- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
kısaca koyuyu anlatmak istiyorum. benim aşık olduğum biri vardı. peşinden koştum. hatalar yaptım. onunda bana karşı boş olmadığını biliyordum. neyse bir şekilde biz tartıştık. ipler koptu. son 2 yıldır herşey çok kötü gidiyordu.bana karşı hiç hak etmediğim şeyler söyledi. ben arkadaş çevremden uzaklaşmak kafamı toplamak yaşadığım kötü şeyleri unutmak istedim. oturduğum mahallede önceden tanıdığım kızla arkadaş olmaya başladım. birlikte değişik aktiviteler yapıyorduk. kızlar sürekli x adlı yakın kız arkadaşlarından bahsediyorlardı. bende x adlı kişiyi merak ediyordum. fotografını gösterdiler.x in fotosunu görünce tanıdım.
x adlı kızı benim aşık olduğum adamın yanında görüyordum. bilmiyorum yakınlık dereceleri nedir. bu arkadaş olduğum kızlar beni ve x adlı kızı kayseriye davet ettiler. kızla karşılaşacağım ve bu kız beni tanıyacak. hiç muhabbetim olmadı bu kızla. nasıl davranmam gerekiyor bilmedim. ilk defa mı görüyormuş gibi davranmalıyım yoksa başka türlü mü ? ( aşık olduğum adam beni zamanında çok üzdü. bu kızda onu destekliyordu. )

Son düzenleme: