıncak diye konusulup gelinle! damadı evde tek bırakıp herkez evlerıne dagıldı yengeyle amcada gelınlerıne gitti..
ertesi sabah yengeye telefon açıyor oglu anne kız gitmek istiyo diye yenge sakın bırakma ben geliyorum diyo kapatıyor telefonu..kız sabah telefonda birileriyle konuşmuş ama kürtçe konuşmus buyüzden bizimki anlamamış kız telefonu kapatmış ben gitcem demeya başlamış neyse yenge geliyor kızı tutamıyorlar kız gidiyor bizimki sinir krızı geçiriyor vs..
kız niye gitti dersenız tabi baktı gördü ki bunlarda 5 kuruş para yok resmı nıkah parası için bile borç para arıyorlar sabahda bastı gitti..
bunu anlatma isteme sebebim bize çok güzel ders oldu sizlerde kanmayın anlatın bunu ki başkalarıda zarar görmesin bizimkiler ucuz atlattı ama ya atlatamasaydılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?