kizlar gecen yil esimin kankisinin basina geldi esimle sakalasiyorlar faceden esim dedi bak kanki ben 3 cocuklu odum sende daha tik yok etli sutlu arama artik 33 oldun bul birini kusur arama evlen dedi oda birgun sevincle msj atmis kanki is cikisi beni ara esim aradi oglum birisi araci oldu bir kiz bulduk evleniyorum bizde cok sevindik esim kardesi evlenecekmis gibi sevindi neyse cocuk zengin sahane dugun cemiyeti yapildi cok sik ev duzuldu acayipde altin taktilar ilk ogullari diye sabahleyin kz butun para altin ne varsa al viiiinnnn tabiki araci olanida alip kizin ailesinin evine gittiler yok effendi cocugun bulundugu sehirde yasayamazmis cocuk Kabul etti babasinin sirketinden birini oraya acacakti cocuk durcakti yok onuda Kabul etmedi baska birsey buldu hemen bosanmak istedi sonra arastirma yapildi araci olan kisi komisyon aliyormus kizdan ve kiz herkese oyun yapiyormus babasi annesi isin iceydymis nisan yapiyorlarmis ilk kez evlenmis sanirsam dugunde dahha fazla kapariz diye cocukda herseyi Verdi al senin olsun hayatimi mahvettin para bul ne istersen senin olsun rabbimden bul belani demis daha yeni bosandi resmi olarak birgun gecirdigi karisindan allah korusun tum yavrularimizi boyle pisliklerden
Bence sizin kuzende ailesi de saf değil aksine işini bilen insanlar.
'Armut piş ağzıma düş' elinde çantası gelen eşya istemeyen ev istemeyen kendi ayağıyla gelen gelin ucuza kapatılır.
Kızın yaptığıde ayrı bir kumpas zaten.Nede olsa olsa 'iki cambaz bir ipte oynamaz'
Herşeyin bu kadar kolay olmasındanda mı şüphelenmemişler.
Rastgele mesaj atan bir kıza nasıl güveniyor ki zaten kuzeniniz, belki kızın zaten sözlüsü bir şeyi vardır ondan kaçmıştır
Bence sizin kuzende ailesi de saf değil aksine işini bilen insanlar.
'Armut piş ağzıma düş' elinde çantası gelen eşya istemeyen ev istemeyen kendi ayağıyla gelen gelin ucuza kapatılır.
Kızın yaptığıde ayrı bir kumpas zaten.Nede olsa olsa 'iki cambaz bir ipte oynamaz'
Allah aşkına sizin kuzenin ailesinde hiç mi suç yok sizce ?
Yanlış mesaj- anında aşk- anında bir araya gelme - anında imam nikahı ??
Bence cevabı biliyorsunuz.
su an o kadar buyuk sok yasıyorumkı yazdıklarını okurken tam 4 sene once aynısını yasadım bıkaxc farklılıkla dını nıkah kıyıldı
bı arastırmalar sorusturmalar ertesı gun yabancı uyruklu bı araba geldı kızı tutamadım vınnn gıtttı
altınları alalım aılemın elını opmeye gıdelım dıyodu bızde nıkah olmadan olmaz dedık amac altınlarla kacmaktı sanırım
benı kaynımda telden tanıstı
büyük konusmak gibi olmasinda,kizin bir sucu yok...
kizi tanimadan etmeden,arastirmadan sorusturmadan kacirip nikah kiymaya kalkan sizin taraf..
yani kiz birseyler yapmadan cekmis gitmis ama hani alipta gitseydide iyi bir ders olurdu sizin tarafa..
Çok şaşırdım gerçekten...
Hayır bir de evde yalnız bırakıp gidiyorlar ne diye resmi nikahtan önce evde yalnız bırakıyorsunuz bu ne biçim düşünce ben anlamadım.
Herkes eşit oranda suçlu kimse kimseye atmasın suçu
Kızın eğer öyle bir niyeti varsa, aynı şekilde tanımadan etmeden geldiği günün ertesi nikah kıyma hatası da aileye ait.
ava giderken avlanmak buna denıyor galiba
neyseki maddı olarak bı zarar uğratmamaış
adam saf dıye zaten zor evlenır dıye düşünülerek hazrı bı kız bulmuş kımse arkasını sormamaış daha beter şeylerde olabılırdı neyseki yeterince varlıklı değillermişte çekmiş gitmiş böyle şeyler sürekli gunduz progrmalarında geöçiyor nasıl bukadar tepkisizce evlilik hazırlıklarına girişildi bilmem kım kabul eder böyle düğünsüz derneksız kabul edıyorsada vardır işte bişiler neyse ucuz altalmışsınız
adam ne halde bılmem baya sarsılmıştı herhalde belkı ders almıştır
:18: dehşetle okudum insanlar ne güzel kafasına göre iş yapıyor.diyecek laf bulamıyorum o derece.siz de çok iyi niyetlisiniz birisi bana ilk tanışmada ne maaş alıyosun bileziğin niye yok gibi sorular sorsa ömrü boyu unutamicağı şekilde terslerdim.
ben okonuda onları savunmuyorum böylesi bile yetti o çocugu görmenız lazın ne halde gerçekten içiniz acırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?