- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Cesaretden cok çaresizlik oldu eşi için. Sonuçta o kızıp mesela ailesinin yanına gitse adam kadını yine misafir ederdi. Onun icin yalnız birakmakdansa kendi misafir eder diye düşünmüş
halbukı ınsan en cok eglendıgıyle evlenmelı sonucta evlenınce parlamentoya cıkmıyoruz cıddıyete gerek yok :)Seninle eğlendi benimle evlendi pankarti taşiyin. Evet zor bir durum ama takmamaya çalisin ki eşeğin aklina karpuz çekirdeği düşürmeyin
konunun en kopartan yorumu bu bencerollerin değişmesi hahahhahaha
Yahu siz niye yangına körükle gidiyorsunuz ki? Atanma işleri o kadar kolay mı sanıyorsunuz. Her ile kadro açılıyor mu sanki? Küçük olsa da yaşanası bir şehirdir belki, belki memleketine kadro açılmamıştır da yakın diye orayı tercih etmiştir, belki 5. 10. Tercihidir? Ekmek parası kazanmak için atanan insan ay yok gitmeyeyim oraya eski sevgilim orda yaşıyor mu demeliydi? Hem bilmiyordu belki adamın orda görev yaptığını? Biliyorsa daha kötü bir şekilde haber alıyor demektir. Kıza bilenmek yerine bu ihtimali düşünmek lazım belki de.Yokmuş galiba hiçbir bağlantı ne ilginç dimi bula bula eski sevgilisinin görev yerine memur olarak atanmış
Yahu siz niye yangına körükle gidiyorsunuz ki? Atanma işleri o kadar kolay mı sanıyorsunuz. Her ile kadro açılıyor mu sanki? Küçük olsa da yaşanası bir şehirdir belki, belki memleketine kadro açılmamıştır da yakın diye orayı tercih etmiştir, belki 5. 10. Tercihidir? Ekmek parası kazanmak için atanan insan ay yok gitmeyeyim oraya eski sevgilim orda yaşıyor mu demeliydi? Hem bilmiyordu belki adamın orda görev yaptığını? Biliyorsa daha kötü bir şekilde haber alıyor demektir. Kıza bilenmek yerine bu ihtimali düşünmek lazım belki de.
AynenBirlikte olduğuna kadar anlatan insan da mide bulandırıcı bence. Unutan insan anlatmaz. Aklında yer eden kişi böyle döker. Ki özelini bu kadar anlatabilen insanları çirkin buluyorum. Bildiniz de ne oldu? Ben de eşimin doğduğu yerdeyim kız arkadaşı olmuş, bitmiş bir sürü hikayesi var biliyorum. Sonuçta otla evlenmedim. Kimsenin adını, yüzünü, cinsel geçmişini bilmiyorum. Bilmem de gerekmiyor. Kendi evliliğimde mutluyum. Çarşıda, pazarda görse ki hep görebilir umurumda olmaz. Aldatacak adam da her şekilde aldatır. Onu unutamamışsa beni zaten sevmemiştir. İlişkimin, evliliğimin bitmesi hayrıma olur. Eline fırsat geçince aldatır diye korkuyorsanız, kız gelir eşime asılır o da gider diyorsanız kendi evliliğinizi sorgulayın önce.
Aynen öyle mesela ben bir video izlemiştim youtubeda iki tane erkek goygoy yapiyo konu iliskilere geldi ve dediler ki kizlar genelde aklimiza sokuyo kiskanarak önceden hiç aklımda yokken birden kıskanınca allah allah demek ki bu kadın kiskanilacak biriymis dur bakim bi bu neymis böyle diyorlarmış. Sonra diğeri de kız arkadasindan ayriliyomus kız arkadaşı demis ki tamam ayrilalim ama senden rica ediyorum ayseden fatmadan ve zehradan uzak dur demiş. Bu 3 kız çocuğun arkadasiymis meğer sevgilisi bunlari kiskaniyomus. Çocuk da dedi ki yani hiç aklimda yoktu o 3ü o öyle deyince bi bakisim değişti ve sonrasında 3üyle de çıktım dedi yani biz kadınların en büyük hatası isim isim kıskançlık yapmakOndan sonra düşünmeye başlar değil mi ve belki de ister
Çok haklısınız vallahi ya ben de sevgilime böyle yaptım yani eski sevgilisinin konusunu çok açtım ve dedi sen söylemesen aklıma bile gelmiyor. Acaba o da eskisini düşünüyor mudur. Belki de onu çekici buluyor şuanAynen öyle mesela ben bir video izlemiştim youtubeda iki tane erkek goygoy yapiyo konu iliskilere geldi ve dediler ki kizlar genelde aklimiza sokuyo kiskanarak önceden hiç aklımda yokken birden kıskanınca allah allah demek ki bu kadın kiskanilacak biriymis dur bakim bi bu neymis böyle diyorlarmış. Sonra diğeri de kız arkadasindan ayriliyomus kız arkadaşı demis ki tamam ayrilalim ama senden rica ediyorum ayseden fatmadan ve zehradan uzak dur demiş. Bu 3 kız çocuğun arkadasiymis meğer sevgilisi bunlari kiskaniyomus. Çocuk da dedi ki yani hiç aklimda yoktu o 3ü o öyle deyince bi bakisim değişti ve sonrasında 3üyle de çıktım dedi yani biz kadınların en büyük hatası isim isim kıskançlık yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?