Yani sevişmenin ileri aşaması işte gerisini sen anlaİleri derece birliktelik ne demek
İleri derece birliktelik ne demek
İleri derece birliktelik ne demek
Gerçekten anlamamıstım.
anla işte ya
gece gece tövbe başımaza taş yağacak
Evet durum can sıkıcı. Unutmaya çalışın dicem ama mantıklı olmayacak.Yani sevişmenin ileri aşaması işte gerisini sen anla
Evet birlikte olmuşlar maalesef ve kız evli değilBirlikte olmuslar sanirim kiz evli degilmi suan
Artik sizinle evli sevseydi onu birakmazdi
Evet yarama tuz basan bir zatı muhterem dahaHerkesin eski sevgilisi baska sehirlerdemi saniyosunuz siz? Cogu insan hayatina karisiyla ve eski sevgilisiyle ayni sehirde devam ediyolar dusunceniz cok sacma ayrica gecmis gecmiste kalmistir kizi takip etmeyi birakin
Maşallah canım mutluluklar umarım zamanla bende böyle olurumBenim eşimin sevdiği evlenmeyi düşündüğü kız alt komşusuymuş. Diz çözerek evlenme teklifi etmiş ona, ortamlar hazırlamış falan. Neyse efendim tam bir şeyler olacakken kız eşimi terk etmiş. Hatta bizimki ondan sonra evlenmemeye yemin etmiş. Kız sonrasında çok pişman olmuş ama nafile.
Şimdi biz o eve bir sokak ötede oturuyoruz sadece. Kayınvalideme gittiğimizde sürekli kızın kapısından geçiyoruz. Ama ne var biliyor musun hiç önemli değil. Çünkü eşim benim yanımda sevgimizden şüphem yok. Bu bana yetiyor. O kızda inşallah çok mutlu olur diyorum. Çünkü mutlu olmak önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?