Çok çok çok tesekkür ederim canım. Duygularıma tercüman olmuşsunAyyy şu geçmişe sünger çekin diyenler yok mu ayar oluyorum. Yok efendim olmaz olamıyor, geçmiş geçmişte kalamıyor! Bazıları kıza moral verceği yere temelli arı kovanına çomak sokuyor. İnsanoğlunun yapısında var bu. Geçmiş yaşanmışlıklar bir şekilde sizin ya da eşinizin önüne gelirse illaki o günlerde ki yaşanmışlıklar da aklınıza gelir. Haa bu durum bencede hayat memat meselesi değil ama kıza empati yapın. Ne yani eşinizin eskiden ilişkiye girdiği kız size denk gelse hiç umursamayacak mısınız? Lütfen samimi olun..
Endişe etmeyin. Aynı his kalmamıştır. Hatta sen daha sagiplenirsin eşini.Kızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
Bula bula eşinizin görevli olduğu şehri mi bulmuş eşiniz sizi seviyordur bundan emin olabilirsiniz eskidir sünger çekmiş de olabilir artık sizi sevmiş ve evlenmiş lakin siz yine de temkinli olun bunu neden söylüyorum bu platformda her gün bir derdim var bölümünde neler okuyoruz görüyoruz eşinize güvenseniz de karşı tarafa güvenmeyin unutamamış da olabilir eşinizi siz yine de dikkatli olun.Kızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
Sevişmenin ileri aşaması ne kiYani sevişmenin ileri aşaması işte gerisini sen anla
Görüşünüze katılmıyorum bula bula eski nişanlısının olduğu şehire atanmak mı aklına gelmiş kim olsa önce bi işkillenirHerkesin eski sevgilisi baska sehirlerdemi saniyosunuz siz? Cogu insan hayatina karisiyla ve eski sevgilisiyle ayni sehirde devam ediyolar dusunceniz cok sacma ayrica gecmis gecmiste kalmistir kizi takip etmeyi birakin
anla işte ya
gece gece tövbe başımaza taş yağacak
Kız ne güzel kibarca tarif etmiş. Bizimkilerde olayı sulandırma peşinde bravo yani alkışlıyorum sizi...Sevişmenin ileri aşaması ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?