Tesadüfen tanıştığınız insanlara lütfen güvenmeyelim!!

bizde sonradan duyduk böyle olaylar çok oluyormuş ama ögrenmış olduk gerçi biz bilsekte bizim yapabilcegimiz hiç bir sey yoktu kız eve geldıkten sonra bizi aradılar ya..

Herşeyin bu kadar kolay olmasındanda mı şüphelenmemişler.

Rastgele mesaj atan bir kıza nasıl güveniyor ki zaten kuzeniniz, belki kızın zaten sözlüsü bir şeyi vardır ondan kaçmıştır

bilemiyoruz gitti bi gidiş daha haber ses seda yok hersey olabilir..

kuzen saf ona garanti verebilirim ama ailesi nasıl kabul etti bilmiyorum gerci amcayla diger oglu istememiş ama yenge diretmiş illa olcak oglum istiyo diye..

Allah aşkına sizin kuzenin ailesinde hiç mi suç yok sizce ?

Yanlış mesaj- anında aşk- anında bir araya gelme - anında imam nikahı ??

Bence cevabı biliyorsunuz.

şuç yok demıyorum zaten herseyı geçtım tanıdık biri olsa dahı 3 ayda evlilik olmaz ama yapmışlar ucuz kurtuldular ama daha kötüde olabilirdi..

benzer bir olay işte boşluguna mı gelıyor artık ınsanın bilmiyorum oluyor sizde ucuz kurtulmussunuz allah korumuş.

ben okonuda onları savunmuyorum böylesi bile yetti o çocugu görmenız lazın ne halde gerçekten içiniz acırdı..

kız ısrar etmiş yalnız kalalım diye onlarda bıraktı kimsenın aklına o anda kötü birsey gelmedi ki
nikahsız dini nıkahla sadece olmaz diye gün almaya gitceklerdi sonuçta geldı gitcegi kimsenın aklına gelmezdı eger kız gitmeseydı gerçekten evlenmek için gelmiş olsaydı düğüne kadar dini nikahla yaşaması dahamı ıyı olcaktı

saf çok iyi niyetli birazda patavatsız abisi ondan sonra 2 defa evlenınce abim evlendi bende evlencem diye ayaklandı hazır kızda varken kızda evlenelım diyince hemen kabul harekete geçtiler kız 1 gün daha kalsaydı gelınlık bile alınmış olcaktı allah korudu gercekten çocuk çok kötü kaç gündür çok etkılendı

ne biliyim hiç aklıma gelmedi oan aslında sonrasındada aklıma gelmedı takıı ertesı gun kız gittikten sonra öbür gelinle konusurken bana bilezıklerımı sordu falan diyene kadar o anda dank ettı benıde yokladı diye..

ben okonuda onları savunmuyorum böylesi bile yetti o çocugu görmenız lazın ne halde gerçekten içiniz acırdı..

savunmuyorsunuz ama kizi iyi yargiliyorsunuz...

sonradan yazdiklarini okudumda kuzenin bayagi saf galiba ama
kendi düsen aglamaz...
herkese güvenilmeyecegini ögrenmis oldu en azindan...
bosuna dememisler acele ise seytan karisir diye,
herkesin bir nasibi kismeti ve zamani var aceleyle olacak isler degil evlilik isleri,
kac ay nisanli kaliyoruzda taniyamiyoruz karsimizdakini,
1 kere 2 kere bulusup tanimadan etmeden evlenmek olacak is degil..
neyse ucuz atlatmislar ne diyelim ALLAH TEKRARINI YASATMASIN...

Son düzenleme:
Kusura bakma ama haketmişler bunu yani buna benzer bir sürü haber izledik altınları alıp kaçan vs. vs. nasıl güvenebilmişler ki ya kız hırsız mı kaçak mı ne bilim aranıyor mu sabıkalımı olsun biz genede isteyelim vermezlerse gel derdi insan şaka gibi

Valla 1 kız tek başına tüm sülalenin hakkından gelmiş. Kız akıllı değil bence sizinkiler saf fazlaca. Yani kız nedir necidir? Terörist mi? Ajan mı? Allah Allah çok ilginç tombaladan çıkar gibi olmuş. Öylece de gitmiş. Geçmiş olsun demek lazım daha beteri olabilirdi bence. Kız en azından anladığım kadarıyla kendini iyi bir yere yamamak istemiş olmamış ama çok kötü olaylar da olabilirdi.. nutkum tutuldu sadece.

ailenin işine gelmiş ohh herşeyiyle gelmiş kız para pul da istemiyor diye düşünmüşler ama sürpriz olmuş.

bu evlenilecek kızı köle görme eğiliminin sonucu bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…